У Ж А С И, М И С Т Е Р И И, Т Р И Л Ъ Р И - 19

• 28 294
  • 727
  •   1
Отговори
# 450

На мен не ми хареса Клаустрофобия.

Съседката ми остави ужасно чувство, особено с една сцена.

# 451
  • Ænima/Albuquerque

С коя? То не, че всичките не са неприятни де. Tired

# 452
  • Berlin
и още един филм може би един от любимите ми с Джим Кери казва се "числото 23" точно такъв тип филми обичам да гледам някои ако може да ми предложи подобен на този ще бъда много благодарен.
И аз! За Мементо се сещам на 1во четене, но сигурно си го гледал. Simple Smile Други не си спомням засега. Кубовете са интересни, макар и по-различни.

# 453
Аз гледах Anthony Zimmer. По него е правен Туристът с Анджелина и Джони Деп. Туристът ми беше харесал, не е шедьовър, но става за гледане. Френският оригинал ми се стори по-муден, а и вече знаех какво ще стане и мистерията липсваше. Единственият плюс беше Софи Марсо, но пък в Туристът плакнах окото с Джони... Rolling Eyes

# 454

и още един филм може би един от любимите ми с Джим Кери казва се "числото 23" точно такъв тип филми обичам да гледам някои ако може да ми предложи подобен на този ще бъда много благодарен.

Виж този:
http://www.imdb.com/title/tt0139809/
Не е точно същия,но и аз обичам такива филми и този ме впечатли.Имаше и още един подобен,но сега и аз не се сещам кой беше  Crazy

Допълвам  "Злокобен остров" и "Дони Дарко",но предполагам си ги гледал  Peace Peace

Последна редакция: нд, 04 авг 2013, 16:19 от elfi4ka

# 455
Гледай, ако не си, Числото Пи (1998).
The Forgotten (2004) навярно също ще ти хареса, въпреки че в него не става дума за числа.

Гледах:

Byzantium (2012) - Беше ми скучен, иначе е добре направен. 4.5/10
The Conjuring (2013) - Поредният филм за духове и екзорсизъм, вдъхновен от "истински събития". Високата му оценка в Imdb е необяснима за мен; става за гледане, но нищо повече. 5/10

# 456
И аз! За Мементо се сещам на 1во четене, но сигурно си го гледал. Simple Smile Други не си спомням засега. Кубовете са интересни, макар и по-различни.
Кубовете съм ги гледал не са лоши но и не са нещо невероятно а колкото до Мементо не съм го гледал 

# 457
Коментирате "Мементо" и да си призная въпреки,че харесвам Гай Пиърс филмът го изгледах с мъка. Не успя да ме грабне,беше ми много скучен.

Последно гледах този:
http://www.imdb.com/title/tt0264616/  малко след като започна зацепих,че съм го гледала и преди. Но така или иначе си го изгледах,не си спомнях почти нищо дори финалът. Много добър филм!

http://www.imdb.com/title/tt0350811/
И този ми хареса!

# 458
  • Ænima/Albuquerque
Последно гледах този:
http://www.imdb.com/title/tt0264616/  малко след като започна зацепих,че съм го гледала и преди. Но така или иначе си го изгледах,не си спомнях почти нищо дори финалът. Много добър филм!

Страхотен филм!

# 459

С коя? То не, че всичките не са неприятни де. Tired

ОО то като цяло филма си е брутален, но ми хареса идеята, държа ме до край в напрежение какво ще се случи.

И още един филм , който ми хареса:
Dark Skies  - http://www.imdb.com/title/tt2387433/?ref_=sr_2

# 460

Скрит текст:
Е, сега как.  hahaha
Той ѝ се беше доверил напълно, убедена съм, че ѝ е дал кода.
За края още водим спорове. Моята теория е, че откачи и го прибраха го в лудницата. А след време се хвана за думите ѝ, че винаги ще го обича и се оправи с едничката надежда, че тя ще отиде в кафенето. Което съм убедена, че няма да стане, обаче.

И аз така го разбрах след това като се замислих. Мерси Simple Smile

# 461
Съседката беше най-тежкия филм, който съм гледала досега! Отвратително, превъртях част да видя само края... #Cussing out

# 462
  • London
И аз изтеглих клаустрофобия , дано не е лош филм. Нещо ми подсказва , че няма да ми допадне, но рискувах и го дръпнах. Нямам много поглед върху холандското кино, ще видим...

Снощи пък изгледах ''Скъпи, Мистър Гейси'' - продължавам аз със серийните убийци. Страхотен филм, отново. Покъртителен просто. Проследих историята на момчето свързано с Гейси за проекта си по криминология в училище и се е самоубил през 2006. Бил е действащ адвокат и реално е автор на книгата ''Последната жертва'' на която е посветен и филма. Познавал се е освен с Гейси и със ненормалника Менсън и Ричард Рамирез,Дамър и дори Хенри Лий Лукас. Според мен се е гръмнал заради всичко това. Не мога да разбера увлечението му към серийните убийци още от ученик. Как му повлия Гейси, как за малко не го изнасили в килията и как въпреки всичко когато го екзекутираха Джейсън ( много добра игра на актьора) почувства болка и празнота сякаш бе загубил приятел. Определено най-хубавите филми , които пускам се оказват по-действителни истории. Нищо не може да донесе това усещане , нищо измислено....

С Гейси

Тук е с Рамирес - за този Рамирес ми се гледа филм. Бил е просто голям злодей, починал е преди 1-2 месеца на 53. Срещнах и доста пишещи за които е идеала за мъж. На младини е бил голям красавец, но извратен. Самия той си казва, че е зъл и че всички сме зли просто някои хора като него имат превес на злото

# 463
Снощи пък изгледах ''Скъпи, Мистър Гейси'' - продължавам аз със серийните убийци. Страхотен филм, отново.

Може ли да подскажеш малко от къде да го дръпна,че нищо не намирам  Rolling Eyes

# 464
  • London
Снощи пък изгледах ''Скъпи, Мистър Гейси'' - продължавам аз със серийните убийци. Страхотен филм, отново.

Може ли да подскажеш малко от къде да го дръпна,че нищо не намирам  Rolling Eyes

http://energy-torrent.com/details.php?id=21477  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт