Отговори
# 225
  • София
Иришка успех и леко раждане!  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Hug

# 226
Да са живи и здрави бебчетата на всички мами  Praynig

Късмет на Иришка и на Близначето. Предстои ви една наистина невероятна и дългоочаквана среща с малките бебоци  Hug

# 227
ВЕСТИТЕЛСКА НОВИНА! СЛЕД ЕДНА СЕДМИЦА ПРЕНОСВАНЕ ВЧЕРА МАМА ТАНЯ1019 РОДИ  Anhela Nikol 3,700КГ, ДОБРЕ СА И УТРЕ СЕ ПРИБИРАТ ОТ БОЛНИЦАТА

# 228
честито на мама Таня да им е жива и здрава Anhela Nikol  и много да ги радва  Hug

# 229
Иришка,тъкмо да ти пиша,че са водите и видях,че си го разбрала сама.Стискам палчета всичко да мине бързо и леко!

Честита дъщеричка на мама Таня1019!Да й е жива и здрава!

Оффф,аз да ви кажа съм в нещо като депресия.Не ми влияе добре престоя вкъщи.От миналия вторник не съм излизала на вън.Освен когато се прибрах от болницата вкъщи.Чувствам се някак самотна.. Sad

# 230
Иринке честито стискаме палчета, ама сигурно вече си родила, аз докато разбера, а къде е Пина? Аз на нея бях заложила newsm78
Сити на мен нищо не ми мерят, даже не са ме проверявали ни за разкритие, ни за нищо, та онзи прословут доктор каза, че иска да провери за разкритие на 9, дотогава пей сърце.
Руми е пиши тук като имаш време, няма да си самотна, а къде е ТМ? Виж каква хубава дъщеричка си имаш, то и ние сме в депресия ама е от чакането и страха от неизвестното, знаеш ли как ти завиждам, че всичко е зад гърба ти и гушкаш бебока вече  Hug
Мимс честито изписване, а не се ядосвай вече всичко е зад теб, дано минава бързо хематома  Hug
Жалина искам и аааз,  smile3518 хич не ми трябва ни помощ, ни никой, искам само аз, ММ и беба, обаче има да си чааакам.

Последна редакция: ср, 03 юли 2013, 21:40 от mysterious

# 231
  • София
Честито на мама Таня, да им е жива и здрава дъщеричката!

Руми не унивай, имаш ни нас! Ще помагаме макар и от разстояние.  Hug

# 232
Гифтче - гушни си мъника и си го нацелувай! Не си сама - ние сме тук, можеш да пишеш винаги, когато намериш време....ако не, просто като се обебим и ние (явно скоро) ще се виждаме насам натам....знаеш, че тук винаги ще срещнеш подкрепа и разбиране за всичко!

Скрит текст:
Ето например аз сега да се оплача от ММ - каза, че съм му объркала плановете и аз съм виновна да се стигне до това, че ще се ражда явно по-рано от предвиденото. Нищо не мога да му споделя на този човек, абсолютно нищичко....винаги съм мрънкало! Ебаси не съм мрънкало, седя си сама по цял ден, зарязана тук от него, за да гони тъпата си кариера и накрая пак съм мрънкало....еми да слаба съм, какво да направя, писна ми да съм силната, писна ми да не би да натоваря някого да си мълча и да търпя....хора сериозно ви казвам, замислям се дали той е човека?! /spoiler]

# 233
Аз съм тук и чета всичко,но не пиша много,щото знам,че ще ви стори глупаво състоянието ми сега при положение,че вече гушкам бебка и двете сме живи и здрави.Мъжът ми е тук,но и на него не му е много лесно.Виждам,че се измъчва за дето не работи,че ни притискат сметки,а той не може да направи нищо.Не ми го признава,но аз знам,че така.Не сме правили секс от доста дълго време.Това определено влияе на психиката ми.Не се чувствам достаъчно красива и желана.Загубих интерес и да се кипря.Не се гримирам,не се лакирам.Нищо от гардероба не ми ставаше докато бях бременна.Сега когато ми става,не мога да нося нищо понеже кърмя и повечето дрехи не са ми удобни за тази процедура..По цял ден и цяла нощ съм по нощница.Не излизам никъде.Още не можем да намерим приятели/ама и как да стане това като никъде не излизаме/.............Иначе дами,да.Наистина имам прекрасна дъщеричка.Да ми е жива и здрава.

Колко време след раждането може да се прави секс?

# 234
Иринка,стискаме палци ! Така се вълнувам за теб ! Дано всичко да мине бързо и леко Hug
Близначе ,успех  и на теб утре ! Всички сме с теб ,не си сама Hug
Мисти,аз мислех ,че днес ще ме прегледат за разкритие ,но не би...Викат ме чак след 2 седмици ,нито тонове ще ми следят ,нито нищо...Ако не тръгна да раждам до 2 седмици ,това ми се полагало.Може би аз донякъде съм си виновна ,защото казах ,че нямам никакви оплаквания.Но какво да направя ,като наистина се чувствам добре Rolling Eyes Поговорихме с доктора пак за моята прословута НИСКА предна плацента.Каза ,че за нормално раждане не пречи ,но при евентуално секцио ще е проблем ,защото трябва да се вади първо плацента ,след това бебе  Shocked Това хич и не го подозирах.Хемоглобинът ми е нисък ,продължавам ферофологама+ Тотема ,някакви гадни капки били Sick
Руми ,гушкай си бебка и да не ти пука ! Не може ли приятелки да ти идват на гости ,за малко поне....Не мислиш ли вече да извеждаш Аделина навън ,поне в квартала за половин ,един час?Сигурна съм ,че самото излизане на въздух ,ще ти се отрази чудесно.Секс може ,като ти свършат лохиите ,знам ли ...много рано ми се вижда.Имай търпение ,само седмица е минала,ще се възстановиш,ти даже си добре...Аз 20 дни след раждането не знаех ден ли е ,нощ ли е ....нормално  е да се чувстваш все още грозна и дебела ,с времето ще отмине и това.Имай вяра и търпение Hug
Жалина ,този твоят е за бой.Без извинение.

# 235
Руми аз правих предния път 2 месеца след естествено раждане, пак ме беше страх, ама се прежалих  Laughing но пък росито се даде на 18-тия ден, така че е индивидуално. А това че нищо не ми става, еми не ми става сега каквото такова, хич не ми пука, само искам да се свършва това дебелеене, че все ми е жега, всичко ме боли, а има още много време до края.
Данче и ти ли, това с тоновете пуснат за 2 мин максимум, и като чета, че при вас показвало имаш ли контракции, е какво да покаже за тия 2 минути  newsm78 А иначе да, преди 3 седмици някъде ходих е утре пак, а от утре не знам и аз кога?! Хемоглобин изследваха само един път и си беше екстра и за небременна и до там. Ама пък дето викаш като нямам оплаквания дето да са извън нормалните, какво да ми гледат повече.  Само ме е яд, че ме разкарват пред 3 седмици за да ме качват на тъпия кантар, като че ли откак спрях магнезия само нагоре върви, аман се каза.

# 236
  • София
Честито на мама Таня!  bouquet
Иришка, стискам палци Hug
Гифт, най-тъмно е преди зазоряване. Всичко ще мине, всичко ще се оправи Hug
Жалина, вероятно и на ТМ не му е лесно- сам, чака детенце, а не може да е в този момент до теб в името на един по-добър живот, който иска да осигури на детенцето ви. Влез му в положение. Какво стана с цветната борса, беше ли? Я, посади някоя и друга петуня и не се вглъбявай много Hug
Мисти, Данче, защо толкова бързате да раждате? Не ме оставяйте поне още малко /както казах аз съм последната бременна юлка/ Cry

# 237
  • София
Жалина мило,на този твоят хубавец ми иде да му хвана ушенцата. Какво друго да кажа, не стига, че се е спасил далеч от бременната си жена, не е изтърпял всичките ти тревоги, притеснения, капризи, безсънни нощи ами си му и била мрънкала макар и от разстояние. Та той утре ще каже, че и детето му реве на главата. Ох, не знам. Трудно ти е. Ти мълчиш ли му, що не му се развикаш и да го поставиш на място. Ей така в един разтърсваш разговор да му кажеш как се чувстваш по цял ден сама, като няма на кой две думи да обелиш, като го няма него за да си споделиш с бащата на детето си мислите си. Да не би ти много да си траеш и той да се е самозабравил? Той като ти ги говори тия, ти мълчиш ли си?
Ако не му мълчиш а му обясняваш всичко това което обясняваш и на нас , може пък Джина да е права, ти си го познаваш.

Руми ще имаш ли сили, утре да станеш да се гримираш и облечеш що-годе прилично (не с нощница) и за пореден път да покажеш, че сме по-силния пол като покажеш ведро настроение и му повдигнеш потъналите гимии на мъжът ти? Просто женски замах, с прекрасно настроение. Добавяш и за разкош принцесата между вас.

# 238
  • Варна и...духом на Босфора
 Hug Heart Eyes Хора-честито на всички майчета да са живи и здрави бебенцата им!
Четох за Пинето-че чакаче новината в нашата тема-в болницата ли е вече някой знае ли? Praynig

# 239
  • София
Стискам палци Иришка, Близначе Simple Smile

Карли, благодаря ти за съветите, яде от 5 до 5:40, после се събуди към 8, ака и яде от 8:10 до 9:00, аз давам и 2-те гърди всеки път, после ревна в 9 и мъжът ми реши, че е гладна, аз дадох АМ, ама тя изпи 5 мл., пръцна и заспа, изцедих се, само 10-15 мл излезе и сега кърти от 1 час, ама да видим ще има ли пиш после в памперса, мъжът ми ми купи и лактогонен чай и ще си го пия, пък да видим...

На всички останали, прочетох ви, мисля ви и стискам палци да се оправят нещата при всички и се радвам със всички радостни мигове на останалите  Hug Hug Hug

Сега отивам да довърша това онова преди дребната да ревне...Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт