Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво се случи с бебето на Василена?
Какви са мненията на форума за ражданията на Илю и Гер?
Какви са мненията на форума относно болничните и липсата на информация за тях?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво се случи с бебето на Василена?
-
Какви са мненията на форума за ражданията на Илю и Гер?
-
Какви са мненията на форума относно болничните и липсата на информация за тях?
-
Какви са мненията във форума за подготовката за раждането и методите за предизвикване на раждане?
-
Какви са мненията на форума за случая със супенната ключица на бебето на Василена?
Живи и здрави да са ви рожбите, а на вас бързо възстановяване
Иначе си е добре, 3400, което май е много, само хемоглобинът ми е нисък и ще пия някакво желязосъдържащо хапче. Мисти, май и аз ще се присъединявам към клуба на последните, защото според доки цикълът ми явно е по-дълъг или по-късно влизам в овулация, защото няма ама никакви изгледи да тръгва да излиза предо 20. Плацентата била нормална, не като за пред раждане, главата е още нависоко, матката и тя нормална, като цяло можело до 27 да се изчакаме спокойно. Та сега ще й говоря да не излиза между 17 и 20, че док е в отпуска.

Трябваше да го направиш преди това, сега поне 20 годинки няма да можеш. Повярвай на човек, който е правил опити
Много благодаря за съветите и куража
В понеделник сутрин на преглед, да видим какво ще кажат, а дотогава ще скачам на въже, дано помогне
А иначе мен нали никой не ме е преглеждал, откъде да знам дали е ниско или високо главата, но пък знам че тоновете са добри, каквото и да значи това
, как ми се нави на акъла да подпомогне мисията и аз не знам, сигурно е загорял горкия
ще ви кажа утре дали има ефект.
Признавай, че да си знам каква е диетата. Че при мен така се издразних с тия +1, че престанах да се тегля.