Летни страсти и море водят до чертички две - Тема 39

• 24 780
  • 745
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Момичета, връщам се от преглед. Ще си имаме момиченце. Много се радвам, всичко ни е на ред.
Сега да ви поръся с малко розов прашец  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7
Фло, направи едно тестче утре. Стискам палци.
Страхотно, честито!  Hug  Събирам си и аз от розовия прашец, че след няколко дни започваме да се обичаме активно. newsm79

# 136
аз не мисля,че е бебок,но по дяволите защо закъснява,обърква всичките ми планове да правим опити без да е минала М,хмм ако преди заради хормонален дисбаланс е идвал навреме,то сега след като започнах да пия хапчета,за да се оправят хормони и понижаване на захарта го няма  newsm78
Флоретка супер температура,дано да бъде положителен теста  Praynig

# 137
  • планетата Земя
Тeɣa,мъжът ти е усещал,че си бременна.А какво стана с бременността,не се ли разви?Ако не ти е приятно,не ми отговаряй  Hug

Фло,тест,тест,тест,тест  Grinning

# 138
  • Монтана
kaто го направя ще ви пиша Simple Smile

# 139
Момичета, връщам се от преглед. Ще си имаме момиченце. Много се радвам, всичко ни е на ред.
Сега да ви поръся с малко розов прашец  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7
Фло, направи едно тестче утре. Стискам палци.
Честито  stork-girl! И аз искам от розовия прашец  newsm79 newsm79 newsm79 newsm28 newsm28

# 140
Тeɣa,мъжът ти е усещал,че си бременна.А какво стана с бременността,не се ли разви?Ако не ти е приятно,не ми отговаряй  Hug

В 8г.с. спря сърдечната дейност. Да, тогава бях на диета и много му се ядосвах, че вместо да ми кажа, че отслабвам, той ми казва 'бременна си'. А не планирахме бременост, не че се и пазехме, но нещо не бях сметнала правилно О и мислех, че сме изпуснали шанса.

Мирабела, с прахосмукачката ще събера й аз прах  newsm79 newsm79 newsm79 Много искам момиче, но и момче няма да върна Mr. Green

# 141
Мирабелла,ей на това му се казва страхотна новинка. Hug Искам и аз розАв прашец. Mr. Green  newsm79
Дудинки, Фло дано да се изненадате с + тестове. Praynig

# 142
floretka, dudinki, дано да е това за което най-силно мечтаете! Praynig

Днес ми е леко депресивно и има за какво, но лошото е че нищо не може да се направи, защото няма как да върнем времето назад!

# 143
  • Монтана
Престо-отрицателен

# 144
  • планетата Земя
Фло  Hug Все пак докато няма лелка,има надежда

# 145
и аз събирам прашец и благодаря  Hug Hug
много приятна е станала темата  Hug дано се пълни все с радостни новини! Стискам палци на чакащите  Grinning ние тогава ще работим по нашата мечта  Two Hearts

# 146
Минавам и аз под прашеца  newsm79 newsm75 newsm28 newsm79 newsm75 newsm79

Мирабелка честитоооо розово дупенце  Hug Hug Hug

# 147
Добро утро момичета  newsm51

Фло ,  dudinki Стискам палци и аз скоро да се похвалите с  EFP
Мирабела Честито и от мен. Страхиюотни новини.Пожелавам ти пухкаво бебче на финала .Хубав и усмихнат ден от мен Simple Smile Аз смятам с ММ вече да се залавяме за работа   fertilization  Дай Боже скоро да имаме много положителни  тестчета в темата.
Много  Hug Hug Hug за всички  Heart Eyes
ПП: Хайде и аз да събера малко прашец , че ще ми трябва скоро Simple Smile
 newsm75 newsm75 newsm75 newsm79 newsm79 newsm79 newsm28 newsm28 newsm28

# 148
Добро утро!Нианка,прекрасна както винаги с тези закуски и сокчета и кафенца  Whistling Flutter
при нас така вали и е мрачно времето,но нека това не помрачава настроението и да бъдем настроени положително и скоро двете чертички да се появят Simple Smile
Мирабела честита розова джуФчица Simple Smile  Hug
хубав ден,мацки  Stop Heart Eyes

# 149
Добро утро и от мен сладурки,усмихнат ден  ви желая

Общи условия

Активация на акаунт