У Ж А С И, М И С Т Е Р И И, Т Р И Л Ъ Р И - 19

• 28 367
  • 727
  •   1
Отговори
# 285
Ееее,какво се драпате сега  Rolling Eyes

Александрия, Сарк-ът е ужасно готин човек  Wink Не се заяжда в случая.

Оценките в имдб не винаги са показател за това дали филма е хубав или не според нашите лични вкусове.
Гледала съм филми с по над 7,които на мен са ми били много тъпи и скучни.И такива с по 5 и нещо,които пък са ми харесвали много.Не е често,но се е случвало доста пъти поне при мен  Peace Може и да съм зле и нищо да не разбирам,но в крайна сметка така се получава  Laughing

# 286
  • Ænima/Albuquerque
Е, то ако става дума, и Принцеса Мононоке е с оценка 8.4, ма аз ше я пропусна.  Mr. Green

# 287
Ееее,какво се драпате сега  Rolling Eyes

Александрия, Сарк-ът е ужасно готин човек  Wink Не се заяжда в случая.

Оценките в имдб не винаги са показател за това дали филма е хубав или не според нашите лични вкусове.
Гледала съм филми с по над 7,които на мен са ми били много тъпи и скучни.И такива с по 5 и нещо,които пък са ми харесвали много.Не е често,но се е случвало доста пъти поне при мен  Peace Може и да съм зле и нищо да не разбирам,но в крайна сметка така се получава  Laughing

+1, мързеше ме да пиша, мерсим, Елфи. Hug

# 288
Що се хабите, не мога да разбера.  hahaha Пестете си отрицателната енергия за нещо по-градивно от ласкаенето на нечия патологична самовлюбеност.

Ей го на! Изгубената магистрала е САМО със 7.6 рейтинг, а знам, че вие, мръсни, долни дребни душици (бебешка и саркова) не бихте му дали повече от 2.  Crossing Arms

# 289
  • Ænima/Albuquerque
2? Като "две"? Много е.  Naughty

# 290
2? Като "две"? Много е.  Naughty
Взе ми думите от клавиатурата! Twisted Evil Без да съм груба, нали...

# 291
  • Ænima/Albuquerque
Естествено, че не си груба, можехме да кажем и "минус две".  Mr. Green

# 292
  • Варна/Лондон
Ееее,какво се драпате сега  Rolling Eyes

Александрия, Сарк-ът е ужасно готин човек  Wink Не се заяжда в случая.

Гледала съм филми с по над 7,които на мен са ми били много тъпи и скучни.И такива с по 5 и нещо,които пък са ми харесвали много.Не е често,но се е случвало доста пъти поне при мен  Peace Може и да съм зле и нищо да не разбирам,но в крайна сметка така се получава  Laughing
В тази връзка прехваленият ''Тялото'', испански, на мен никак не ми хареса. И други с голяма оценка в IMBD, но го отдавам на моя вкус за филми, а не на лентата, с която съм си изгубила времето.
Ей, скици, чета ви и само консумирам, но намерих сгоден момент да се оплача от филмите с голЕми оценки. Laughing

# 293
  • Ænima/Albuquerque
Джеронимо! Къде ходиш!? Къде? Защо не се обаждаш?   Hug

# 294
+1 И Чебурашка я разкъса някой психар с резачка, та се не вясва, а Вени??? Confused

# 295
Е, то ако става дума, и Принцеса Мононоке е с оценка 8.4, ма аз ше я пропусна.  Mr. Green
Сакън,недей  Laughing
Това е култова анимация от която получавам обриви обаче хич не е за изпускане    Joy

# 296
  • Ænima/Albuquerque
+1 И Чебурашка я разкъса някой психар с резачка, та се не вясва, а Вени??? Confused

Да! Да!  Cry

Е, то ако става дума, и Принцеса Мононоке е с оценка 8.4, ма аз ше я пропусна.  Mr. Green
Сакън,недей  Laughing
Това е култова анимация от която получавам обриви обаче хич не е за изпускане    Joy

Искаш и аз да се изрина ли?  hahaha
И все пак - анимация. Дадох пример ей така.  Mr. Green

# 297
  • Варна/Лондон
Банда, много кофти нет имах в
чужбинско, но сега докато съм тук, ще ви наваксам. Laughing
Липсвате, чета ви само, щот ми се гледат готини филми, пък аз няма ко да дам, откривате ги преди мен.
Сарк, Бебе(ти не порасна ли бе???) Hug
Вени и Чеб  не съм ги чела от сто години... Tired

# 298
Аз всъщност никога не съм я гледала цялата,но пъпчасвам от нея,защото преди години само това се гледаше вкъщи от малката ми братовчедка  Laughing
Иначе за оценките в  IMBD напълно подкрепям мнението ти,че не са кой знае какъв критерий  Wink

# 299
  • Ænima/Albuquerque
Скрит текст:
Чебураша ще я издиря аз, а Вени е лесна, тя е в литературния.  hahaha
Бебето порасна, завърши, умно бебе! Ела бе, Бебе, похвали се!

Днес планирам "Oblivion", ще докладвам.

Аз всъщност никога не съм я гледала цялата,но пъпчасвам от нея,защото преди години само това се гледаше вкъщи от малката ми братовчедка  Laughing
Иначе за оценките в  IMBD напълно подкрепям мнението ти,че не са кой знае какъв критерий  Wink

Аз рядко ги гледам, ако трябва да съм честна. Понякога, ако адски съм се изкефила на някой филм и аз слагам оценка. Чак тогава се заглеждам.

Общи условия

Активация на акаунт