У Ж А С И, М И С Т Е Р И И, Т Р И Л Ъ Р И - 19

• 28 250
  • 727
  •   1
Отговори
# 540
  • София
О! Като се заприказвахме за "Frailty" по-рано, се сетих, че с него винаги ми върви и "Stolen". Непременно гледайте, ако сте го пропуснали.

Frailty няма никакъв сийд вече 5ти ден  Tired

Акаша, после да кажеш за Проклятието Блеър 2. И на мен ми е в топа на всички времена ... ама си е дърт и не знам сега как би ми повлиял  Mr. Green

# 541
Проклятието Блеър 2 никак не ми хареса. Първата част беше успяла да ме стресне,но втората си е тъпа. Но гледайте и преценете. Wink

# 542
  • London
Оказа се, че съм гледала Долорес Клейборн и Мизъри та не се наложи да го правя отново. Трябваше веднага да им видя обложките, че да се сетя, но не го сторих. Mr. Green Та от двата поне за мен Долорес е по-интересния. Иначе и двата филма ми допадат, актрисата заемаща главната роля и на двете места определено се справя добре със задачата. Peace

Гледах Nightstalker!Малко са понашарили финала, но като цяло е по историята на Ричард Рамирес. Някои ефекти с камерата , не знам чие дело са на режисьор или оператор решение, но леко ме заболя главата от тях. Едно забързване гонещо ефект и създаващо хаос и ужас в картината придружено с откачена наркоманска музика  Joy.Е това е дето не ми допадна, иначе ми харесаха героите, спрямо всеки като имаше някой порок се реализираше въпросния трик с камерата. И за сетен път съм наясно, че наркотиците са враг номер 1 на човека. Това в Америка всичко живо е толкова деградирало, момче от 10 годишно да пуши марихуана и резултата е виден....

# 543
  • London
Някой гледал ли е поредицата за Ирене Хюс ??? Наточила съм зъби да я почвам....

# 544
  • Ænima/Albuquerque
Кое?

# 545
  • Ямбол
Някой гледал ли е поредицата за Ирене Хюс ??? Наточила съм зъби да я почвам....

Това е скандивско,нали? Каних му се,но нямаше добри отзиви,май.  Thinking Ако ти се гледа скандинавско,препоръчвам това-Broen.  Peace
Сериал е,но се гледа на един дъх.  Crazy

# 546
Моля ви припомнете ми края на Случай 39 - филма много ми хареса, но не помня края  ooooh!

Започнах Deja vu да гледам.

# 547
  • London
Наистина Ирене Хус не беше много оригинален. Та нявярно няма да тегля повече от тази поредица.

И да препоръчам един смесено тематичен филм оставил ме ревяща снощи. Драма, романтика,трилър,биографичен и отгоре на всичко действителна история....
http://0.DMCA-removal-from-Google/torrents/the-black-pimpernel-2 … xvid-5rff/276591/

Оттук може да се изтегли, ако някой го направи можем да си обменим мисли по него. Засега не искам да ви развалям удоволствието. Peace

# 548
Наистина Ирене Хус не беше много оригинален. Та нявярно няма да тегля повече от тази поредица.

И да препоръчам един смесено тематичен филм оставил ме ревяща снощи. Драма, романтика,трилър,биографичен и отгоре на всичко действителна история....
http://0.DMCA-removal-from-Google/torrents/the-black-pimpernel-2 … xvid-5rff/276591/

Оттук може да се изтегли, ако някой го направи можем да си обменим мисли по него. Засега не искам да ви развалям удоволствието. Peace
Дай линк в ИМДБ  Peace

# 549
  • London

Дай линк в ИМДБ  Peace

http://www.imdb.com/title/tt0796206/

# 550
# 551
  • София
Моля ви припомнете ми края на Случай 39 - филма много ми хареса, но не помня края  ooooh!

Скрит текст:
Рене и детето паднаха в езеро с колата. Рене умишлено го направи, за да я убие. Боричкаха се в колата под водата, детето попадна в багажника, а Рене изплува. Реално малката умря и имаше хепи енд.

# 552
Скрит текст:
Рене и детето паднаха в езеро с колата. Рене умишлено го направи, за да я убие. Боричкаха се в колата под водата, детето попадна в багажника, а Рене изплува. Реално малката умря и имаше хепи енд.

Мерси Вив  Hug

# 553
  • Ænima/Albuquerque

Бреееееей...

Аз пак да напомня, нека се пускат само линкове към IMDB, пък ако някой филм е търсен, но не може да се намери навсякъде, чак тогава да се пускат линкове към торент тракери. Мерси.   Hug

# 554

... Ако ти се гледа скандинавско,препоръчвам това-Broen.  Peace
Сериал е,но се гледа на един дъх.  Crazy
Аз го почнах и ми хареса  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт