У Ж А С И, М И С Т Е Р И И, Т Р И Л Ъ Р И - 19

• 28 321
  • 727
  •   1
Отговори
# 375

Ето филми базирани на действителни серийни убийци.....

Ооо, мерси много  bouquet
Страхотно! Започвам да ги търся един по един и да свалям.
И от мен едно голямо благодаря,темата за серийнитге убийци винаги ми е била много интересна  Wink

# 376
  • Ænima/Albuquerque
От споменатите на предната страница филми, най-добре си спомням "From Hell".
Скрит текст:
Спомням си, че разкриха убиеца, но дали го заловиха не помня.  Thinking Някой да ме светне?

Скрит текст:
Хванаха го, бе, Фенче, кралския лекар беше. Накрая му направиха една терапийка и го тикнаха в лудница.

# 377
  • София
Грешка.
Редакция Simple Smile

# 378
Забравих да кажа, че верно тоз Чарлз Старкуедър като скролнах първоначално ми замяза на Лео  Heart Eyes. Требе да го изиграе! Sunglasses

И на мен.

Като гледам ревюта на Катрала за Карла и ми се повдига, не мисля, че такива като нея имат право на живот на Карибите след това, моето са извършили, егати 12 г. затвор  Stop

Хораааа, толкова филми съм листнала, че и аз като Виви една година ще ги гледам, но се радвам де - празно няма да има Simple Smile

# 379
  • София
Говорихме за Томас Харис и вижте какво прочетох днес http://life.dir.bg/news.php?id=14595005&nt=5.
На мен също ми е много интересна темата за серийните убийци  Mr. Green!

# 380
  • Ænima/Albuquerque
Ееей, ако ще преиздават, може най-сетне да се сдобия с "Ханибал".  Crossing Arms

# 381
Изгледах "Карла" и много ми хареса филма.Потресаващо е като си помислиш,че всичко е по реални събития  Rolling Eyes
п.п.за по-късно  съм приготвила  "The countess" ,че и този филм съм го пропуснала досега  Wink
Малко извън темата,но  на който му е интересно и му се чете давам линк да видите цялата история с най-отвратителни подробности.

Последна редакция: ср, 31 юли 2013, 13:20 от zuzka@

# 382
От споменатите на предната страница филми, най-добре си спомням "From Hell".
Скрит текст:
Спомням си, че разкриха убиеца, но дали го заловиха не помня.  Thinking Някой да ме светне?

Скрит текст:
Хванаха го, бе, Фенче, кралския лекар беше. Накрая му направиха една терапийка и го тикнаха в лудница.

Мерси, СаркHug

# 383
  • Ænima/Albuquerque
Изгледах "Карла" и много ми хареса филма.Потресаващо е като си помислиш,че всичко е по реални събития  Rolling Eyes
п.п.за по-късно  съм приготвила  "The countess" ,че и този филм съм го пропуснала досега  Wink
Малко извън темата,но  на който му е интересно и му се чете давам линк да видите цялата история с най-отвратителни подробности.

Ааа, първо ще гледам аз.  Mr. Green

# 384
Сарки наистина изгледай първо филма, той е доста по-лек отколкото статията  Peace ако първо прочетеш историята филма най-вероятно ще ти стори по-безинтересен  Wink

# 385
  • Ænima/Albuquerque
И не само, не щЪ да се спойлирам.  hahaha

# 386
  • София
Здравейте, следя темата с интерес. Включвам се със специални благодарности за " The best offer "... Невероятен филм, великолепен Джефри! Отдавна не бях гледала толкова добре изпипан филм!   bouquet 

# 387
Здравейте, следя темата с интерес. Включвам се със специални благодарности за " The best offer "... Невероятен филм, великолепен Джефри! Отдавна не бях гледала толкова добре изпипан филм!   bouquet 

Аз съм го заредила за тази вечер....  Flutter Направо нямам търпение да разкарам челядта и да извадя семките  Mr. Green

Мислех да е Декс,но след коментарите в другата тема....ще го отложа за утре  Laughing

# 388
  • София
elfi4ka, не отлагай!  Simple Smile Рядко ме грабва така филм в последно време!

# 389
Тъкмо привърших "The countess"  и набързо да споделя,че след толкова много безмислени и кървави ужаси,които изгледах напоследък,този филм ме впечатли и наистина ми хареса  Peace Чак се чудя как съм го пропуснала досега  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт