Летни страсти и море водят до чертички две - Тема 39

• 24 770
  • 745
  •   1
Отговори
# 150
Добро утро, прекрасни!

Ниана, благодаря за чудесната закуска!  Hug

Мирабела, честито ти розово мъниче! Hug И аз искам........  Mr. Green

Хубав ден на всички ви!

# 151
Дисни, това специално за мен ли е?  newsm79
Маманавики добре дошла.  bouquet  Съжалявам за случилото се. пожелавам ти късмет. Peace

Кой не чака с мен около 14- ти 15 -ти  Flutter
Аз съм за 13-14-ти , но чакам. Mr. Green

ДА!  Wink Събирай че моя хваща  Grinning

# 152
Добро утро!
Ще надебелеем вече от тези калорични закуски  smile3503 Страхотни са!
 newsm79 newsm75 newsm28  и аз искам розов прашец
Мирабела супер   stork-girl
Фло  fingerscrossed   EFP дано да е било рано
Ниана   fertilization
Тeɣa  страхотна БТ    Praynig дано да не пада. Рано ти е за тест не се стресирай излишно.
Аз си чакам гостите от Червен бряг и вече почвам да се изнервям. БТ падана и надежда няма, но нищо с нови сили напред.

# 153
Здравейте момичета , много отдавна не сам писала , но си имам извинение. Мина сватбата беше страхотно . След това заминахме за 4-5 дена по планините и природата на България.Какви красоти има пални ти се душата. И от утре пак на работа. И освен това утре е операцията на моя мъж. Моля се бързо да се възстанови и да имаме резултат максимално бързо.  Praynig Praynig Praynig

# 154
Маманавики, много ужасно е това, което си преживяла. Просто нямам думи. Много съм щастлива, че си се съвзела и в момента си толкова щастлива. От сърце ти пожелавам скоро да си имате още едно прекрасно създание в семейството!   bouquet

Мирабела, честито момиченце!  Hug

Дисни007, аааа Магито я откраднах в януарките.  Whistling Mr. Green

# 155

Добър ден!
Да, раничко ми беше за тест. Но имах един стар-отворен. Решила съм неделя/понеделник ако БТ ся задържи 37º и нагоре да направя тест. Но нещо май повече очаквам да ми дойде,  отколкото да ме пропусне.

# 156
  • планетата Земя
Тeɣa,ранко е било.На 11 ти трябва да покаже,ако има нещо

# 157
Добро утро, момичета!
Чак сега се събуждам. Обърках си режима, лягам по нощите, ставам на обяд.
Много ви благодаря,че се радвате с мен!!!
Сега да ви разсмея- погледнете ми графиката, да видите на какво му се казва правене на тестове за бременност. Правила съм тестове 2-3 дена преди да забременея и не защото съм толкова некомпетентна, а защото тестовете за О ми бяха положителни, но самата О е била след 10дена, а БТ не съм мерила и съвсем се оплетох, но явно съм имала някакво вътрешно усещане,че това ще е нашия месец. Май стана много объркано, но се надявам да ме разберете.

Успешен ден на всички  Hug Hug Hug !
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 158
  • планетата Земя
Мирабела,понаправила се доста тестчета  Laughing Графиката и положителния ти резултата дават кураж на момичетата с късна овулация.Колко дни принципно ти е цикъла?Изглежда О е била на 24-25 ти ден

# 159
Цикълът ми беше нередовен, но средно около 37 дена. И според мен О е била на 24-25 ден. Не знам дали си спомняте, но много трудно убедих Аг-то ,че нещо не е както трябва, бяха ми изписали хапчета за предизвикване на цикъл, добре че не ги пих.

# 160
  • София
Здравейте момичета  Hug

Кой не чака с мен около 14- ти 15 -ти  Flutter
Аз Simple Smile
И аз съм от нечакащите по това време. Не че имам кой знае какви надежди този месец, защото не сме действали съвсем в точното време, но каквото - такова. Sunglasses

# 161
  • Монтана
Здравейте Simple Smile Аз още си чакам лелката.Не ми се вярва теста да ми е грешен.Аз съм с къс цикъл. Предният месец ми беше 23 дни по предния 22 дни иначе варира между 23 25 дни.Днес ми е 25 ден.По принцип си усетих овулацията към 10 ден от цикъла.Най късно да е била 11 12 според мен. Ще си чакам пък ще видя. Имам ПМС но до тук. А и аз вчера си правих прсто.Нали уж са за ранно откриване на бреенност.....? Някой ако е ползвал може да каже нещо за тях, ако ли не да ходя за друг тогава.

# 162
  • планетата Земя
Фло,БТ колко беше сутринта?
За Престо нищо не мога да кажа.Аз си взимам Шуър Чек

# 163
Здравейте Simple Smile Аз още си чакам лелката.Не ми се вярва теста да ми е грешен.Аз съм с къс цикъл. Предният месец ми беше 23 дни по предния 22 дни иначе варира между 23 25 дни.Днес ми е 25 ден.По принцип си усетих овулацията към 10 ден от цикъла.Най късно да е била 11 12 според мен. Ще си чакам пък ще видя. Имам ПМС но до тук. А и аз вчера си правих прсто.Нали уж са за ранно откриване на бреенност.....? Някой ако е ползвал може да каже нещо за тях, ако ли не да ходя за друг тогава.

Отзивите за тестовете Престо за различни. Аз лично не съм ползвала, последния път търсих, но в аптеката нямаха. Според мен пробвай със Шуър чек, при мен и с трите бременности ми показаха категорично +. Погледнах графиката ти, БТ не си мерила през МЦ, а днес измери ли? Ако О. е била 11-12 ден, днес би трябвало да покаже теста! Стискам палци да не дочакаш лелката!  Hug

# 164
  • UK
Привет сладурки, как сте   bouquet
Хайде бързо-бързо под прашеца 
babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

Общи условия

Активация на акаунт