Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са критериите и препоръките за избор на бебешка количка?
Има ли смисъл да купувам скъпа бебешка кошара?
Какво представлява ранната морфология и дали е разумно да взема сина си на следващата във втори триместър?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са критериите и препоръките за избор на бебешка количка?
Когато избирате бебешка количка, вземете предвид фактори като големи колела, голям багажник, лекота на сгъване и качество. Освен това е важно да прегледате лично количката в магазин и да избягвате модели с различни размери колела. Обърнете внимание на стабилността на триколките и помислете за колички с една дръжка за по-лесно маневриране. Също така разгледайте удобството при регулиране на позицията в легнало положение и се уверете, че моделът е безопасен и издръжлив.
-
Има ли смисъл да купувам скъпа бебешка кошара?
Има различни мнения относно закупуването на скъпа бебешка кошара. Някои деца не използват кошарите си, докато други се чувстват удобно в тях. Важно е да запомните, че всяко дете е различно. Някои майки споделят, че дори скъпите кошари не са били използвани от техните деца. Следователно решението за закупуване на скъпа бебешка кошара може да зависи от индивидуалните предпочитания и финансовите възможности на семейството.
-
Какво представлява ранната морфология и дали е разумно да взема сина си на следващата във втори триместър?
Ранната морфология е ехографско изследване, което се провежда в ранните етапи на бременността. Въпреки че вземането на сина ви със себе си на следващия във втория триместър може да бъде забавно за него, важно е да се консултирате с вашия лекар относно участието му. Те могат да ви предоставят насоки и информация за потенциалните рискове или ползи от това участие.
-
Какво е Доплер и защо не може да се чуе сърдечният ритъм на бебето?
-
Какви са ефектите от кърменето върху теглото на майката?

.
...знам ли...така съм чела или са ми казвали 
- аз бебчовия пулс си го усещам още в началото на 3 месец-като легна по гръб и си гледам пулсиращото коремче-вече доста ми личи
и по улицата всички ме оглеждат и ми е малко странно

започнах да влизам във форма. Явно на мен кърменето не ми помага да свалям килограми, не знам. Но пък повечето ми познати отслабнаха драстично докато кърмят, така че сигурно повредата е в моя телевизор.
, аз го бях оставила до едни обувки...