Летни страсти и море водят до чертички две - Тема 39

• 24 590
  • 745
  •   1
Отговори
# 240
Момичета искам да задам един въпрос.Можеи малко тъпичък да прозвучи. Въпроса ми е следния.....
по какво се познава, че е настъпила овулация взимаики в предвит базалната температура. В смисал....оф незнам как точно да си задам въпроса. Кога настъпва овулацията, когато се получи спада ли?

Поне от това, което аз съм чела за метода на БТ, чрез него не може да разбереш кога точно си в овулация, а едва, когато е минала. За това е хубаво да използваш и тестове за о.Положителният тест ти показва , че може да има о. ЕВЕНТУАЛНО в следващите 12-24 часа, а след това с БТ може да разбереш, дали наистина е било така! Не знам дали го обясних добре, но поне опитах! Grinning

# 241
Фло, както Роси е писала е така. БТ при О може да не падне, а да остане така както си е била и след О да се пивиши. Ако правиш тестове при един +тест, О настъпва до 24-ри часа, ако са 2 последователни дни с + тест за О пика на ЛХ е по средата. БТ след О може да се повиши от 1 до 5 дни. Само по БТ може да се разбере кога е минала вече. Но ако си познаваш тялото има и други фактори да я определиш пак приблизително. Като например ЦС, болки в яйчниците.

# 242
  • планетата Земя
Фло,преди овулацията температурата се понижава, а веднага след овулацията – се повишава с 0,2 - 0,5 градуса. Повишената температура се държи така до следващата менструация.

цитат от тук http://www.zachatie.org/index.php?option=com_content&task=vi … 797&Itemid=13

Но тя може да се понижи и от странични фактори.Затова може да се каже,че О е била на еди коя си дата след като БТ се вдигни за постоянно.Като направиш няколко месеца измерване горе долу ще знаеш кога и по БТ ще познаваш тялото си

# 243
  • Монтана
Има ли някой ей....на мен много ми е лошоооо. немога да си легна, че как легна така ми се подгажда и тичам към банята  Sad

# 244
  • планетата Земя
Аз се мотам още.Сложихме детето да спи.Мъжът ми гледа коментари за мача.Аз се ровя тук, поглеждам Касъл по ТВ то и пека тиквички на фурна.
Фло,ти болничка ли си?Лелката дойде ли като хората?

# 245
Има ли някой ей....на мен много ми е лошоооо. немога да си легна, че как легна така ми се подгажда и тичам към банята  Sad

Фло Hug Hug Hug милата  Sad
Аз както обикновено съм тук. Рефрешвам през 1 мин и гледам за новости.. иска ми се да съм активна, ама все няма нищо интересно покрай мен,че да пиша  Mr. Green

# 246
Добър вечер.
Фло  Hug, ето моята последна графика. О според нея и тестовете е на 14 ден и  fertilization е в следващите 24-48 часа
Скрит текст:
. Както се вижда БТ още на другия ден се е покачила и е останала висока. Най-добре ако видиш спад(както аз на 12 ден) да започнеш с тестове, защото само с БТ няма как да уцелиш момента. О след като мине, разбираш че се е случило.
От днес започнах приема на следните витамини:
1бр А+Е
1500 Вечерна иглика
ФК-нея отдавна я пия. Само се чудя дали и Омега3 и Селен да не пия, но може би от другия месец. newsm78

И дано подпомогна О, а след това и ЛФ поне с ден-два. Този месец моя мъж сподели, че ще работим по негов план. Като го попитах какъв, каза 'всеки ден  luvbed'. След кратко обяснение, че с всеки ден не става, реши през ден и когато аз преценя, 2-3 дни(около О) всекидневно - и ще видим август с 'неговия' план какъв ще е резултата  smile3521 newsm17

Последна редакция: чт, 11 юли 2013, 23:20 от Тeɣa

# 247
  • Монтана
Ми знам ли миме не е баш. Немога да преценя.На мен първия ден винаги ми е по слабо. Само в цвета нещо мн светло. Утре ще видя. То в това сбъркано време не ме очудва нищо. 2 дни е адска жега после 5 дена температурата с по 10 градуса по ниска. Отврат.....Преди малко се карах на тоалетната.Мерих си температурата и нямам слава богу  newsm09

# 248
  • планетата Земя
Фло,кофти работа така.Дано да ти помине и да може да поспиш

# 249
  • Монтана
Данооо че ми се затварят очите.Умирам за сън, .но как легна така започва да ми се повръща. Уфффф а нямам нищо за гадене.Кажете някоя бабина рецепта  newsm78

# 250
  • планетата Земя
Бабина не знам,но една ампула деган ще помогне.Става и за бременни.Имаше и едни хомепатични капки против повръщане

ПП Сега прочетох,че против повръщане е чай от мента или джоден

# 251
  • Монтана
Деган никога несъм купувала.Имах наттриев цитат но о исхвърлих.С мхого кратак срок на годност е, а го виах за малкия...Е да се надяваме че ще отмине. Пък утре ще купя

# 252
Препоръчителната доза е 200мг, но в Геритамин-а и производните му където има и Вит А е хубаво да се спазва дозата препоръчана на опаковката (там Вит Е е 67мг и се пие х1), защото не трябва да се предозира (Вит А)-това до О.

Излезе ми резултата от изследването - TSH 2,2  newsm44 newsm44 newsm44 Само прогестерона ми е нисък 40.86nmol/l (5,30 - 86), по миналия месец беше около 76  Tired

Здравей, пиеш ли нещо за това тсх? Peace

# 253
Пия l-тироксин.

# 254
Добро утро сладурки Simple Smile

При мен няма нищо интересно затова и не пиша много , обичаме се с ММ пък да видим до къде ще я докараме и този месец Simple Smile Късмет на всички бебеправещи и на всички НЕчакащи  Hug Hug
Хубав и усмихнат ден на всички Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт