Летни страсти и море водят до чертички две - Тема 39

• 24 605
  • 745
  •   1
Отговори
# 225
Дано днес да дойде, че да почвам с новите надежди.  smile3503
А дано не дойде. Wink

Добро утро! Hug

Благодаря и аз за закуската и гледката, Нианка!
Успешен улов и хайде да е на късмет този път! fingerscrossed

Тея, Фло - какво е положението при вас, момичета? Praynig

А на всички ви пожелавам усмихнат и прохладен ден!

# 226
Добро утро, прекрасни!

Ниана, всяка сутрин ме изненадваш приятно! Hug

Маги, понякога сами си го просят мъжете ни. Трябва да сме строги от време на време, иначе ще ни се качат на главите!  Mr. Green

lenivik, с нови надежди напред към мечтата! Hug

Желая, ви усмихнат ден!

# 227
Йоана, дано да минат бързо тези неразположения. Нали е за хубаво ще търпиш  Wink  Всичко се забравя и отминава, даже и болките при раждането
Доста е трудно с две деца, но желанието за трето е някак импулсивно. Може би съм "леко луда". Но не съм единствена.  Wink  Ето Торидим води напред в резултата  smile3521
При нас годинките не са малко. И аз и ММ сме на 37. Сложното в ситуацията е също, че догодина каката ще бъде гимназистка, а малкия първокласник. Аз трябва и да работя, защото фирмата в която работя е семейна. Въпреки пречките аз не се отказвам от мечтата си  Crossing Arms На когото му е лесно не му е интересно. При нас скука няма.

# 228
lenivik, важното е, че успявате и цялото семейство се подкрепяте ! Това е щастието Simple Smile А от пълна къща с детски смях, какво по-хубаво... Дано да има повече "луди" като теб ! А аз ще се помъча, ама да минава по-бързо времето до края на 3-я месец, че никак не е приятно... Simple Smile   bouquet

# 229
lenivik винаги съм ти се възхищавала на желанието и ентусиазма и винаги съм се прекланяла пред смелостта на жени, като теб да искат и да могат да се справят с трудността на това да имат повече от 1, а в твоя случай и повече от 2 деца. Да си призная аз самата съм мечтала, но винаги ме е било страх. Отгледах дъщеря си сама и дори трудно се навих за второ, а сега пък освен безумната радост, не мога да скрия и огромния страх и тревога, как ще се справяме с 3. Но като виждам жени, като теб, не мога да скрия възхищението за смелостта и увереността  Hug Hug Hug

# 230
  • Монтана
Flo цъфна тази сутрин с доста гадни болки.Още ми зацапва, но определено няма да остане само зацапване. Ще събирам сили за следващия цикъл. И без :това искам лятно бебче
 Party

# 231
  • планетата Земя
И без :това искам лятно бебче
 Party

И аз,и аз искам пролетно-лятно бебе.Голямото ни е късната зима родено и искам нещо по топличкото,ако може  Grinning

Ниана,благодаря за закуската

lenivik ,и аз ви се възхищавам.Казват,че нещата се нагласят като дойде бебето.На всичко се намира начин.Нормално ли си раждала двете деца?
И ние искаме 3,но не знам дали ще може 4 ри пъти да ми режат матката.

Yoana1989,ще мине всичко.Знам,че е гадно така,но си представяй как гушкаш пухкавото създание,как го разхождаш с количката

# 232
Благодаря ви момичета за вниманието към моята скромна личност!
Маги ще се справиш. Ние жените сме оправни. Като се родят бебенцата, живот и здраве, неволята учи.
Миленче каката я родих със секцио, поради седалищно предлежание, а малкия нормално. Разликата е седем години и десет месеца. И двете бременности са непланирани. Имам хормонални проблеми и съм с ПКЯ от двадесетгодишна. Сега нямам кисти, но и нямам редовна овулация и цикъл.
Децата ми са от различни татковци. Каката ми е от първия брак. Малкия сладурчо Вики е от сегашния ми съпруг, когото много обичам и искам да му родя още едно дете. Въпреки, че той е малко резервиран, как ще отгледаме и изучим три деца. Просто човека е реалист, пък аз малко хвърча в облаците. Е те така. Аз дето все не пиша за мен.  Wink
Фло и аз искам пролетно бебе.

# 233
  • планетата Земя
lenivik ,още едно уаауу.Нормално след секцио е хипер рядко.Браво на теб.

Аз 2009 имам секцио,2012 гинекологична операция за миома,следващото казаха пак секцио задължително.Ще видим как ще е

# 234
Здравейте момичетаа  Hug

От два дни ям като не видяла,учудвам се на себе си,но по принцип си хапвам повечко когато лелчето наближава.От вчера имам едни нищожни леееекички почти недоловими ПМС.Оххх мисля че надеждата ми се изпари  ooooh!

# 235
  • Монтана
И моят син е роден в късна зима.На 19 декември е. Много мо се иска второто ми детенце да е през по топлите месеци. Аз есно да кажа до момента нямаме мн сериозни опити с ММ.Дали да го не натисна тоя месец  Laughing шегувам се.Когато тогава.....няма на къде да ми ходи Simple Smile

# 236
Фло, бебето ще стане, а и тъкмо ще е пролетно-лятно, както ти искаш! Hug

lenivik, и аз се възхищавам на борбеността и позитивизма, който излъчваш! Hug

Йоана, ще отминат неразположенията и когато гушнеш малкото, сладко бебче ще си забравила всички моменти! Hug

Миленче, Маги  Hug

# 237
floretka живи и здрави ще стане, сега лято, море, страсти, емоции иии едно пролетно бебе  Mr. Green
luba_ani  Hug

# 238
  • София
Аз винаги съм повтаряла пред всички и пред мъжа ми, че искам три деца.... а днес сутринта изтърсих "Може да се ограничим макс до две и то, ако забравя колко ужасно съм се чувствала"...
Забравят се несгодите с времето, не го мисли. Wink Аз имах доста неприятни преживявания последните 3 месеца от бременността и точно като теб се бях зарекла, че второ дете хич и не искам, ако не забравя тия болки, обаче всички мина и замина и сега даже не се сещам какво е било. Mr. Green

При мен се появяват наченки на ПМС от вчера следобед, така че съм в очакване тия дни.

# 239
  • Монтана
Момичета искам да задам един въпрос.Можеи малко тъпичък да прозвучи. Въпроса ми е следния.....
по какво се познава, че е настъпила овулация взимаики в предвит базалната температура. В смисал....оф незнам как точно да си задам въпроса. Кога настъпва овулацията, когато се получи спада ли?

Общи условия

Активация на акаунт