Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво се случи с бебето на Василена?
Какви са мненията на форума за ражданията на Илю и Гер?
Какви са мненията на форума относно болничните и липсата на информация за тях?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво се случи с бебето на Василена?
-
Какви са мненията на форума за ражданията на Илю и Гер?
-
Какви са мненията на форума относно болничните и липсата на информация за тях?
-
Какви са мненията във форума за подготовката за раждането и методите за предизвикване на раждане?
-
Какви са мненията на форума за случая със супенната ключица на бебето на Василена?

Обаче пък не си измила прозорците на блока между етажите.
. Сложи някоя снимка да му се порадваме и ние. Ей цицио само ти ли?
,Казах си:"Така ли?!" и втората нощ просто я взех при мен и само я прехвърлях отляво и отдясно.Наспах се като пъпка,а и тя не се е будила,като се размърда само вдигах пижамата и продължавах да спя.На сутринта бях наспана и с два пълни биберона.Също и вода,както ти е казала Роси.то.Днес направихме сефтето на разходките,че даже две,навън спи като "бебе",изобщо не се сеща да яде,наложи се да се приберем,за да се събуди и да суче.Извинете ме спирам да ви занимавам с нас,иска ми се да ви кажа по две мили думи персонално на всяка,но като не успявам да изчета подробно всичко,времето не стигааа...
Моят мъж е Тодор и до преди да се оженим изобщо не ми харесваше името, сега ми е приятно