Отговори
# 240
Честито на родилите мами!
Стискам палци на тези,които ще раждат,всичко да мине поживо поздраво!
Аз съм страшно уморена, от днес и синът ми си е вкъщи,не му се ходи на градина и плюс това да си почине малко,че на есен е първокласник.Та днес и график беше объркан,и кафе,и разходка,и всичко,но за ден два,три ще си свикнем.На бебка жълтеницата и мина,но въпреки всичко хепатита ще го позабавят към седмица-две понеже се е родила по-рано.Иначе вървим добре,личи и,в петък сме на детска консултация.Сега и аз отивам да свърша някоя друга работа,че и баткото ме чака да го изкъпя,че след малко ще се събуди малката кукла.
Лека вечер на всички!

# 241
Честити бебенца на всички нови мами  Party да са им живи и здрави рожбичките и много, много да ги радват  Hug

А на очакващите мами стискам палци  Praynig

Ние с бебо сме ок само дето сме с обърнат режим- през деня спи, през нощта будува  Thinking чудя се как да го будя- не става и не става ... С кармата все още не мога да се справя, както трябва- не се налага да му давам изкуствена, защото се цедя постоянно и се справям за момента, но ме е страх да не ми спре  Sad толкова много искам да си го кърмя  Praynig та се моля скоро да се нормализират нещата ...

# 242
  • София
По темата с Жалининия мъж - хайде стига сме го оплювали човека! Джина е права, че и на нашите мъже не им е никак лесно, а те нямат възможността да си излеят тревогите тук, или пък просто да изкажат гледна точка. Нито го знем, нито го познаваме, нито имаме идея какво точно и акк е казал, обаче нятякваме колко бил зле.  Rolling Eyes Ще им развалим семейството на хората, ей!

Последна редакция: чт, 04 юли 2013, 07:39 от karlie

# 243
Скрит текст:
Момичета какво да ви кажа - ясно е, че му е трудно на човека, ама то пък на кои ли му е лесно...труден характер е много и не се усеща в повечето случай. Весе и да му говоря няма смисъл, ако взема да се репча (пробвала съм) става по-зле. Ако мълча пак зле и затова го давам с обяснения или го оставям да си повика на воля...ама все пак в този момент не мога да търпя, всеки си има някакъв праг на търпимост. ще се оправим, просто понякога имам нужда да си споделя, защото ако взема да звъня на приятели или родители после ще имат едно на ум за него, а все пак ми е мъж и не може така. Но хората си го знаят, особено неговите роднини.
Момичета при мен започнаха контракциите (естествено след такива емоции), а и спрях магнезия....обаче ме хвана шубето и изпих един диаспорал с но-шпа да спя спокойно тази вечер, че утре си имам планове Simple Smile Сега ще видите накрая като пренося от много зор да не родя  Laughing

# 244
Агнесче, за чистенето на баня с голям корем препоръчвам да си набавиш един брой препарат по избор, един брой четка/парцал и най-вече едни брой мъж (може и разгневен или нацупен).  

hahaha You just make my day (night)   Joy

Sandalka хубава идея ми даде за детето и гъбата. Имам магическа гъба дето чисти плочки без препарат. Е, незнам колко чисти, но много я хвалиха из форумите и една приятелка заради мен се излъга и тя да си я купи, та и тя я похвали. Ще го милим варианта с малкото теляче в банята  Joy

Близначе успех утре  Praynig

Иришка  Praynig Praynig Praynig

Честито на всички нови мами. Да са им живи и здрави бебоците и дано всичко е наред за напред и да си се обичат и гушкат и ,и,и,,,,,

Аз днес бях на тонове, но не сме правили запис. Явно записът наистина се прави на две седмици  Thinking
Странното е че от три седмици насам съм смъкнала 4кг  Thinking което не е нормално за в девети месец. Че ми е напрегнато спор няма, покрай детето ядове, а и още колко ше има...
Беше ми и нещо прималяло и не ме държаха краката, макар кръвното ми да беше добре. Минах после през мола, че е на близо и реших да хапна нещичко да не съм на празен стомах само. Ябълка и фреш портокал ми дойдоха идеално, пък и видях една камара народ в тоя мол за има няма час.
Прибрах се и изчистих половината кухня. ММ тази вечер опатка другата половина, но има още доста работа по нея, а и трябва ел. уредите да се върнат по местата им. После хол, спалня, баня...
Ще се оправя някак си и сама с тия задачи, стига някой да поеме детето, но като гледам няма желаещи  Tired Баси и аз какви баби имам покрай мен.

За капак носът ми е тотално задънен и излизат едни гадни тлъсти бели сополи и няма оттърване от тях. А за капак на капака и ММ утре заминава командировка и няма да го има уж ден, но това означава, че ако се прибере, то ще е късно през нощите. Сутринта трябва да карам детето на ясла, да ходя да чистя, после да го прибирам от ясла и някак си да мина на преглед при док, който се надявам да ме изражда. Не искам и да карам кола, понеже се чувствам несигурна в себе си. Супер идилия. Помощ от никъде... само на думи, но действие йок  Crossing Arms

# 245
Значи всички преди 39 г.с. моля да си чакат реда търпеливо!
Днес ходих повече от 1 час пеш, ядох вишни и не получих никакви контракции. Утре дават гръмотевична буря, а акушерката каза, че тогава имали най- много родилки. А, дано Simple Smile

Данче, яж люти чушки като Шуши_13. Аз правих една люта китайска супа - белият пипер се оказа лютата подправка (от американски блог, но виж тук за бг вариант:
http://luluto.blogspot.com/2011/01/morrning-after-dark.html) .

Индийското тук е огън- храна. Не съм готвила обаче и не знам какво точно слагат.

# 246
Na 03.07 v 23:55 se rodi Ema 3050 g, 54 cm sled malko 6te mi q nosqt edva 4akam

# 247
Да е жива и здрава Ема на мама Иришка !!!

# 248
  • София
Жива и здрава да бъде Ема!  bouquet
Близначе, стискам палци! Praynig

# 249
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Добро утро! Hug
Честито на всички мами да са здрави децата,а на мамите бързо възстановяване! smile3504
Близначе стискам палци всичко да е наред днес!!!!
Пина дай един бърз отчет как е положението при  теб!
Аз днес съм на крак от 5 часа и вече почти сготвих така да се каже,направих закуска на милото и го изпратих на работа а малко по късно ще ходя до един детски магазин да видя дали няма да харесам неща за малчо Heart Eyes!

# 250
Иришка, да ти е жива и здрава Ема, да ти носи само радост
Само не разбрах, как така след малко ти я носят, нали каза, че ще бъдеш секцио, на тях нали не им ги носят поне 24ч, щото са в реанимация мамите  newsm78 Мисля, че може да кандидатстваш за най-дълго бебе  Laughing
Ники грам не мога да понасям люто  Sick ужас, няма да родя по-рано
Мъхче сънувах те, как залиташ с корема, носейки се към родилното, вземи се отчети, и кажи кога си насрочила операцията, че почнах често да те сънувам  newsm78 Все си мисля, аз едвам нося едно, ами тя как се оправя с двойната тежест  Thinking
Агнес как ги смъквате тези килограми и аз искам  cry Нещо съм те замислила тия дни, много сложно ми е да измисля име с О дето да ми допада, като че ли Олег, не е лошо,  а нямаш ли резервен план, ако не е с О трябва да е с *** примерно? И още нещо покрай черешката на тортата съм се сетила да те питам, а ти знаеш ли арменски?
Цвети номера е да го будиш през деня, не мога да се сетя, коя мама от родилите имаше същият проблем, иначе за вас е наказание това с обърнатият режим, а щом имаш кърма не му давай АМ, и всичко ще се оправи  Hug
Иве как я кърмиш през час, това ми звучи егати ужаса, че то няма да имаш време за нищо друго  Rolling Eyes май няма да се оправя с това кърмене newsm78 Все повече се самоубеждавам, че трябва да опитам да  вкарам някакъв ред и хранене под час.
Джина искам по-рано, защото 1. Всичко ме боли и ми писна вече 2. Да изпреваря плановете на доктора и да мине всичко така както аз искам, а не както той го планира
Близначе знам, че в момента си на "пангара" така че късмет, всичко да мине бързо и леко  Praynig
Пина трябва вече да си родила, похвали се какво е що е?! Ако изобщо имаш интернет де.
Аз интернет няма да имам, та май трябва да взема тел от някоя вестителка  newsm78
Ани ти пък кога успя и да сготвиш, много си оправна Simple Smile Аз кафето още не съм си изпила, еййй да не забравя, че съм на поредното теглене в ЖК днес по обед Thinking
Забравих да се похваля, сестра ми, взела една от малкото снимки дето съм бременна, да не кажа последната от 7 месец някъде, и я пратила в някакво списание, та вчера ме пита за адреса ни, че съм спечелила второ място ли е в конкурс за най-чаровна бременна, не стига, че бременните са всички с професионални фотосесии, само моята снимка е аз и мъжа ми пред фонтаните в центъра, и то с GSM на ММ ами и е онази прословутата снимка, дето свеки стана врачка като я видя  Grinning Та сега чакам някакво си шише на Чико, че това била наградата.

Последна редакция: чт, 04 юли 2013, 07:48 от mysterious

# 251
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Еееееееее браво Мисти видя ли,че само ти си мислиш,че изглеждаш зле  bowuu newsm53!А на ЖК само те мерят ли  newsm78?
Къде се изгубиха всички  Rolling Eyes много спите бе момичета! newsm47

# 252
Ани напоследък, само мерят килограми, корем обясняват колко много съм пораснала от предния път, и накрая за има няма 2 мин чуват тоновете, и казват, че са супер и това е. А вчера сутринта беше същата тишина, и ги заподозрях, че са тръгнали да раждат колективно, като гледам и днес какво е май съм познала  Laughing

# 253
Добро утро, момичета  Hug

Близначе, стискам палци , пиши когато можеш  Hug
Иришка, честита Ема ! Чудесно име сте избрали - нежно и мелодично ... Да расте здраво и щастливо детенце, а на теб - бързо възстановяване   bouquet

Ние с Василена сме самички, Дари отиде с татко си на село за два дни. Много работа му се е натрупала , а и Дари да потича малко на воля и чист въздух. 

За кърменето - аз кърмя на поискване, засега съм цедила само един-два пъти, бебка е спокойна . Не съм засичала на колко време яде, но общо взето е на около два часа . Пия лактогонен чай http://bilkovi-smesi.com/index.php?route=product/product&product_id=108 и си мисля,че има ефект. С Дари също го пиех доста време. Утре ще идва педиатъра и чакам с нетърпение да разбера колко е наддала, надявам се да е ок.

Толкова е вълнуващо това с ражданията и появата на бебчовците всяка минута почти  Simple Smile
От все сърце желая на всяка от вас леко раждане и най-щастливата среща с малкото човече  Hug

Прегръщам ви, до скоро  Hug

# 254
  • Бургас
Честити бебоци на мама Таня и мама Иришка Simple Smile А Ема е толкова висока, цели 54см...чак ме учуди Simple Smile

Стискам палци днес за Близначето, Пина, Ник1 и Плами Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт