Отговори
# 270
          Само първия път носиш 6 бурканчета.После взимаш три пълни и даваш 3 празни.
 Провери къде има пункт за ДК най-близко до вас и отиди на място.

# 271
В някои кухни се носят и по 30 бурканчета.  Peace

# 272
  • гр. София
          Само първия път носиш 6 бурканчета.После взимаш три пълни и даваш 3 празни.

Искаш да кажеш, че не ти слагат храната в твоите си бурканчета, така ли? Даваш 3 празни и получаваш 3 вече напълнени предварително? newsm78
От любопитство питам.

# 273
Имат стерилизатор,който лично видях.Занасяш празни и те си ги стерилизат за следващия ден.

# 274
Благодаря ви много.  Peace

# 275
Не е ли раничко да се дава на бебе супа, основно и десерт? То и аз ям така само на/с гости или на ресторант.

Даже имам угризения дали не претоварих стомаха на бебето на вечеря като му дадох пюре - пиле, спанак и ориз. Отделно той си гризеше хляб през цялото време, а и аз му давах трошички сиренце от време на време. т.е. получават се 5 различни неща в стомахчето да храносмила. А после и мляко сука.

В яслите сутрин им дават хляб да гризат, на обед зелечуково месно пюре ( с до 3 неща вътре), и на следобедна закуска: плодове. Т.е. нещата са по-разделени.

# 276
В Дружба има държавна кухня, записването е в бл. 40, носиш 30 бурканчета и 60 капачки. Ако нещо друго те интересува можеш да ми пишеш на лични да не разводняваме темата.

# 277
Е,никoй не е казал че всичкото ядене трябва да се дава наведнъж.Примерно супата за обяд,основното за вечеря,а десерта за след обедна закуска,нещо такова.Едва ли моeто дете ще изяде всичко наведнъж,и без това с 300 зора я карам да хапне Simple Smile

# 278
  • гр. София
Леле, какви са тия хиляда бурканчета, които искат да се носят?  ooooh!
Ако до този момент някой си е готвил домашна храна на детето значи трябва специално буркани да купува.
Навремето стринка ми взимаше храна от кухня за братовчедките - и тя, и останалите родители си носеха собствени съдинки всеки ден. Подаваха ги, пълнеха им ги и им ги връщаха.
Аз продължавам да си готвя сама. Няма да записвам кухня.

# 279
Аз му давам второто на обяд,десерта за следобедна закуска и супата за вечеря.Сутрин си му правя попарка .

# 280
Ами да,кой както си прецени.И аз сутрин и давам попарка.

# 281
  • гр. София
А какво представляват десертите? Грисхалва и крем нишесте бяха преди години, сега как е?

# 282
Мами, моята дъщеричка днес стана на 10 месеца и от 3 дни се опитва да ходи. Хваща се с ръчички за мен или за татко си и крачи смело. Отказва да пълзи - никога не е можела, а и засега не се опитва и да се изправя сама... Само седи и ходи с помощ.... Simple Smile При вас как е? Вече слагате ли ги на гърне? Аз мисля вече да купувам...

# 283
Ние скоро станахме на 10 месеца: пълзи, изправя се, катери се, може да се качва на стъпало и оттам нагоре. Прави малки крачки встрани и напред, но не се пуска, но и аз не го насърчавам.

Не го държа за да ходи. По-скоро му казвам, ако седи дълго прав и се измори, да седне. Както обикновено се придържам към минимално влияние върху тези процеси за да не го пришпорвам. Виждам, че като го оставя сам да реши кога, нещата му се получават добре и прави нещата без страх и с по-малко травми.

Преполагам на връстничетата му в Китай вече им дават уроци по пиано  Laughing

# 284
По повод детските кухни искам да ви питам - моето момиче не може да яде храни, в които има жълтък, защото започва сериозно да повръща, това означава ли, че не мога да я запиша на детска кухня?

Общи условия

Активация на акаунт