Летни страсти и море водят до чертички две - Тема 39

• 24 778
  • 745
  •   1
Отговори
# 120
и аз да се включа в новата тема Simple Smile
за тези,които са чели досега моите писания-знаят някои неща,но за другите-правим опити от известно време със съпруга ми,но преди месец и нещо ми  откриха диабет и започнах да пия метфогамма и цефасел+еутирокс(хашимото,което се е възбудило незнайно кога).цикълът ми все идваше около 35-я ден,само май дойде на 40-я и оттогава все още не се е появил,тази седмица ще ходя при гинеколога ми,правих тест на 45-я ден,но се оказа отр.,засега не знам какво да мисля,мама смята,че съм бременна,защото много се потрудихме.Така през деня и късно вечер ме пробожда ниско долу отдясно и не знам,притеснена съм,а след теста и разочарована,но може би все още има надежда.
Извинявам се,ако ви натоварвам,но нали форума е затова да обменяме мнения и да се подкрепяме.
на 11 съм на преглед,дано има хубава новина,а за повторен тест ме е страх да си направя  Sad

# 121
  • планетата Земя
Сдобих се с тестове за О на Овю.Не се надявах да ги намеря лесно,но имах късмет.

mamanaviki,добре дошла

dudinki,11 ти е близо и ще разбереш

Фло,как си

# 122
  • Монтана
Simple Smile добре съм Simple Smile тъкмо исках да задам един въпрос и виждам че Миленчето се е сетила за мен   Hug
Аз по принцип спрях да меря БТ от миналия месец, но понеже днес трябваше да ми дойде лелката и сутринта реших да измеря БТ  и беше 37.2.При такава температура има ли възможност днес да цъфна? Чувствам се сякаш всеки момент ще ме навести именячката. Овулацията си я осетих към 10 ден, значи днес би трябвало да ми дойде, и за това питам с такава БТ сутринта.....възможно ли е да си ми дойде. Тоя месец не сме правили кой знае какви опити за бебе та едва ли има нещо.

Последна редакция: пн, 08 юли 2013, 18:57 от floretka

# 123
  • USA
dudinki, с първата бременност точно така и мен ме пробождаше. Дано при теб се окаже бременност Simple Smile.
Аз пък не мога да трая и си правя тестове, макар да се разочаровам, поне не се надявам напразно и се стягам за следващия месец.

# 124
  • Монтана
И при мен първата бременност беше така, но силно се съмнявам сега да е това.Мен не ме пробожда ами ми е някакво лошо.Наболва ме слабо но не е кой знае колко.Бе незнам как да обясня точно какво ми е но така се чувствам всеки път преди да цъфна. Аз пия едни витамини те са с магнезий +В комплекс.Може ли от тях да ми закъснее? По принцип се водят мултивитамини за умора и физическо натоварване.

# 125
  • планетата Земя
Фло,с тази Т днес не би трябвало да ти дойде.Висока е.Мери и утре,и следващите няколко дни.Дано пък да е работата на две черти при теб  Hug

# 126
Момичета, връщам се от преглед. Ще си имаме момиченце. Много се радвам, всичко ни е на ред.
Сега да ви поръся с малко розов прашец  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7
Фло, направи едно тестче утре. Стискам палци.

# 127
  • Монтана
Ооооо Миме, едва ли мила.Нали ви казвам ....шанса е супер минимален.  А витамините дето казах че пия за умора "МУЛТИВИТАМИНИ с магнезий и +Б комплекс дали влияят

# 128
  • планетата Земя
Фло,витамините не влияят според мен.Тест не прави още.С теб сме се нагледали на отрицателни такива  Wink Че после разочарованието е по-голямо.Боцвай си сутрин термометъра и това ще те ориентира накъде вървиш

# 129
  • Монтана
Аааа едва ли ще съм разочарована, след като нямам капка съмнение че е станало нещо. По скоро бих се учудила ако греша  Grinning ама не не едва ли... сестра ми ме навива за тест и ще си направя за всеки случай.

# 130
Момичета, връщам се от преглед. Ще си имаме момиченце. Много се радвам, всичко ни е на ред.
Сега да ви поръся с малко розов прашец  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7
Фло, направи едно тестче утре. Стискам палци.

newsm75 newsm75 newsm75 newsm75 newsm75 newsm75 newsm75 newsm75 newsm75
Честито!  Hug Все така да си ви е всичко на ред и да се радваш, Марибелка! И на финал - едно пухкаво момиченцеее  Hug Hug Hug
Фло ще стискам палци аз - дано да има хубава новина!  Hug

Мен така ме домързяя... смъкнах си стария и си изпекох нов шилак. Така бях се навила да си нарисувам ноктите, но се изморих и ги оставих "голи"  Mr. Green
ММ е болничен 6 дни и е на диета, заради стомаха.  Sad Много му е трудно, щото си е свикнал да хапва каквото си поиска.
Днес почивах и цял ден гледаме филмчета,гушкаме се и го глезя  Simple Smile
Лека и бебеносна, момичета!  1dating luvbed

# 131
  • планетата Земя
Фло,щом обмисляш теста,давай,направи го.Имам чувството,че ще ни зарадваш.Утре сутрин ли ще го правиш?

# 132
Здравейте момичета  Hug

Кой не чака с мен около 14- ти 15 -ти  Flutter
Аз Simple Smile
Фло, според мен ти е висока температура за МЦ. Премери я и утре сутрин и ако продължи да е над 37,** може да направиш и тест. С първата ми бременност до последно си чаках МЦ(имах доста изразено ПМС) и напук на моят мъж направих тест, за да му докажа, че не съм бременна.  Той "знаеше"  седмица предварително .

# 133
  • Монтана
Ми аз мислех още сега, но ще видя.С Деянчо когато бях бременна го правих след обяд и си ми показа много ясно. То ако има бебе си го има и ще си отчете.

# 134
Да, може да не чакаш. Аз го направих към 21ч и с малко материал и отчете.

Общи условия

Активация на акаунт