Отговори
# 195
ЧЕСТИТО НА МАМА БЕЙБ, ДА ТИ Е ЖИВ И ЗДРАВ ЙОАН И МНОГО ЩАСТЛИВИ МИГОВЕ ЗАЕДНО ВИ ПОЖЕЛАВАМ Казах ли ви аз, че ще е тя  Laughing и тото пуснах дано и там позная  Laughing Хайде връщам се да ви чета, че съм заложила втора за днес да е Пина, та да видя тя пък докъде я докара
Сандалка разочароваш ме, тъкмо си свърших работата и съм решила до довечера трябва да изям ананаса, и ти ще ми кажеш, че няма ефект. newsm78
Роси сега гледам, че Далия станала на 21 дни, кога порасна толкова това дете, а ние има още толкова да си бременеем, за един ден ще паркираш Петър при Далия, а ти ще обиколиш институциите  Naughty
Близначе стискаме палци, всичко да е наред утре, видя ли, че му се видя края  Hug
Глупи то и аз си спомням, че толкова много ми беше зле, и ме болеше, че исках да умра, ама 2 часа след това мислех само аз ядене, та май има нещо гнило с тези манджи newsm78
ПП     cveti90 благодарим за добрите думи, е нали сме се събрали най-готините мами  LaughingДано един ден /ако нямаш вече де/ да ти се връща и имаш такива добри новини, и притеснения като нас  Grinning

Последна редакция: ср, 03 юли 2013, 15:49 от mysterious

# 196
близначе всичко ще е наред. С теб сме!!!!
Честито на всички нови маминки!!!

# 197
Честито на всички новообебили се мами   bouquet Живи и здрави да са ви дечицата!  Hug
Близначе, успех утре! Завидях ти за експресното секцио, в смисъл отиваш и действат. На мен секциото ще ми е другата седмица. Викат ме в 8ч сутринта, а операцията ще е чак в 14ч. Направо ще ми се изчака чакалото, а каквато съм паника и шубе ще вдигна и кръвно, и захар, и всичко. За яденето ми казаха да го спра в 18ч предната вечер. Вода и сокове може да пия и по-късно. На сутринта преди болницата може само чаша вода.
Аз пък се чудя, ако тръгне бебето и нали се прави секцио по спешност. Е как тогава ти слагат упойка и т.н. като може и от масата да идваш, в смисъл ял си, пил си до преди час да кажем  newsm78
Ники, това за лютото не го знаех. Аз редовно си похапвам люти чушлета и то доста.
Пина, и на всички останали, които днес или утре ще раждат, стискам ви палци  Hug

# 198
  • София
Жив и здрав да е Йоан!  bouquet  bouquet  bouquet

Близначе, с теб сме мила, спокойно, всичко ще мине, като по вода! Hug Hug Hug
Терп, поя ви се да драснеш едно редче, никаква те няма Tired
Ива също, дали са ги изписали, как са, какво става.....
Луиза, Калоян е много красив, истински мъж! Heart Eyes

# 199
Честито на новите мамчета! Да са ви живи и здрави бебоците и много да ви радват!   bouquet

Вчера бях най после на тонове вс е жица, нямам разкритие и др седмица пак на тонове...

Близначе стискам палци и ти желая късмет утре на секциото. Нека мине бързо и леко.   bouquet Praynig Hug

# 200
ох трябва да се захващам с готвенето, а в тая жега не ми се почва. Искам пак да вали, по-ми е добре. Мисля супа да правя, а май ми се яде нещо по-специално. Остава и да измисля какво Simple Smile
Аз взех, че посвърших доста работа днес, измих спалнята, отворих кошарката, изпрах 2 перални, измих си чиниите. 2 дни подред само ни спират водата и ми писна.

Пина обаче изчезна, стискаме палци да се появи с хубави новини Simple Smile

Мисти то с този правен стомах след клизмата, няма как да не мислим за ядене Simple Smile
Аз пък никога не съм яла суров ананас, само от консерва, сега ми стана любопитно.

Близначе, успех утре и спокойно. Всичко ще е наред.

Роси, наистина кога стана Далийка на 21 дни, ние имаме още толкова да бременеем.

# 201
Благодаря на всички за хубавите пожелания. Вчера ни изписаха и вече сме си у дома. Използвам времето докато малката Димана спи да Ви разкажа на кратко моето раждане...
Приеха ме ден преди насрочената дата за раждане. Преди това се чухме с моят доктор ти той ми каза, че ще ме приеме негов колега, т.к. имал раждане. Отиваме в АГ с дисагите, аз видимо превъзбудена от настоящото раждане и със съпруга ми отиваме в приемния кабинет. Там ме посреща намръщена акушерка..какво искаш??  newsm78  аз ми аз такова утре ще раждам..тя имаш ли екип?? аз да.. тя кой?? аз Д-р Никоков..тя с лице на свинс звъни по телефона..ало, ало докторе елате да приемете родилка на Д-р Николов...след 20 мин. идва др Живко Ганчев - отварям скоба..като лежах в патологията той ми се само предложи да ми е лекуващият лекар и явно ме е запомнил е най вече ми е ядосан че не го избрах...като ме видя, че чакам за приемане дори и не влезе в кабинета, постоя на вратата и се омете..акушерката приключи документацията и ме заведе на 4 етаж да чакам до следващият ден за секциото...
Още като бях  на 4 етаж др Николов дойде да ме види...на следващият ден ме оперира..разкошен човек и специалист  Hug..още след втория час аз бях излязла от упойка и сън не ме ловеше..раната почти не я усещах при завъртане в леглото..два дни бях в реанимация..на третия ден ме качиха на 5 етаж и бях заедно с Диманчето. На следващият ден др Николов и там ме посети...сега ще върна малко назад..Детето има хематомче на главичката, не е опасно, но !!!...бебето тръгнало да излиза докато аз съм била у дома..но съм с тесен таз и се е охлузило там някъде според педиатрите..и ако др Живко Ганчев беше благоволил да ме прегледа на 27.06 , вероятно щяха да ми наложат спешно секцио ...този човек имам силното желание да го удуша и то по здравна каса..та извода какъв е щом не си ме избрала няма да те прегледам..добре че не се случи нещо по сериозно..тогава щяха да търсят заместник на доктор Ганчев  #2gunfire #Cussing out

# 202
Честито на всички мами, да сте живи и здрави и вие и бебоците !
Връщам се да чета.

# 203
Шок, ужасТ и паника - ето така се чувствам!
Бебето е слязло супер надолу, шийката ми е напълно изгладена!  Shocked Shocked Shocked
Страх ме е, ще се побъркам, не искам да раждам...
Явно е нормално, но какво да ви кажа - искам си свободата, искам да си ходя бременна на гости на приятелки, да си ставам сутрин и да си мисля какво ли да свърша днес(дали пък да не поспя цял ден)....
А ММ пък взе, че се и зарадва на новината, докато аз плачех по улиците като лудите.
Нищо де, нали го чаках този момент, толкова много време....но искам да ходя до борсата за цветя, до пазара да си купувам плодове....после няма и да искам, ще трябва да бдя денонощно над бебето. на сватба съм на 13ти, исках да отида да си играя хоро, но май няма да я дочакам....та така - ако изчезна безследно, просто да знаете - раждам  Rolling Eyes
Връщам  се да чета, но просто исках да споделя новината, че направо се побърках!

# 204
  • София
Бейб, eee, да ти е жив и здрав Йоан! Браво, момиче, геройски си го родила този юнак! Hug

Мимс, големи идиоти има... Радвам се, че малкото е добре сега,ще й минат охлузванията, ама тоя кретен си заслужава да се хванеш с него, ако имаш сили Hug

Роси, документите повече се вадят за 2 минути. Стига да имаш служебните бележки от педиатъра и от твоята работа, другото не би трябвало да ти отнеме много време.

Агнес, банята я мия с корем като без корем. Мажа Доместос с една гъба, изчаквам 5-10 минути и почвам да търкам с четка по пода. Стените обикновено само с гъба ги минавам, после душ и това е. Светва.

Мъхчееее, ама ти си герой наистина! Колко големи бебета носиш, направо е чудо това! Браво на теб!

Таничка, аз също спрях с всякакви болки и контракции, при положение,че се борих месеци наред с тях чрез шепа хапчета. Нямам кьорава контракция, единствено нощем ме боли кръст, но това е вече от тежестта на корема ми, който е огромен, расте 2 пъти дневно сякаш- от сутрин до вечер е по-голям. Ужас.

Близначе, късмет!

Джина, ето ме, ще се отчитам по-редовно Simple Smile

Жалина, най-искрено си признавам, че ти завиждам! Толкова ми се ражда вече, че направо не разбирам как можеш да се тревожиш от това!  Simple Smile

Дано Пина да ни зарадва тази вечер!

Миии, аз освен да мърморя,че ще го нося това бебе до август нямам какво друго да кажа. Няма ананаси, няма малини и разходки, няма прозорци и бани. Нищо. Вчера се натоварих с пазар, вдигах детето, което е към 20 кила, какво ли не направих и не. Просто не става. Гледам си записите на тоновете- ами колкото по-нови са, толкова по-равнички са. Наистина имам ужасното усещане, че ще родя първокласник след някоя и друга година. Супер депресарско ми е вече....

# 205
Честити бебчета - живи, здрави и усмихнати да са! Мами - за вас бързо възстановяване и да ги слушкате Simple Smile    bouquet    bouquet    bouquet

Мимс, радвам се че всичко се е разминало и сте си в къщи, д-р Ганчев му тегли една благословия и не го мисли повече.

Близначе, успех - стискаме палци, всичко ще е наред  Hug

Ние сме си 2 в 1 - спим, ядем и малините не плашат душите наши Laughing

Направих един пазар - 2 часа ходене и пазаруване, сега ще дремнем за час и ще поготвя, че ми е дошла музата Blush

Утре съм на тонове, та да видим какво ще каже Доки... Почвам да се притеснявам да не пренося  Shocked  Crazy  #Crazy Що народ се пререди преди нас  #Crazy

Иве-Ейнджъл, как сте - виждам те на тераската  Simple Smile

Браво, Мъхче - вие сте героини  Hug . И аз ползвам твоя метод на измиване на баня  - препаратче, четка и мъжле Laughing

# 206
Много пишете, не мога да ви следя. Аз още съм си 2в1.

Честити бебета на новообебилите се. Живи и здрави да са! Бързо възстановяване на майките.
Леко раждане на мамите, на които им предстои.

# 207
  • София
|Няма я още Пина...  Thinking Продължавам да стискам палци!

...Мисля супа да правя, а май ми се яде нещо по-специално. Остава и да измисля какво Simple Smile
...
Може би пържолки с картофки, а?  newsm53

Мимс, ужааасно бе!  #Cussing out Как се дразня на такова отношение, ама как се дразняяя!
Нищо, сега вече сте на сигурно вкъщи  Hug

Жалинка... а няма ли някой около теб - майка, леля или просто приятелска дама?
Не би било добре наистина да се приберете с бебче вкъщи и ти да останеш сама с него. Поне две седмички някой да поживее с теб, за да ти готви, помага с прането - за да можете с беб да се закърмите спокойно и да се възстановите. Дори и да идва за по няколко часа, пак е голяма помощ. Но така... как го виждаш това ежедневие - да тичаш под мишка с мишлето до пазара, да готвиш и переш, да чистиш?  newsm78 Дано да има кой да те погледа малко на първо време, много ще ти е тегаво иначе.

Близначе, успех и от мен утре! Всичко ще е чики-чики, спокойно! Ти си майстор, герой-заслужила майка и сега остава само добрият финал  Hug

# 208
Терп - да се сменим  Hug
Сандалке - майка ми ще дойде след раждането да живее при мен, това поне може. Ние се бяхме уговорили и преди това още от сега, но нали оперираха татко ми и не искам да я товаря и тормозя. Ще имам помощ със сигурност, ще си живеем трите с бебека заедно тук.
Просто не очаквах да има изгледи да е толкова скоро...малко се стреснах,затова е цялата паника  Whistling
 Hug на всички, сега си давам сметка как бързах да се прибера за да ви разкажа новината....
аааа и нещо важно да кажа - взех си следродилни гащи на Canpol - M-L размер и са ми малко малки....а, аз съм наистина слаба. Така, че взимайте по-голям размер, защото аз сега ще трябва да ходя да си купя още едни Simple Smile

# 209
  • София
Близначе, ето, преди осем години си отишла да раждаш спокойна и уверена, а после на главата са ти се струпали разни мъки и депресии, пожелавам ти сега, като отиваш да раждаш с притеснение и натежало сърце, после всичко да мине супер лесно и лежерно и да си гледаш детенцето с хъс и непукизъм Wink  Hug

Жалина, спокойно, бе, момиче, най-хубавото нещо ти предстои! Като те знам каква си нежна и емоционална, сигурно като си видиш бебчето, ще се пръснеш от щастие и хич няма да ти се ходи ни на сватби, ни на нищо, само ще искаш да го гушкаш.

А за гащите - ама те са СЛЕДродилни, ти сега ги мериш?  newsm78До няколко дена все ще се вталиш  Laughing

Аз днес бях на допълнителната консултация, която лекарят ми поиска при неговата колежка. Както цикатриксът ми (тоест, белегът от секциото върху матката ми) беше дебел 8 мм преди две седмици, сега е станал 3!!! (Даже тя ми спомена 2 мм, докато го мереше, но в крайна сметка на листа от прегледа е записала 3 мм.) А докторът ми беше споменал, че за гранична зона приемат 4 мм. Бебето е главундесто... Не много, но все пак, едро го изкарват.. Нещата отиват към второ секцио, ще видим какво ще каже моят си лекар в понеделник, но тази докторка, която ме гледа днес ми се стори силно скептична, макар и да се сдържаше от изказване на мнение. Както се бях сдухала обаче, вече отивам на примиряване. Така ми било писано, за добро или за лошо, важното е да си имаме бебче.

Общи условия

Активация на акаунт