Летни страсти и море водят до чертички две - Тема 39

• 24 766
  • 745
  •   1
Отговори
# 195
Добро утро, прекрасни!

floretka, стискам палци да не дойде лелката! Praynig Ще чакаме да кажеш резултатите от теста! Peace

Тeɣa, казват, че докато не се появи М. надежда имало! При мен преди няколко дена по абсолютно същия начин ми падна БТ на 36.80 и за съжаление ми дойде. Гадничко, е но продължаваме напред! Hug

Ниана, размечтах се с твоята закуска.... Искам и аз да съм на морето! Mr. Green

Усмихнат ден, ви желая!

# 196
Добро утро и от мен!
Фло - стискам силно палци, да не ти дойде лелката!  Praynig
Тея - нищо не се знае, но ... със спадането на БТ, рядко се случва непредвиденото ... но не се отчайвай Wink смело напред!
Момичета ... аз се чудя с тоя моя цикъл след операцията. Обещах си, без тестове и мерене на БТ, но цикъла ми е 40дни и идея си нямам - нито кога ще ми е О. нито и кога ще ми дойде следващия път  newsm78 направо съм шах и мат. Възможно ли е .. макар, че толкова ми стана цикъла, което е нормално .. малко ли кръв изгубих ... О да ми се запази или ... и тя би следвало да се промени ...  newsm78

Лек ден на всички!

# 197
  • Монтана
Момичета, направих си Шуър и е отрицателен

# 198

Ееее, Фло, съжалявам! Може пък да е било рано за тест, не се знае!? Hug

toito, според мен може О. малко да се измести!  Hug

# 199
  • планетата Земя

Sad Явно ще ти дойде.Нищо.Следващия месец

# 200
съжалявам, фло  Hug
аз се върнах от з.лекар, че тя ни е близка (иначе е мн добър специалист) и кабинета й е в съседния вход по късмет; имах само една стара плобма за поправка и сложихме нова, не ме боля, без упойка  Peace и сега съм новичка и здрава в зъбките и така щастлива  newsm03 и може и от днес да гоним нашата мечта fertilization с милото hug

# 201
toito радвам се, че си на линия  Hug, доколкото знам аз при промяна на дължината на МЦ се променя и О - общо взето ЛФ е около 12-16 дни (това е времето след О) - така, че ако МЦ е много дълъг, то и О е по-късна. Но това, което със сигурност знам, е че за да се подобри качеството на спермата трябва със сигурност да минат поне 3 месеца, тоест по-вероятно е шансовете ви за успех да се увеличат след следващия месец, но пък и това си е строго индивидуално при всеки организъм. Не го мисли, обичайте се и се забавлявайте, другото ще дойде и то съвсем скоро  Hug Hug Hug

# 202
  • Монтана
Едва ли е рано за тест Simple Smile просто несъм бременна. Днес няма  да цъфна, като взема в предвит БТ.Но утре предполагам вече.......

# 203
Здравейте момичета  Hug

Преди малко се върнах от доки,погледна ми резултатите и каза че имам бактерия която е виновна за всичко.Изписа ми антибиотик но като се има в предвид че опитваме за бебе каза да не го пия докато не ми дойде .На милото също изписа същия антибиотик и ако ми дойде лелчето ще се лекуваме двамата,а пък ако по някаква случайност лелчето не се появи ще мислим друг варянт за лечение  Crazy . Иначе съм добрее и уж чакам лелчето да се появи около 15-ти , щяе видим какво ще стане

На всички много  Hug Hug Hug

# 204
Искам да ви споделя колко много ме разстрои един разговор с ММ. Попитаме дали искам другата седмица да отидем да обядваме на един много хубав ресторант в Стара планина и аз на шега му казах: "Ще го отложим за по следващата седмица, защото другата ще имаме други нещица за вършене!" /Като под това имах предвид, че следващата седмица е очакваната ми О./ А той: "Притесняваш ме така, като ми кажеш"! newsm78
Реакцията му е вследствие на постоянното ми мрънкане и повдигане на темата бебе. Почувствах се неловко! Embarassed Наистина прекалявам, осъзнавам го!

# 205
  • планетата Земя
luba_ani ,я,си отивайте на разходката.Че то ако има желание и там може да се кексате или преди да тръгнете,или като се върнете.

dikssi89,каква е бактерията и за какво е виновна според лекаря?Доколкото помня първата ти микробиология излезе чиста

# 206
luba_ani аз и друг път съм споделяла, чеее аз лично държах да не информирам моя мъж кога ми е О и кога трябва да наблягаме на кекса. Мисля, чеее тяхната психика е лабилна и те не могат така като нас да виждат и разбират нещата. Не е нужно да им даваме отчет, кога е О, кога трябва да се набляга на обичането и разни такива - а винаги съм намирала начини в подходящите дни да го прилъстя, колко си е мислел, че нещата са естествени, а не по график е друг въпрос, но като е знаел, че гоним цел никога не се е дърпал и обяснявал. Нормално е, когато им поставим някакви срокове и разни такива да се спичат и да се притесняват - а ходенето на ресторант, би било прекрасна предпоставка за повече романтика, повече обич, чувства и страсти, а от там иии един прекрасен резултат след това - не мисля, че следенето на О предполага да си стоите вкъщи и само да се обичате. Не се тревожи нормални са тези техни реакции, ти си знай кога са ти датите и си ги следи, пък той да говори каквото си ще  Hug Hug Hug

# 207
Маги, напълно съм съгласна с теб! Hug
Мъжете са по-лабилни на такива теми и се чувстват притиснати. Аз си го изпросих сама! По принцип никога не съм му споделяла кога точно ми е О., не знам защо този месец съм все напрегната и пришпорвам нещата? Ще се опитам да спра с вманиячаването!

Миленче, ще си отидем на разходката, а пък каквото, такова! Hug

# 208
Люба, я отивай с мъжа ти? Недей го мислиш толкова това бебе, ще дойде.  Peace Разходете се, ще ти се отрази добре, че и там може да направите бебето.  Hug Как можа да кажеш така на мъжа ти? newsm78 Crazy И у вас да сте, няма по цял ден бебе да яправите. Децата стават не по план, а когата те си искат и най-вее психиката ни не трябва да е заета само с мислите за бебе. Не ми се сърди, ако реагирам така, но според мен много го мислиш. Гледай си живота!  bouquet Hug

# 209
И аз бях в началото така, споделях му и усетих сама че прекалявам; сега реших да се отдадем на хубавите ни мигове заедно, пък каквото такова  Peace  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт