Отговори
# 255
За разходките ок - ходя колкото краката ми държат
За изкачване на стълби - още се колебая дали ще има ефект
За похапване на люто - хич не съм фен на лютото

Иначе плодове ям колкото щеш,чак на разстройство отива, но контракции и бебче няма  Sad

Някакви други предложения?

Честито на Irishka и бебе Ема, явно бебочка се е записала малко преди 12 ч. (а сега да видим 3ти ли или 4ти) да има съспенс! Жива и здрава да е!

# 256
Иришка честита Ема   bouquet Да ви е жива и здрава девойката и само щастие за напред желая  Hug

Вие момичета внимавайте с лютото, че в това ни състояние най много да си отгледате някой хемороид отзад. Нищо хубаво няма да излезе в момента от лютото. Индийците или по конкретно жените им се хранят с такава храна цял живот вкл. и по време на бременност. Техният организъм е привикнал, докато при нас ще се получи обратен ефект точно в момента.

Мисти  Mr. Green говоря да. Говоря арменски както циганин български, но това е понеже го говоря наистина много рядко и в началото ми е нужно малко "тренировка". Мъча се да уча и детето и за сега бързо схваща, но пък аз съм несериозна и му говоря само като се сетя, което е рядко  Rolling Eyes
Отделно тия килограми и аз незнам как ги свалям. Не съм забелязала да съм спряла да се храня. Обаче имам движение и нерви. Може и това да е, знам ли  newsm78

ЛИли радвам се, че сте добре и всичко е ок  Hug

ананас аз цяла пролет хапвах и още не съм родила  Mr. Green явно не действа с натрупване  Rolling Eyes  hahaha обаче пък и още не искам да раждам. След седмица вече може, но сега НЕ!

# 257
Jingle_Gill е изкачването на стълби, просто когато трябва да ида някъде, не ползвам асансьор, а иначе и в нас нямаме де, все е нещо, за разходките също, даже имам чувството, че като пускам баира, бебето ми ще изпадне, ама не би, само нещо не мога да нарежа ананаса, ама днес ММ като се върне от работа, ще го накарам, та дано от него има полза  Laughing
Агнес мина ми любопитството, мерси  Laughing Че нали Етиен Леви все нещо на иврит говореше, та се сетих пък за теб  LaughingИначе някъде бях чела, че при някои се свалят килограми в седмицата преди да родят, та внимавай, а аз очевидно няма да родя още 20 месеца не 20 дена, по тази логика  Joy
Парички от болничен ще имам днес, така са написали от НОИ  Laughing Та ако изчезна безследно, съм тръгнала да се разплащам с някоя банка, не съм към родилното споко  Laughing

# 258
НА 3/7 В 20:10 МАМА ПИНА РОДИ ЮЛИЯ 2,800КГ 50СМ, НОРМАЛНО РАЖДАНЕ, ДА Й Е ЖИВА И ЗДРАВА МАЛКАТА И МНОГО РАДОСТ И ОЩЕ ПОВЕЧЕ ПОВОДИ ЗА ГОРДОСТ ДА ИМ НОСИ
Аз докато дремя, хората раждат, после нямат време да пишат, и сигурно затова няма никой тази сутрин. Thinking

# 259
ДОбро утро и от мен Hug
Мислех ,че тази сутрин водещата новина ще е от Пина ,но не би,,,,Да е жива и здрава Ема на Иринка,много да ви слуша и да ви радва !МНого бързо за се организирали ,тя беше писала ,че съм 20 часа са й изтекли водите и в полунощ вече - бебе Crazy А сега кажете ми как правят секцио ,като почти сигурно е яла нещо ,пила и т.н.
Да стисна и аз едни палци на Близначето Praynig Praynig
Лили сф,толкова спокойна ми звучиш,толкова хубаво си го представям всичко това с второто дете....Идилия !КАто имаш време пиши кака Дари как приема бебето ,защото на мен това ми е голямото терзание в момента.Петьо не разрешава на никого да пипне корема ми ,даже на бабите пред блока не дава и да го погледнат hahaha Голям мерак за бебе ,все е надвесен над бебешкия шкаф да разглежда дрешки ,дано да не се разочарова и стресира нещо.ДОкато съм в болницата ще трябва да ходи у свеки ,не знам там как ще изкара без мен.Сигурно ще ми е много мъчно Sad
Мисти,Убавицо такава  Laughing Laughing Laughing Все повтаряш колко си качила ,а ти конкурси печелиш! Честито и дано да е хубава наградата!
Агнес и моите баби се скатават да помагат ,но един ден просто се разкрещях пред майка ми и тя явно тогава осъзна ккаква огромна нужда от помощ имам в момента.БЪди по-настоятелна Naughty
Ники ,дано днес да е твоят ден !!!!Каква е практиката при вас ,колко време може да преносиш ,преди да предизвикат раждане #Crazy
Честита дъщеричка на Пина ! Да са живи здрави ,на мама бързо възстановяване !

# 260
Честита Юлия на Пина   bouquet Да са живи и здрави двечките и дамо щастие да има покрай тях
Ето, че Пина не остана последната бременна в темата  hahaha Важното е че е минало и двете да са добре.

Абе момичета, знаете ли какво става с Дени? От как писа, че е родила никаква я няма. Мимс, Хера имате ли контакт с нея, че определено много ме притесни.

# 261
Момичета blizna4e си има живо и здраво детенце момче - Боян,3700,51 см.!!!И двамата с бебчо са добре!! Аз съм сестра и и тяме помоли да ви напиша това.Бъдете живи и здрави и успех на всички ви!!!

Последна редакция: чт, 04 юли 2013, 09:35 от blizna4e

# 262
Честито на blizna4e и pina! Да са ви живи и здрави рожбите и много да ви радват! Леко възстановяване!

# 263
Агнес и моите баби се скатават да помагат ,но един ден просто се разкрещях пред майка ми и тя явно тогава осъзна ккаква огромна нужда от помощ имам в момента.БЪди по-настоятелна Naughty
При майка ми не подейства. Дори имаше обратен ефект. Преди малко се скарахме. На никой не му пука.
Скрит текст:
Най им е лесно да ми кажат "нека Милен да го свърши" . Да де ама той и стоножка да беше сам не може да свърши всичко. Приятели ми предлагат помощ, обаче на мен ми е супер кофти да ги занимавам при условие, че имам две баби дето могат да помогнат  ooooh!
Писна ми да ме съжаляват чуждите хора, че и майка ми, пък в крайна сметка пак аз с мъжа ми теглим каиша.
От вторник се глася да ходя при гинеколога за преглед, но все нешо изниква и не успявам. Накрая и ММ замина днес командировка, та и днес няма да успея да отида. А майка ми ми каза най спокойно, че ако може за утре да го отложа. Може и за другия месец да го отложа без проблем. Нали не съм се разраждала още, а и аз това бебе ще го нося не 9 месеца, а две години все пак.

хе хеее, браво на Близначето   bouquet Голям мъж си е родила. Да и е жив и здрав и бързо да се оправя след операцията, че вече да си има спокойствие в къщи  Hug

# 264
Еееееееееееее,БРАВО Близначе!Да е жив и здрав малкия юнак и бързо възстановяване

# 265
ЧЕСТИТО НА БЛИЗНАЧЕТО, ГОЛЯМО БЕБЕ, БРАВО НА НЕЯ, ДАНО ВЕЧЕ НИЩО НЕ Я БОЛИ, И СЕ ВЪЗСТАНОВЯВА БЪРЗО Само така напразно си се притесняваше.
Моята мома, дето вчера цял ден спа, та ме стресира, по нощите комшиите се караха към 12:30 се събудих от скандали и бебешки плач и тем подобни, та явно съм се стреснала, и бебето като се разрита викам, еййй един път да съм им благодарна, че не са в ред тия под нас  Laughing направо ми олекна  Laughing
Агнес аз пък нали нямам баби в близките 200 км съм си свикнала да не разчитам на никого за нищо, и чак ми е интересно, че им се сърдите за такива неща, просто тегли една м***а и да не ти пука, аз ако ще всеки ден основно чистене да правя до другия ден не личи, първо се ядосвах, че с корема съм излъскала всичко, а на ММ и щерката им не дреме, щото те били на работа и не можели, после си викам абеее я м*****а му на всичко, и аз съм на работа, работата и е да износя здраво и спокойно бебче, а като вляза в болницата съм сигурна, че друга песен ще пеят и за 3 дни ще излъскат всичко.

# 266
Малее колко много бебчетаааа. Честита радост мамчета.

# 267
Честити принцеси на Иришка и Пина, честит принц на Близначе - живи, здрави и засмени!  newsm51 newsm51 smile3525

Мисти, честита награда  Grinning

# 268
Честити бебчета,момичета - Иришка,Пина,Близначе и всички мами,които не съм споменала поименно!Браво,много да са здрави,а вие се възстановявайте бързо! smile3501 smile3501 smile3501
   Хехе,голям напън настана още в началото на месеца,като гледам до 15-20 юли ще сме затворили темичката Grinning.В момента успявам да пия малко капучино,да ви хвърля по едно око и да се насладя на три спящи гугутки.Много ми е сладко да ви чета и с носталгия си спомням,как до преди 10 дена и аз се търкалях по диваните и очаквах раждането.Насладете се ако можете максимално на безделието и съня,ако можете да си го позволите,съвсем малко остана всички да си говорим за кърмене,памперси и колики GrinningЩе пиша при първа възможност пак,прегръщам ви всички Hug Hug Hug

# 269
  • София
 newsm44Е браво Близначе  smile3501 , голям мъж е Боян! Да е живи и здрав! Ти си герой! Обичам те и бързо възстановяване.  newsm51
newsm44

Честито на Пина, и добре дошла на малката Юлия, да е жива и здрава! smile3525

Честито на Иришка, да е жива и здрава Ема! smile3525

Общи условия

Активация на акаунт