Летни страсти и море водят до чертички две - Тема 39

• 24 769
  • 745
  •   1
Отговори
# 165
  • Монтана
 Blush Миленче забравих хаха. Преди малко я мерих но не се счита тази защото мн добре знам че се мери сутрин преди ставане.Но понеже съм си правила експерименти преди и като усетя че ми идва съм мерила през деня и тя точно когато лелката идва спада веднага под 37 и такам....е кво да правя сега да ходя ли за шуър да не ходя ли  newsm78 Днес ми е 25 ден..., но както споменах аз съм с къс цикъл.

# 166
floretka, я вземи си направи един Шуър чек! Praynig

# 167
  • планетата Земя
floretka, я вземи си направи един Шуър чек! Praynig

Да,направи един шуър,но утре сутрин.Поне така бих направила аз

Коконче,привет.Как да сме,голяма мъка-кекс,кекс и пак кекс.Вирим краците и това е  Crazy
Ти си добре.Растете и хубавеете

# 168
  • София
Момичета, сега се връщам от море и може би, може би съвсем скоро ще имам и аз положителен тест. Определено на морето е много лесно да се бебеправи Embarassed Любов и толкова роматника

# 169
Момичета, стискам палци на всички, които не чакат !!! Дай Боже да се зарадвате този месец Simple Smile Някой попита за тестовете на "Престо" - аз лично не ги харесвам, а и в аптеката казаха, че са ги изтеглили от пазара, може да намериш от тях само, ако някъде са останали запаси... Аз да споделя...от вчера съм в 6-та г.с., досега се чувствах прекрасно, но от вчера.....  Sick На всеки половин час до 2 през нощта.... не можех да отлепя от леглото, освен за да изтичам до тоалетната...мале, ако е така следващият месец и половина, не знам как ще се живее...  Crazy Не бях яла нищо два дни, а днес съм на една бисквитка, ментови бонбони и изцеден от лимони сок...посвестих душа, ама.... И да се похваля - вкъщи имаме цели 7 бебета сега ! Две лястовичета, четири персийчета ни се родиха в неделя и моята гад Simple Smile Пълна къща...хаха

# 170
Дисни благодаря ти тогава. Hug  Щом е специално за мен бил си взех. Иначе има и повече нуждаещи се от мен момичета, които опитват за 1-во, аз поне имам едно и затова не бързам. Отстъпвам ред на нуждаещите се и борещи от повече време. Дано успеете.  Praynig Аз не искам да си поставям много цели, искам да стане, но не вярвам да е от раз и не се настройвам хич. Защото някои момичета ме помнят и знаят как беше..., после е голямо разочарование. Sad Важното е когато дойде да е всичко наред, независимо даже и ако трябва да си почакам...

# 171
floretka, аз бих си направила sure check още сега

Аз си мисля ,че тя дни съм в овулация  -11 ти от МЦ /основно по ЦС / ,но....този месец няма да е нашия.
Пожелавам успех на ВСИЧКИ Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 172
  • Монтана
Ако до утре други ден не ми дойде, тогава ще си взема тест.

# 173
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=579219488795920&set= … ype=1&theater

Това много ми хареса... Heart Eyes

Последна редакция: вт, 09 юли 2013, 17:26 от dbojidarova78

# 174
floretka, възхищавам се на търпеливостта, която имаш! Peace Това е чудесно качество! Hug

dbojidarova78, защо няма да е твоя месец, не се знае!?

@Daniella@, съгласна съм с теб! А и както беше написала, ние си имаме по едно дете! Peace Проблема при мен обаче е точно това нетърпение, огромно е. Даже съм с малко отрицателни мисли, че и този месец ще имаме успехи. То моето май си стана на всяка цена, а това не е добре. По този начин изнервям и ММ. Sad А все се опитвам да не мисля за това!

# 175

luba_ani,сигурна съм ,защото не сме превили секс и не се очертава...моментът е труден, бях писала за това

# 176
luba_ani,сигурна съм ,защото не сме превили секс и не се очертава...моментът е труден, бях писала за това

Оффффффф, съжалявам! Малко съм разсеяна!

# 177

Оффффффф, съжалявам! Малко съм разсеяна!

Няма нищо,мила! HugЩе ви стискам палци обаче и то много!Искам мнооооого положителни тестчета и само хубави новини от всяка от вас  bouquet

# 178
mirabella ти ме разби с броя на тестовете за бременност, които си направила, въпреки, че и аз спомагам много на тази индустрия Grinning.Важното е, че все пак си видяла, това  което си искала!

luba_ani и аз май  имам като твоя проблем "на всяка цена", " искам го веднага, тук и сега" и не знам как да се справя с  това.  ММ ми се изнерви доста вече!

# 179
luba_ani и аз май  имам като твоя проблем "на всяка цена", " искам го веднага, тук и сега" и не знам как да се справя с  това.  ММ ми се изнерви доста вече!

Там е проблема! На последния преглед в края на месец май, точно това коментирахме с моята гинеколожка и тя ми каза "Нали знаеш, че когато много искаме нещо, то не става!" Посъветва ме да не ми става фикс идея! На ММ само за това му говоря и на моменти усещам как го напрягам! Явно проблема при мен с вманиячаването е на лице!

Общи условия

Активация на акаунт