Отговори
# 90
Честити рожби на мами isi83 и Qra. Да са им живи и здрави и много да ги радват!!

# 91
Здравейте!Не съм писала,но ви следя изкъсо.Искам само да ви кажа,че на 24.06.се роди моето голямо момче Никола(3.730кг и 51см)нормално раждане с епидурална упойка.Искам да честитя на всички,които вече са се обебили,а на тези,които чакат пожелавам безболезнено раждане на малките слънчица.Поздрави!

# 92
Честито ти голямо момче mimi.to!! Да ти е жив и здрав и много да те радва!

# 93
Честито бебче Мими.то, да е жив и здрав бебчо и да ви радва много   bouquet
Чухте лииии - прохладно цяла седмица и облаци събота и неделя  Sunglasses
Макар, че последният път не ни се отрази много позитивно на темата, поне не ни мъчеха жегите и няма да ни мъчат още седмица!!! Уляляля, урааа!

# 94
  • София
Честито Мими, да ви е жив и здрав Никола! Много хубаво име сте му избрали!

Петя що така те разстроих аз? Хич не съм искала.  Hug

Близначе та ти днес си се разбила.  hahaha Обаче пък не си измила прозорците на блока между етажите.

Луиза нагушкай малкия и от нас Heart Eyes . Сложи някоя снимка да му се порадваме и ние. Ей цицио само ти ли? Crossing Arms

# 95
Опс, качих снимка на мишока в нашата група в снимка.бг. Дадох снимката да е видима за всички (всички в групата значи това, нали, а не вс потребители)?

# 96
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Ехо, привет  Hug
Първо искам да благодаря на Таничка   bouquet

Честито на всички обебили се мами!   bouquet да са живи и здрави дечицата, и бързо възстановяване.  Hug

Бейби, и твоя ред идва, а?  Hug Супер  Hug
На всички мами с контракции и болки, пожелавам скорошно раждане и всичко да мине безболезнено и бързо   bouquet

Повечето сигурно вече разбраха, ама аз и тук да се похваля  Laughing Благодарение на вашите стиснати палчета и пожелания, изкарах изпита с 5.20  Heart Eyes Сега се надявам и в четвъртък да се представя така и с това приключват притесненията ми с изпитите и кандидатстването.

# 97
Веси,не си ме разтроила....просто думите ти ме накараха да се замисля какво всъщност означава това за баща ми. Пък и Ема-Йоанна не звучи толкова зле,нали?

Оххх,момичета незнам как ще издържа до петък. Междукрачието вече толкова ме боли,че не мога и да ходя. Такава болка никога не съм имала преди.

# 98
Здравейте,майчета!
Бързам,защото имам точно пет минутки,трябва да вечеряме и ще къпем.
Първо,честити бебенца на всички родили-Каменно цвете,Илюжън,Герито,Яра,Мими-то-да са ви живи и здрави дечицата и много късмет в живота!
Гърл,добре дошъл и на юлския талисман-Юлиан!Дано да изпълни сърцето ти с щастие и да запълни празнотата в душата ти!Прегръщам те силно
Кате,Таничка,благодаря за темата!  bouquetи Кате,честита петица и двайсет!
Пина,струва ми се,че тази нощ ще ставаш майче,третото ми око мярна нещо Laughing
Луиза,да ти предложа непоискан съвет-повече сън през нощта и повече кърмене през нощта.Аз първата нощ не мигнах,защото Котето се буди в полунощ,в два,в четири,в шест и в седем аз вече бях #Crazy,Казах си:"Така ли?!" и втората нощ просто я взех при мен и само я прехвърлях отляво и отдясно.Наспах се като пъпка,а и тя не се е будила,като се размърда само вдигах пижамата и продължавах да спя.На сутринта бях наспана и с два пълни биберона.Също и вода,както ти е казала Роси.то.Днес направихме сефтето на разходките,че даже две,навън спи като "бебе",изобщо не се сеща да яде,наложи се да се приберем,за да се събуди и да суче.Извинете ме спирам да ви занимавам с нас,иска ми се да ви кажа по две мили думи персонално на всяка,но като не успявам да изчета подробно всичко,времето не стигааа...
Просто стискам палци на всички ,които имат нужда и прегръщам всички ви,правя всичко възможно да ви чета,но ми е толкова трудно с толкова деца,а трябва и разходки да правим.Поне всеки ден поглеждам първата страничка,за да се информирам за новите родили момичета.

# 99
не помня кой питаше за Тони и Тодор Simple Smile Моят мъж е Тодор и до преди да се оженим изобщо не ми харесваше името, сега ми е приятно Simple Smile Тони също е хубаво Simple Smile

На нашата принцеса имената ще са като на една българска певица, със сигурност ще я и го казват всеки път, ама много ни харесва Simple Smile

Портокалчо, на мен ми харесва Ема-Йоана Simple Smile И на мен ми харесваше Ема, но мъжа ми бързо го отхвърли
Флай - и аз така с първото успявах да се напсивам, той до мен, само му давам цицам той яде аз си спинкам и всички са доволни Simple Smile

Катенце, честито за изпита Simple Smile

# 100
  • София
Portokalcho, а защо ЙоаННа? И без това Ема-Йоана е доста тежко (поне според мен), че и две Н-та за капак  newsm78

# 101
Хмммм през колко време трябва да са контракциите за да тръгваме към болницата?Като продължителност колко време-час,два,цял ден?  newsm78

# 102
Честито на всички новообебили се мами и да са ви живи и здрави ангелчетата.

# 103
Ако не се лъжа ако са на 5 минути може да тръгваш към болницата.

# 104
Честит ти син мимито, да ти носи само радост
Данче Тодор не ми харесва, а Тони не е лошо, но все ме подсеща за едно момче от випуска на Ивета, Тони, което си остана до последно 1,50м и след като Весела ти каза, как й звучало нежно, точно такъв си е онзи Тони.
Беби така е ако са през 5 мин тръгвай!
Портокалчо е откъде се взе това Йоана, нали беше Ема newsm78 Странно ми е малко, но сигурно се свиква. Иначе Ема много ми харесва.
MyDarling сигурно точно това ще направим, трябва на 9 да ходим пак за да ме гледа за разкритие, и да се разберем окончателно. Но като чета тук какво да очаквам, май ще измислим деликатен начин да му откажем.
Кате честито, знаех си аз, че ще се представиш достойно  newsm10

Общи условия

Активация на акаунт