Отговори
# 60
timide Може да ти прозвучи смешно, но аз й правя забележка.  Grinning   Когато ме захапе прекъсвам кърменето, поглеждам я с много, много лош поглед и й казвам, че ме боли и не ми е приятно, че не искам да ме хапе.   Успокоявам я, тъй като е заплакала. После пак я слагам на гърда. Хапането падна до 2-3 пъти седмично... Не знам дали има ефект, но  подхождам към такъв тип проблеми сякаш не е бебе, а дете и разбира всичко което й кажа..... такава ми е лудата философия  Laughing

# 61
И да ви попитам и аз, със смяната на памперсите как се справяте? Че аз вече супер зле, всеки път ми се реве и на мен, то не седи мирно и 10 секунди и като се опитам да я позадържа насилствено се започва едно тръшкане, мятане назад и див рев, като при мятането от проклетия доста често успява да си омлати главата някъде  Crazy

И смяната на памперса и обличането са ни мъка. Много шава, мрънка. Не и обръщам внимание и гледам по-най бързият начин да свършим това задължение.
Добре, радвам се, че не само аз се "карам" на дребното.  Mr. Green
Аз реших, че ще въвеждам пшеницата със спелта и плодово пюре със сухар (отдавна му се точа). Вчера и телешко хапна, какво да кажа.. харесва и на моето чадо месцето. А и много обича котки (не да ги яде, че малко така прозвуча  Laughing). Излезем ли на разходка винаги се заглежда и се усмихва на котетата, а как побърква домашната... Просто не е истина!  Rolling Eyes Съжалявам животинката!

# 62
svetla81 И ние сме така смяна на памперс MISSION IMPOSSIBLE  Laughing първо легнал не иска да стои, второ постоянно се върти, трето направо изчезва като му махна стария памперс........ Вечер, когато е много превъзбуден и изморен баща му го държи прав и аз сменям  Simple Smile или се надвесва над главата му и се опитва да го баламосва  Laughing, но през деня ми е много весело.........

# 63
Здравейте  wavey Темата е страхотна, дечицата ни също Simple Smile
Нас ни изписаха от болницата  Whistling Оказа се, че разширените бъбречни легенчета са усложнение от вируса, който карахме! Заради отслабената имунна система са се завъдили бактерии в бъбреците. Първата урина беше чиста, след няколко дни изолираха Е. коли, а след още 2 дни и Клепсиела... Каква беше тази чума която ни тръшна не разбрах, но всички я изкарахме тежко. Мишо милия 5 дена беше с абокат в ръчичката за да му слагат антибиотика венозно. Сега уж всичко е наред, но продължаваме с терапия в къщи за да не се появят пак бактериите. След 1 месец ще ходим на контролен преглед, след това още 2 пъти през 3 месеца за да се проследи дали всичко се е оправило. Искам да споделя с вас един страхотен продукт за подсилване на имунната система при вирусни инфекции ИЗОПРИНОЗИН. Има го на сироп (за бебета) и на хапчета (за по - големи дечица) Казаха ми че мога да го давам при появата на първите симптоми, сиропа имал невероятен ефект.
И нали сме вече здрави, в неделя отиваме на море  newsm44 Подготвила съм се да ми е много хубаво и забавно, дано да се получи Simple Smile
Иначе за смяната на памперси не ми се говори, ние ползвахме докато беше болен Мишо и бяхме в болницата. Той както беше отвикнал от памперси всяка смяна е борба! А за хапането, той и без зъби ме е предъвквал няколко пъти, но аз се карам. Карам се когато ме оскубе, ако ме ритне и най вече ако се тръшка от инат. Много добре разбира че е направил нещо лошо, само дето бързо забравя.
Ами толкова от мен. Хубав ден на всички!

# 64
Добро утро момичета!
Иве, радвам се, че Мишо е добре и не е било нещо по-сериозно, дано и при следващите прегледи всичко е наред и приятно море Hug
Само да споделя, че днес за 1 път дадох малко сиренце, направо от бучицата, която купих и изкиснах за нея. Така сладко го примлясна, че чак на мен ми се прияде  Joy Сега трябва да взема и масълце и почти сме готови за попара. В тази връзка какво масло давате на бебоците? Аз мисля някое от немските да взема newsm78

# 65
В тази връзка какво масло давате на бебоците? Аз мисля някое от немските да взема newsm78

Аз купих немско масло и е много хубаво Simple Smile Още от раждането на Елина, педиатър ми препоръча за нея да купуваме само вносно масълце и наистина виждам разликата. Simple Smile

# 66
Аз по принцип само немско купувам за в къщи за каката, нито маргарин, нито българско, понеже има много вода. Ама исках да питам дали не сте обсъждали някоя марка. Иначе немските са много добри и наистина си е масло

Последна редакция: чт, 04 юли 2013, 11:25 от късметче

# 67
Иве радвам се че всичко с МИШО вече е наред!!!!  bouquetПожелавам ви най-прекрасната почивка!!!
За гризкането на гърда -почна ,ама сама спря защото и аз писках Grinning Grinning Grinning
Като и се караме за нещо -да ,определено разбира и започва жално да плаче.. Rolling Eyes
За смяната на памперса -нещо ужасно е а същата работа и със обличането-всеки път ми става ЛОШО!
За масълце -немско и аз -обаче отдавна не съм давала..тъй като ние не ядем попара а направо сирене и хляб или със сиренето в кашата го слагам че нещо взе да ми се муси..
Ох ,тази вечер се озорихме-кърмата ми никаква я нямаше а дребната реве и аз дадох просто да смуче  за да заспива -колко е текло не знам ама се събуждаше разревана на 1 час.. Rolling Eyes ,Предложих 10мл АМ  за да опитам ,пак ми отказа  и я нахраних с каша на сутринта ,загубена работа.. #Crazy

# 68
Добро утро,
Използвам докато Мина зяпа Бейби ТВ.
Аз също слагам немско масло, не го жаля, че попара с гола вода не обичаме. Но пък не всяка закуска ни е попара - давам сутрин и разни каши.
Иве, дано нямате повече здравословни проблеми и всичко да е било само от вируса. За Изопринозина мога да кажа от опит, че на сина ми не му е помагал особено като е боледувал, но те все пак децата са различни. За същите пари купувам един американски сироп, от който съм доста по-доволна като имуностимулатор, но е за деца над 1 г.
Ние пак спахме на пресекулки, според мен е от зъби, защото и ушите все си дърпа. Ама няма как, докато посвикнат с неразположенията, ще се будат от най-малкото нещо.

# 69
iva_83, радвам се че Мишо вече е добре. Относно изопринозин, аз също съм много доволна. От както го открих синът ми много рядко има по сериозни оплаквания от вирусни заболявания. От вчера и двамата са болни и започнах да им го давам. Аз си мислих, че Криста е още малка за него но от спешното лекарката, каза че може да и го давам.
Ние трябваше да сме на море сега но се разболяха деца в деня в който трябваше да тръгваме и се провали пътешествието. За другата седмица съм резервирала хотел, ще ходим на планина или по скоро на Узана поляна фест и се надявам всички да са оздравя ли и аз да не се разболея покрай тях.
Поли, не знам как издържате толкова много да пътувате. Ние миналият месец пътувах повече и няколко дена след това не бях на себе си.
Момичета имали информация за Жени, нали и те трябваше да влизат в болница на първи. Цяла седмица я мисля и явно много съм се впечатлила от нейната история и едната вечер сънувах, че съм бременна и чак когато отивах да раждам, тогава разбрах за това.
Прочетох, че някой от вас дават диня на малките и реших снощи  да и дам малко да си близни нали е болна не посмях да и да дам повече. Иначе днес и пасирах малко пъпеш да видим как ще и се отрази. Аз като цяло съм я захранила със всичко без риба.
Това е за сега доста съм изморена понеже цяла нощ я пазих  понеже имаше висока температура. А за баткото май не ми остават сили да се притеснявам.

# 70
  късметче благодаря. До сега не съм мяркала ще пообиколя по-обстойно аптеките.
Скастрихя и аз момата като ме захапа. Тя чак се стресна и направи едни обърнати джучки и така жално заплака, че сега пак като се карам внимавам. Тя също като е гладна си яде нормално като се е наяла и вече се лигави тогава дъвче детето..Simple Smile Ама много боли не мога да го изтрая. Дано не е на често. Тези дни и при нас смяната на памперс е приключение. От както взе да се изправя, все се опитва да стои права или да сяда от легнало положение. Прави опити дори да се пуска да стои без ръце, но дупето тежи и вече има дори синка от внезапните тупвания на него. Имам чувството че ще проходи без да е лазила...като не броя рачешката Simple Smile
   За изопринозина - веднъж съм ползвала с баткото. Доволна останах, но четох мнения за вредата му и честно казано резервирано подхождам.
 Болничките да се оправяте и да следвае начертаните планове - морета, планини...

# 71
  • Варна
 Здравейте и от нас в новата тема  Simple Smile. Чудесни бебоци си имаме  Heart Eyes.
 Гледам, че сте обсъждали ягодите и малините. Аз съм ги въвела с готови пюрета. Ягодите с пюре на Хипп, а малини и арония с Гербер. Не е имало никаква реакция, но то и %-ното им съдържание е минимално в бурканчето.
 Преди 3 дни бяхме на ДК- 9200гр (+400гр) и 74см.(+1см). Докторката каза, че малко е качила, трябвало 500гр  hahaha. Изобщо не я отразих.
  От понеделник сме на детска кухня, че вече на обяд яде по 1 бурканче зеленчуково или месно пюре и по 1/2 плодово. Тук искат детето да има 10 навършени месеца, но ще взимам храна с чужда карта  Twisted Evil.
  Зъби нямаме още и не ми се мисли как ще кърмя като се покажат, че тя стиска много и без тях  #Crazy.
  Памперс сменям безпроблемно като й дам пакета с мокрите кърпички. Може да си играе с часове, няма такава радост!
 Приятни разходки и послушни и спящи бебета   bouquet

# 72
Добро утро мами, желая ви лек, усмихнат и спокоен ден!
Много тихичко е тук, всички сте на разходка сигурно, а Сиана спи сутрешния си сън  Grinning

# 73
timide Какво имаш предвид за вредата от Изопринозина? Аз нищо не намерих за механизма на действие, но нищо не прочетох и за вредности.

# 74
И аз не съм чела за вредата на изопринозина. Стана ми интересно макр че и да прочета поне в момента няма да се откажа от него понеже той се справя много добре с вирусите Simple Smile

Момичета пожелавам приятни почивни дни ние с децата заминаваме на море почивните дни  travel  grinning039 но без таткото понеже той ще има работа.
Днес бях на интервю за работа, онзи ден на майтап си пуснах автобиографията и те взеха, че ми се обадиха и сега съм в ужас ако решат да ме вземат как ще се справям с деца и още работа. По принцип аз си работя в къщи но обявата е точно каквото си търся от години. Може да се каже мечтана работа, която ще се работи здраво но както и да е да не се размечтавам много.

Последна редакция: пт, 05 юли 2013, 12:30 от palica

Общи условия

Активация на акаунт