У Ж А С И, М И С Т Е Р И И, Т Р И Л Ъ Р И - 19

• 28 292
  • 727
  •   1
Отговори
# 495

А иначе Вчера гледах "Дело 39" и много ми хареса.
Един от малкото филми,които съм гледала повторно  Wink Той и Orphan  са ми в любими,много обичам филми със зловещи деца  Laughing

Аз също. Laughing Тези два филма са много добри! Ако не сте гледали препоръчвам и "Сиропиталището". И там има зловещи деца.

# 496
А иначе Вчера гледах "Дело 39" и много ми хареса.
Един от малкото филми,които съм гледала повторно  Wink Той и Orphan  са ми в любими,много обичам филми със зловещи деца  Laughing
И аз, Grinning
И на мен! Много добри.

Снощи гледах документален филм за историята на Ед Гийн и чак сега разбрах, че всъщност неговия случай се оказва вдъхновение на много от култовите филми на ужасите като  „Психо“, “Тексаско клане“, “Мълчанието на агнетата“. Честно казано не бях обръщала внимание дали   Психо и Мълчанието на агнетата са по действителни случай, но за Тексаско клане мислех, че лъжат, че е по действителен случай. Спомням си, че се твърдеше, че не са го хванали убиеца с резачката. Всъщност само части от филма се базират на истинската история на Ед Гийн, останалото май е художествена измислица.
Но така и не ми стана ясно защо той е сложен в листата на серийните убийци, при положение, че е убил само две жени, а останалото е било гавра с трупове. Някак си ми се струва пресилено да го титулуват за сериен убиец при това положение Crazy Laughing

# 497
  • Ænima/Albuquerque
Ааа, за прототипа на Ханибал, наскоро Томас Харис каза, че е някакъв лекар, в затвора в Монтерей, Салазар се казвал.

# 498
  • София
Ехаааа, радвам се, че пак успяхте да привлечете вниманието ми...тегля Dolores Claiborne...изглежда ми обещаващ...ще докладвам после  Simple Smile

# 499
  • London
Ед Гейн наистина е вдъхновителя на тези филми , книги и пр. , но единствения филм разказващ изцяло неговата история е този
http://0.DMCA-removal-from-Google/torrents/ed-gein-the-butcher-o … immortals/268816/

А във Мълчанието на Агнетата не Ханибал е вдъхновението е Бъфало Бил. Но аз поне не знам Ед Гейн да е траверс и педал какъвто останах от книгата и филма с впечатление, че е Бъфало Бил. Въпреки че имаше теория, че е не просто роден транс-сексуален , а се самозаблуждава, че иска да е такъв. А за Тексаското клане навярно е някаква смесица от вдъхновения, защото има и истории за изоставени ферми и села с малоумни хора, което също бе елемент на филма. Навярно взаимстването е било обичта към човешката кожа. Лицата Simple Smile)) за него , за Бъфало елека от женски зърна. Mr. Green Joy. И за мен Гейн не е сериен убиец , макар да има няколко жертви по-скоро е некрофил и маниак на тема човешка кожа. Определено болен мозък, но и заради това не е обявен за виновен, защото не е бил с всичкия си....

Май и този филм ще изтегля.Гледала съм нещо за Гейн, но бе ехеее отдавна та хайде пак. Mr. Green

Като говорихме в последно време за серийни убийци и убийци и действителни истории се сетих за ''Черната Далия'' и ''Самотни Сърца''. Mr. Green Ако някой не ги е да тегли....

# 500
  • Ænima/Albuquerque
А във Мълчанието на Агнетата не Ханибал е вдъхновението е Бъфало Бил. Но аз поне не знам Ед Гейн да е траверс и педал какъвто останах от книгата и филма с впечатление, че е Бъфало Бил.

Е, ся, човека си е казал, де. Не е бил много многословен, иначе.

# 501
До колкото съм чела,мисля че Ед Гийн всъщност е осъден само за две убиййства,но иначе жертвите му са десет  Peace

# 502
Ед Гейн наистина е вдъхновителя на тези филми , книги и пр. , но единствения филм разказващ изцяло неговата история е този
http://0.DMCA-removal-from-Google/torrents/ed-gein-the-butcher-o … immortals/268816/

Може ли да напишеш кой е, защото не ми го отваря.

# 503
  • Ænima/Albuquerque
И в Замунда го има, Фенче. Ed Gein The Butcher Of Plainfeld.

# 504
Аз ще гледам "Стъклената къща" http://www.imdb.com/title/tt0221218/  Peace

# 505

На мен много ми допада този филм! Ако ти хареса гледай и втората част.

# 506
  • London
Припомних си Зодиак и Черната Далия. Втория обаче е с променен финал. Във филма има убиец и развръзка, а в действителност няма. Ето малко зловещи снимки и факти от реалния случая. Обезобразяването на тялото е брутално, особено т.нар усмивка Гласгоу ( все едно се смее като клоун). Брутално изпълнение, това ще е бил някой наистина извратен мозък...

http://horrorunlimited.blogspot.co.uk/2013/02/the-black-dahlia-v … gruesome-and.html

След тия снимки няма да ви се яде гарантирано.... Sick

Sarcasm - Дам, аз имах предвид , че Ханибал не е вдъхновен от Гейн. Дано сега сме се разбрали... Peace

От Стъклената къща помня , че най-много ми бе харесало самата къща. Клиширан филм, аз поне не го препоръчвам.

Не знам за вас, но на мен следващия филм ще ми е нещо леко, защото взе да ми призлява от толкова смърт и луди маниаци. ooooh! Tired

А за зодиака се оказа, че точно тази версия съм гледала от 2007 и съм изтеглила нея мислейки, че съм гледала другата. Интересно е , че има още двама след години подражаващи на този ненормалник. Дали не е бил астролог ? Факта , че убива зодиакално и колекционира зодии смятайки, че след смъртта му ще са му роби в отвъдното. Лудница...

# 507
  • София
Аз пък изгледах най- накрая Долорес Клейборн...Ами не е лош филмът, но някакси ми дойде прекалено муден...чак към средата ми задържа вниманието...Ред е на Мизъри...

# 508

Имам някакви спомени, но може и отново да го гледам. Мерси.  Peace

Този на мен ми хареса. Не знаех, че има и втора част. *Allegra*, свързана ли е с първата?
La Catrala , аз пък тъкмо сега ще вечерям.  Grinning Преди години бях попаднал на тези снимки, но тогава английският ми беше зле, та не разбрах за какво става дума. А иначе чак сега осъзнах, колко крайно различни са вкусовете ни. Grinning

# 509
  • Ænima/Albuquerque
Sarcasm - Дам, аз имах предвид , че Ханибал не е вдъхновен от Гейн. Дано сега сме се разбрали... Peace

Да, да, аз после се усетих, ама беше късно да се поправям.    bouquet
За "Черната Далия", филма си е холивудско клише, далече от истината. Ужасни снимки...

Общи условия

Активация на акаунт