У Ж А С И, М И С Т Е Р И И, Т Р И Л Ъ Р И - 19

• 28 293
  • 727
  •   1
Отговори
# 465
Мерси много  Peace А ако откриеш филмче за Рамирес,свиркай,че и на мен ми е интересно  Wink Чела съм за него статия и наистина  е бил болен мозък,а такива са ми много интересни и като цяло серийните убийци по прицип  Laughing

# 466
  • London
Ето и филма за Рамирес Simple Smile)) ''Нощният резач''.
http://energy-.com/details.php?id=10933

Тегля. Joy

Рамирес ми прилича на Рич от Дързост и красота. hahaha

# 467
Ти не си човек,ти си буца злато  Hug
Нещо обаче не ми дава да го дръпна  Rolling Eyes Пише ми,че е преместен или изтрит

# 468
Съседката ми остави ужасно чувство, особено с една сцена.
С коя? То не, че всичките не са неприятни де. Tired

Скрит текст:
Когато й изгори слабините...призля ми

За утре съм си приготвила Mother's day.

# 469
  • London
[ author=zuzka@ link=topic=726732.msg25833504#msg25833504 date=1375638753]
Ти не си човек,ти си буца злато  Hug
Нещо обаче не ми дава да го дръпна  Rolling Eyes Пише ми,че е преместен или изтрит
[/quote]

Странно, аз го тегля без проблем. Thinking

Денят на майката не е лош, на мен ми допадна като го гледах. Само финала беше някак кофти поне за мен.

# 470
"Денят на майката" и на мен ми хареса! Peace

А "Съседката" е един от най-тежките и гадни филми които съм гледала. Никога не бих си го причинила отново. Stop

# 471
Аз пускам "Нос страх"- http://www.imdb.com/title/tt0101540/

# 472

Въобще не ми хареса на мен, даже вече не помня защо. Rolling Eyes

# 473

Страхотен филм! Дано ти хареса. Де Ниро е перфектен в тази роля.

# 474
  • София
"Frailty" ми привлече интереса....Може и да съм го гледала, но определено нищо не си спомням... Laughing
Важното е, че дава заявка за поредната психария, в добрия смисъл на думата, ако има такъв  Laughing

# 475
  • Ænima/Albuquerque
И аз не го харесвам "Нос Страх". Аз и ДеНиро не харесвам, де.  hahaha

# 476
  • В Космоса
"Frailty" ми привлече интереса....Може и да съм го гледала, но определено нищо не си спомням... Laughing
Важното е, че дава заявка за поредната психария, в добрия смисъл на думата, ако има такъв  Laughing

Много е готин. Аз само готини препоръчвам, не се колебай. Crazy hahaha Joy

# 477
да предложа и аз едно филмче evil dead (2013) сюжетът на римейка обхваща само историята от първия филм, в който група приятели попадат в отдалечена къща и се превръщат в жертви на най-различни свръхестествени същества и демони. Филма е лудница.

и още един филм може би един от любимите ми с Джим Кери казва се "числото 23" точно такъв тип филми обичам да гледам някои ако може да ми предложи подобен на този ще бъда много благодарен.

"Evil Dead (2013)" не беше лош, но за мен, прекалено пресилен. Ненужно.
Числото пък не ми хареса. Очаквах много повече, но... Доколкото си спомням, мисля че подобен на него мога да ти препоръчам "Secret Window".
Клаустрофобията си спомням, че преди време нещо ме беше отказало да я гледам, но ще изчакам малко коментари от вас, та може да й дам втори шанс.

# 478
  • София
Изгледах "Frailty"...мноооого ми хареса...Дайте предложения за подобни филмчета  Simple Smile

# 479
  • London
Frailty и аз съм го гледала.Хубав филм та препоръка и от мен за него. Бях заспала, да не кажа, че проспахме целия ден след един изморителен пазар. Усещам как ми съмва и ще пусна някой филм.Ще видим какво ще избера. Около 30 филма чакат свалени хаха.

Общи условия

Активация на акаунт