У Ж А С И, М И С Т Е Р И И, Т Р И Л Ъ Р И - 19

• 28 291
  • 727
  •   1
Отговори
# 480
Убедена съъм,че съм го гледала Frailty,обаче нищо не си спомням.След толкова хвалби ще го дръпна да го повторя  Laughing

# 481
  • Ænima/Albuquerque
Аз съм си свършила думите за тоя филм.  hahaha

# 482
Frailty си заслужава всяка една минута! Peace

Гледах "Долорес Клейборн". Доволна съм,интересен беше и Кати Бейтс е много добра в ролята.

Сега гледам екранизации по романи на Стивън Кинг.

# 483
На мен и Мизъри пак с нея ми хареса много  Wink
п.п.Лично аз като голям фен на Кинг съм разочарована от повечето филми по негови книги,особено от "ТО" и "Гробище за домашни любимци".Вярно,че няма как филма да остави същото усещане като книгата,но за мен горните 2 филма бяха пълно разочарование  Tired

# 484
Аз снощи си припомних "Изкуплението Шоушенк"  Flutter Само веднъж съм го гледала,нищо не помнех,освен основната идея естествено.
Еми брутално готин филм  Heart Eyes Легнах си усмихната  Heart Eyes

# 485
Frailty си заслужава всяка една минута! Peace

Гледах "Долорес Клейборн". Доволна съм,интересен беше и Кати Бейтс е много добра в ролята.

Сега гледам екранизации по романи на Стивън Кинг.
Първо гледах Мизъри, Кейти ми стана много противна, на следващата вечер Долорес- трогна ме. Невероятна актриса!
Нос Страх не ми хареса- доста посредствено филмче, рейтинга трябва да му е около 4 Crazy

# 486
"Мизъри", "Изкуплението Шоушенк" и "Зеленият път" са ми много любими. Много добре заснети са. "Мъглата"  и "Капан за сънища" също много ми харесват.

Приготвила съм си за после "Торба с кости".  Още не съм чела книгата,но чух много добри отзиви за нея. Филмът ще го видя какво представлява.

# 487
Торба с кости не успях да го догледам заради Броснън, много ми е неприятен актьора и реших да не си развалям хубавото усещане от книгата с филма. Иначе имам свалени Долорес, Гробището и Капан за сънища.

Малко са хубавите екранизации по Кинг.

Гледах Денят на майката - не е лош филма.

# 488
  • London
Снощи с моя човек пуснахме ''Охранителите''/Livvakterna.Явява се първия от дългата поредица за Йохан Фалк. Тематиката е екшън,трилър,криминален. Допадна ми, определено е стойностен филм по шведски.

Оттук може да го изтеглите.
http://energy-torrent.com/details.php?id=30616&rated=1

# 489
  • София
Здравейте. Падам си по ужаси и мистерии и затова ще ми е интересно да следя темичката Simple Smile

# 490
На мен и Мизъри пак с нея ми хареса много  Wink
п.п.Лично аз като голям фен на Кинг съм разочарована от повечето филми по негови книги,особено от "ТО" и "Гробище за домашни любимци".Вярно,че няма как филма да остави същото усещане като книгата,но за мен горните 2 филма бяха пълно разочарование  Tired

Гробището си беше пародия, а втората част... OMG. Не съм чел "ТО", но филмът ми се стори комедия.

# 491
  • София
"Frailty" ми привлече интереса....Може и да съм го гледала, но определено нищо не си спомням... Laughing
Важното е, че дава заявка за поредната психария, в добрия смисъл на думата, ако има такъв  Laughing

Много е готин. Аз само готини препоръчвам, не се колебай. Crazy hahaha Joy

Оле!  Joy

Тегля и аз  Mr. Green

А иначе Вчера гледах "Дело 39" и много ми хареса.

# 492
  • London
Скоро ще ви зарадвам с нов превод от мен, тоест субове на един аржентински филм

''Зла''  Mr. Green

Свалила съм го вече и ще видим кога ще направя буквичките. Mr. Green

# 493

Един от малкото филми,които съм гледала повторно  Wink Той и Orphan  са ми в любими,много обичам филми със зловещи деца  Laughing

# 494

Един от малкото филми,които съм гледала повторно  Wink Той и Orphan  са ми в любими,много обичам филми със зловещи деца  Laughing

И аз, Grinning

Общи условия

Активация на акаунт