Летни страсти и море водят до чертички две - Тема 39

• 24 767
  • 745
  •   1
Отговори
# 180
luba_ani и аз май  имам като твоя проблем "на всяка цена", " искам го веднага, тук и сега" и не знам как да се справя с  това.  ММ ми се изнерви доста вече!

Там е проблема! На последния преглед в края на месец май, точно това коментирахме с моята гинеколожка и тя ми каза "Нали знаеш, че когато много искаме нещо, то не става!" Посъветва ме да не ми става фикс идея! На ММ само за това му говоря и на моменти усещам как го напрягам! Явно проблема при мен с вманиячаването е на лице!
Aбсолютно същото е и при мен положението! Сега се надявам от другата седмица, като изляза в отпуск,да се поуспокоят малко нещата, защото вече полудявам! Praynig

# 181
  • Монтана
Ооо момичета далеч несъм от търпеливите. Просто съм сигорна че лелката ще си я доч
акам. Невярвам да има нещо. Омръзнало ми е да гледам отрицателни тестове.

# 182
Добро утро!  Днес термометърът ме "зарадва" с понижение на температурата и до ден-два си чакам лелката Sad Криво ми стана, но от др седмица пак ще подновим опитите и то в тон с темата-на морето Simple Smile
Само, че смятам да захвърля термометъра и тестовете за О. Когато стане. Прекалено се вманиачавам вече.

# 183
Добро утро сладурки  smile3525

Тeɣa Нищо не се знае мила. А пък и температурата ти не е паднала много , така че докато няма лелка не можеш да си сигурна  Hug Дано да не идва.
Фло Стискам палци и на теб  Praynig Дано да видиш втората чертичка съвсем скоро  Hug
Много ви  Hug Hug всички Хубав и усмихнат ден от мен  Peace
ПП : ММ нещо много се предава тези дни, голяма умора го гони , но .... ще го гоня до дупка  Crazy

# 184
Добро утро!  Днес термометърът ме "зарадва" с понижение на температурата и до ден-два си чакам лелката Sad Криво ми стана, но от др седмица пак ще подновим опитите и то в тон с темата-на морето Simple Smile
Само, че смятам да захвърля термометъра и тестовете за О. Когато стане. Прекалено се вманиачавам вече.

Teya преди малко разглеждах бременни графики в бейбиплан и забелязах, че винаги има такъв спад на 37.00, ако падне под 37.00, според мен тогава може да се притесняваш.Имам добро предчувствие за теб  Wink

# 185
  • планетата Земя
Добро утро

Тея,докато я няма гадината не се знае.Спадът наистина не е критичен
Фло,БТ мерна ли тази сутрин

# 186
Спадна на 36.80. Надявам се само да дойде поне след ден-два, че последната фаза да е повече от 12 дни. Снощи пих нурофен, но едва ли той е причината.

# 187
  • планетата Земя

Ти не си я отбелязала в графиката и ние гледаме Т от вчера.Значи ще дойде и другия месец с нови сили  Hug

# 188
Теа, не се тревожи, ще стане. Иначе за решението ти без тестове и БТ съм с 2 ръце. HugИ аз ще действам, не искам да пришпорвам нещата, все ще стане някога. Peace
А сега добро утро на всички и успешен ден от мен!  bouquet

# 189
Теа забравих да спомена, че сме стратирали заедно с циклите, но пък аз не я следя този месец и не знам кога е била О. Може и да беше на 15-16-ти при мен О, ама не се знае де. Предните  2 месеца беше на 13-14-ти ден. Peace

# 190
  • Монтана
Добро утро и от мен Simple Smile Мерих Миме, 37 градуса е. Днес е 26-ти ден от цикъла. По-м/у другото имам гадни болки в кръста и незнам какво да пия. Някой може ли да посъветва нещо невежата Фло  Blush

# 191
  • планетата Земя
Фло,добре е.Дано така да се задържи.

# 192
Добро утро и от мен и пожелавам прекрасен и усмихнат ден  Hug

floretka стискам сиилно палци, дано гадината да не се появи, мисля че Т е добра и ако бях на теб щях да препишкам един шуър - от престото много хора пишат, че не що не са доволни, но пък знам, че шуър-а бил по-точен  Hug Hug Hug стискам силно палци и на теб и на Teya

А на Niana отново мерси за прекрасното и ведро настроение  Hug Hug Hug ма тия мъже сааа много кекави, кво е това - умора. Никакви такива, почива час два иии на тръстиката дет се вика  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 193
Добро утро и от мен  Hug Стискам палци на чакащите, не се предавайте  Hug
Тея, за теб имам предчувствие  Blush Heart Eyes
Ние още не сме започнали плана за месеца  Flutter и моят мъж ме тревожи, че доста се натоварва, има един ден почивен ... но каквото такова-ще се моля да стане и се надявам, че ако е писано ще стане този или следващите месеци  Two Hearts
Днес отивам на зъболекар и дано да няма нещо сериозно за правене  Praynig

# 194
  • Монтана
Аз нямам тест, трябва да изляза да си купя а нещо ме помръзва  Laughing знам ли какво да правя. Може би после като изляза с малкия ще си взема един. Аз усетих О на 10 ден и ако несъм в грешка днес трябва  да е 16-ти ден след О. Понеже захвърлих и тестове и БТ и сега въобще незнам какво да мисля.

Общи условия

Активация на акаунт