Летни страсти и море водят до чертички две - Тема 39

• 24 608
  • 745
  •   1
Отговори
# 210
Люба, я отивай с мъжа ти? Недей го мислиш толкова това бебе, ще дойде.  Peace Разходете се, ще ти се отрази добре, че и там може да направите бебето.  
Напълно съгласна съм с Даниела. Peace

Люба, мъжете преживяват различно от нас неставането на бебето, и повярвай ми на тях също им тежи.
Затова, трябва да се опитаме максимално да запазим отношенията си, нервите, психиката си.
И не бива да губите надежда!Вярвайте, борете се, но и живейте.. във всеки един момент.
Лято е, времето е прекрасно, използвайте го - не изпускайте нито един шанс! Hug
Успех на всички и много, много, много се надявам съвсем скоро да си пишем в едни други теми! Praynig

# 211
И да допълня още нещо, ако ми позволите...Не трябва да показваме на мъжете колко сме вманиячени в мисълта БЕБЕ. Не всичко трябва да се споделя с тях и да се казва, поне не се издавайте толкова. Стреса вреди и на мъжете, не само и на нас самите. Не е добре и за спермата! Peace
Тоито, вие сега правите ли опити след операцията или трябва да се изчака? Ако цикъла ти е около 40 дни, то О е поне на 25-ти ден, даже може и с ден-два по-късно. ЛФ нормалната е около 13-14 дни, в редки случаи може да е повече или по малко от 13.

# 212
Да, Дани! Започнахме опитите, няма за кога да се чака, щом и двамата се чувстваме добре и готови, за да продължим. А и мина почти месец от неговата (утре), а от моята вече мина (на 6ти). Утре сме и на консултация, сано и лекаря каже, че от операцията, всичко е нормално.  Praynig
Не знам .. но усещам леки пробождание ниско доли и имам ЦС като за О. Та ще видим ... ясно е, че този цикъл е временен, но пуста му и О. Дано поне ако ще ми идва, този цикъл да ми е по0нормален

# 213
  • планетата Земя
toito ,хубаво е,че и двамата се възстановявате успешно.А колко се притесняваше,но си е нормално,де?От другия цикъл мислиш ли да мериш БТ и тестове?Дано пък да не го дочакаш изобщо  Wink

# 214
Не знам, Миленка! Ако и следващия цикъл ми е толкова объркан като този, надали. А и обещах на себе си, а и на мъжо, че нищо няма да следя, не и до есента. Дано до тогава има някакъв резултат, ако ли не, направо престъпваме към инсиминация, докато чакаме одобрението и заповедта от Фонда!

# 215
Миленка бактерията мисля че е беше Е.coli,тя ми причинява неудобството всеки месец от сърбежи , а за микробиологията на ММ беше чиста ,аз преди 5 дни си правих микробиология и днес занесох на доки.Та доки ми изписа антибиотик,но няма да го пия докато не дойде лелчето(надявам се да не дойде все пак)  Flutter

# 216
  • планетата Земя
Дикси,ешерия коли се лекува успешно и без АБ.Аз съм се справяла с Уринал+Колибацилинум 15.И двете са безвредни за бременната.Може да опиташ до М

# 217
dikssi89 аз съм имала зверски проблеми заради скапаните Е-коли, дори последния път, когато получих зверско възпаление (цистит) беше по средата на МЦ и тъй като бебеправихме не исках да вземам АБ преди да съм сигурна, че съм или не съм бребенна. За мое нещастие 2 дни по-късно възпалението се качи в бъбреците и получих ужасна бъбречна криза, тогава се принудих да споделя с доктора, който ме лекува и той ми изписа Панцеф (разбира се след микробиология и антибиограма) - каза, че се изписвал и на бременни жени и нямало проблем дори и да съм бременна бил от някаква си група дето можели да се приемат по време на бременност и добре, че започнах да го пия, че щях да пукна от болки в бъбреците. Така че се надявам да не е сериозно при теб и да търпи отлагане, но все пак ако недай си Боже се стигне до там, помоли да ти изпишат АБ подходящ за прием при бременност, така ще се застраховаш  Hug Hug Hug успех и бързо справяне с гадовете, макар, чеее то с тях няма оправия те си живеят в организма ни и переодично ни създават проблеми.

# 218
За сега нямам оплакване,имах преди 6 дни но доки ми изписа Флуомизин глобулки,който да слагам докато излезе микробиологията.И днес като отидох ми изписа АБ ,но нямам оплаквания затова го отлагам за 2-3 дни .Иначе небих отлагала ако имах болки и др. подобни неразположения

# 219
Момичета, много сте прави! Hug
Вече съжалявам, че постъпих така. Няма да пришпорвам нещата! Когато стане, стане!

# 220
Освен спада на БТ имам и зацапване и утре чакам лелката  Confused Колкото и да не му се вярва на ММ Mr. Green
Но не се тръшкам, все пак правим опити от 1 месец, а ми е едва 5'ти МЦ (този сега ще ми е пети) след К и освен, че нормализирах ЩЗ, май още ми се напасват хормоните. И ще е глупаво да се оплаквам.  Притеснява ме единствено, че 2'ра фаза е само 11 дни. Но предпочитам да не го мисля. Когато забременях нито съм следила хормони, нито фази.

Като начало ще зарежа БТ, и ще почна да пия Вечерна иглика  Mr. Green Ако до есента не стане ще потърся мнение и на лекар, макар че уж всичко ни е ок и няма причина да не стане бебето.

За пришпорването и секса по график. ММ не се оплаква и беше много ентусиазиран, но на мен ми беше някак странно това дебнене на денят Х . Когато стане - тогава. Да си призная аз имах О-болки 2 дни след предполагаемата О(според тестове/БТ), но нямах сили от маратона х2 пъти/ден и отказах с*кса Whistling И изобщо не споменах на ММ.  Crazy

Люба, аз не бих отказала вечеря навън. Пък и дори да е денят О, казват че уж важното е материала да е доставен от предходния ден или най-късно следващия. Така, че другата седмица чакам да се похвалиш, че си имала приятно изживяване в приятна обстановка  Flutter

toito, успех с бебеправенето. Радвам се, че се възстановявате успешно след интервенциите.

# 221
Добро утро момичета Simple Smile  newsm51

Хубав и усмихнат ден ви пожелавам изпълнен само с положителни емоции Wink
Стискам палци на всички НЕчакащи  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
А на тези като мен които ще гонят яйцето тези дни , късмет и мисля че ни е време вече да го
хванем  Praynig Praynig Hug Hug Дай Боже скоро да имаме дъжд от  EFP EFP EFP

# 222
Niana  Hug прекрасна както винаги. Добро утро и от мен, днес съм в прекрасно настроение, след като снощи бях ужасно жестока с ММ, наказах го грубо за отвратителното му отношение предната вечер и го накарах да съжалява горчиво, че се е държал, като абсолютен кретен. Обаче така му бях бясна, че нямаше как да не го отнесе  Mr. Green, въпреки, че се беше постарал да ме омилостиви с роза и вечеря, му дадох да разбере, че не може да ме прави дива и щастлива и после така лесно да му се разминава. Разбира се, после ми дожаля и му простих, ноо след като обеща хиляда пъти, че повече няма да се държи така и няма да ме ядосва и че ужасно съжялява за постъпката си  Mr. Green Mr. Green Mr. Green.
Пожелавам прекрасен слънчев ден, а на бебеправещите много обич и горещи летни страсти иии другото ще си стане няма къде да ходи  Mr. Green

# 223
Добро утро!
Нианка благодаря за закуската! Действайте  fertilization
Тоито радвам се че си по-добре и оптимистично настроена  newsm51
Тeɣa  само така няма място за отчаяние. С нови сили напред.
Маги страшна си. Нямаш милост към горкия човек.
При мен цикъла стана доста дълъг. От три дена падна БТ и още не съм цъфнала. Направо се изнервих. Дано днес да дойде, че да почвам с новите надежди.  smile3503

# 224
lenivik, аз чак сега забелязах.... работите за трето  Crazy ЕВАЛА !!! Как сте се решили, не си ли луднала с две дивачета, че и трето...малиии... Аз винаги съм повтаряла пред всички и пред мъжа ми, че искам три деца.... а днес сутринта изтърсих "Може да се ограничим макс до две и то, ако забравя колко ужасно съм се чувствала"... от 4 дни не мога да стана от леглото, приличам на бяла, проскубана кокошка...виене на свят, гадене, повръщане, едно безсилие... направо как ме мъчи тоя бебо, не е истина... По цял ден съм на мента, лимони и някоя друга бисквита и то с голям зор...

Общи условия

Активация на акаунт