Летни страсти и море водят до чертички две - Тема 39

• 24 589
  • 745
  •   1
Отговори
# 255
  • планетата Земя
Добро утро

Ниана,благодаря за закуската
Тея,браво за ТСХ то.Много е важно да е в норма за бременността.
Фло,как изкара нощта ?

# 256
А колко ти беше първоначалното тсх?От кога го пиеш? И на каква доза си сега? Peace

# 257
Добро утро, прекрасни!

Фло, как си? Сигурно нощта е била тежка? Бързо да се оправяш! Hug

Съншайн, а ти как си мила?  Hug

Ниана, както винаги с чудесна закуска! Дано да хванете яйцето с ТМ!  Hug Hug Hug

Желая ви хубав и ползотворен ден!

# 258
Добро утро и от мен  Hug.
Еййй Нианааа прекрасно настроение отново, особено в това мрачно време  Hug
Flo как си мила, надявам се да е отминало гадното повръщане. Как е положението с лелката, чеее малко ме съмняваш, знаем много случаи с уж прииждаща лелка, аа в същото време хооп така мечтания резултат  Praynig За гадене и повръщане, освен деган-а, който е най-сигурен, задължително си купи от аптеката прахчета против обезводняване, има различни видове, защото ще си като парцал ако се обезводниш. Пий айрян и водичка с изцеден лимон в нея, това много помага  Hug. Стискам палци да се оправш бързо.
Желая хубав и бебеносен ден на всички  Hug

# 259
Здравейте, момичета!
Фло дано да се оправиш по-бързо. Може да е някой летен вирус.
Нианка отново се размечтахме с твоята закусчица
И аз най-накрая цъфнах и започваме с надеждите за априлско бебенце
Петък е  newsm18 smile3558
Довечера   cheers

# 260
Здравейте и от мен момичета  Hug

Нианка страхотна закуска на страхотно място  Hug Hug Hug

Да ви кажа тази сутрин по радиото слушак инспектор N-joy хороскопа,много се смях.Та хороскопа ми за днес е
Скрит текст:
"Ще имате много грижи,ама много, две чертички та и щъркел"  Нещо такова беше  Crazy

# 261
Да ви кажа тази сутрин по радиото слушак инспектор N-joy хороскопа,много се смях.Та хороскопа ми за днес е
Скрит текст:
"Ще имате много грижи,ама много, две чертички та и щъркел"  Нещо такова беше  Crazy

Mr. Green Това с хороскопа е добро  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Кажи коя зодия си  Whistling Whistling Whistling

# 262
И аз най-накрая цъфнах и започваме с надеждите за априлско бебенце
И аз така ...  Sad (дори ми подрани с 2 дни)
Продължаваме за априлчета.

# 263
Афродита зодия Близнаци  Peace

# 264
Афродита зодия Близнаци  Peace

newsm44 newsm44 newsm44
Йее..  Mr. Green Mr. Green Mr. Green ММ е близнаци  Joy

П.П. аз чакам лелката, ама даже не знам кога да я чакам  Embarassed
Според зачатие - ще дойде на 15.07, според телефона ми - на 21.07... Идея нямам даже дали ще дойде този месец - лудница!  ooooh! Tired

# 265
Афродита а дано не ти дойде лелчето на гости ,аз Не чакам на 15 -ти,но да видим дали ще ми е верен хороскопа  Peace

# 266
  • Монтана
По добре съм.Сутринта пак ми се гадеше, но несъм повръщала Simple Smile А относно това с прииждащата лелка...не ми се вярва. Дойде си ми нормално.Малко закъсня и имах болки както обикновено вчера сутринта. На мен винаги първия ден ми е по слабо.Днес е малко по силничко. Знам ли то никога няма гаранция.Една колежка разбра 2 месеца преди да роди че е бременна. Онзи ден в петък роди малко сладко момченце.Да и е живо и здраво.До последно си беше с цикъл. Та мисълта ми е , знам че има всякакви случаи, но едва ли при мен е така.Нали си правих тест ден преди да ми дойде и си беше отрицателен. Явно от лелката си е това повръщане.Поне така мисля. А искам нещо да ви попитам...Тази сутрин мерих БТ, защото реших пак да започна с меренето. Беше пак 37 градуса.На мен обикновено ми спада веднага с цикъла, но съм чувала че на някои им спада няколко дни след товаа, а др което ме притеснява е , че съм чувала че при задържан фоликул се получавало така.

# 267
Афродита а дано не ти дойде лелчето на гости ,аз Не чакам на 15 -ти,но да видим дали ще ми е верен хороскопа  Peace

Дано да НЕ дойде, ама ако е станало чудо. Доки каза, че нямам О  Confused
А започвам да се чудя дали може Инофолика да я "отключи"? (Мисля да попрочета малко по темата)
И все пак трябва да дойде, защото на 3ти ден съм пак на преглед и до колкото помня - още изследвания. На 02.07 ми пусна пролактин - беше 314,19, което ми каза, че е много добре  newsm68

# 268
Момичета, милички, липсвате ми и затова от време на време ще минавам да ръсна малко прашец, пък който иска да си изсмуче малко - аз ще съм щастлива  Party.
На 10.07 ходих на Фетална при Марков и да се похваля и тук- ще си имам две момиченцаааа!!! Heart Eyes Heart Eyes

Ето малко ръъъъс от мен:
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 269
Ей, toridim, внесе такъв позитивизъм с поста си! Hug Искрено се радвам за теб и двете ти принцеси! Heart Eyes

И веднага си събирам прашец за идните дни  newsm75 newsm79 newsm28

Общи условия

Активация на акаунт