Летни страсти и море водят до чертички две - Тема 39

• 24 781
  • 745
  •   1
Отговори
# 105
  • Марс
Момичета, всичко е наред ... остава да чакаме...
Докито каза колкото повече работим, толкова по-бързо ще стане... а ние в интерес на истината не сме работили особено активно и то около дните на О. Все сме уморени или отсъства някой по това време ...
Остава да чакаме с още по-големи надежди....

# 106
Здравейте и от мен  Hug
Даниела радвам се, че се завърна и ти пожелавам да не се задържаш тук дълго! babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7
Маги   bouquet с тези двечките направо към късните декемврийки ела  Joy много е забавно в темичката! И ние с ММ пиехме Витамин Е всеки ден докато не стана бебка.
Но знам от мед. сестра, че понякога това което консумираме не се усвоява качествено поради натрупване на шлаки по червата и е хубаво първо да се изчистят и след това да се пие каквото и да е за да има ефект. Има специални добавки за това, но без реклама тук  newsm08

# 107
Здравейте момичета с радос се записвам при вас и се надявам и аз скоро да се запиша с две чертички Simple Smile Темата ви е страхотна

# 108
  • София
Записвам се и аз в новата тема, тия дни пътувахме насам-натам и съм я пропуснала.
Дано да е на късмет за всички ни! Heart Eyes

# 109
Здравейте,Момичета!Нямаше ме 2 дни и ми отне време дкато ви изчета

Ред Лори, честито  bouquet HugПожелавам ти прекрасна бременност!

Luba_ani, и аз съм родена на 03.03 Wink

mamanaviki, добре дошла .Страхотно име/и аз съм мама на Вики/.Кажи нещо повече за себе си

Стискам палци на всички! Praynig Hug

# 110
Преди три години бащата на сина ми се самоуби ,аз понесох тежестта на всички негови задължения бях две години в чужбина сина ми беше при родителите ми ,завърнах се с мъж до себе си дори сме от един град и вече 2 години сме заедно и сме мн  Embarassed Embarassed txtloves txtloves txtlovesщастливи след всяко зло идва добро и е така .Сега си мечтаем с приятеля ми да си имаме още едно детенце защото той приема моя син като негов и се грижжи много за него .Синът ми е на 7 години и половина ,аз съм на 27 години и много искаме бебче Simple Smile

# 111
Преди три години бащата на сина ми се самоуби ,аз понесох тежестта на всички негови задължения бях две години в чужбина сина ми беше при родителите ми ,завърнах се с мъж до себе си дори сме от един град и вече 2 години сме заедно и сме мн  Embarassed Embarassed txtloves txtloves txtlovesщастливи след всяко зло идва добро и е така .Сега си мечтаем с приятеля ми да си имаме още едно детенце защото той приема моя син като негов и се грижжи много за него .Синът ми е на 7 години и половина ,аз съм на 27 години и много искаме бебче Simple Smile
Hug Hug HugСъжалявам за това ,което се е случило!!! Sad
Наистина след злото идва добро-дано съвсем скоро Бог да те дари с щастието,което заслужаваш!Стискам ти палци още този месец да бъде вашия Praynig Hug

# 112
Hug Hug HugСъжалявам за това ,което се е случило!!! Sad
Наистина след злото идва добро-дано съвсем скоро Бог да те дари с щастието,което заслужаваш!Стискам ти палци още този месец да бъде вашия Praynig Hug

Искренно благодаря  Hug

# 113
Здравейте момичета  Hug

Кой не чака с мен около 14- ти 15 -ти  Flutter

# 114
Днес ми пристигнаха тестовете за овулация, които си поръчах от ebay и се захващам за работа. Малко ми е рано май за тях, но нямам търпение, пък и да ги изпробвам как са! Дано успеем с тях този месец! Wink

# 115
Дисни, това специално за мен ли е?  newsm79
Маманавики добре дошла.  bouquet  Съжалявам за случилото се. пожелавам ти късмет. Peace

Кой не чака с мен около 14- ти 15 -ти  Flutter
Аз съм за 13-14-ти , но чакам. Mr. Green

# 116
Даниелка  ми айде тогава следващия път да Не чакаш  Peace

# 117
Даниелка  ми айде тогава следващия път да Не чакаш  Peace

Дано, само да излязат хубави резултатите в четвъртък! Praynig Praynig

# 118
Привет и от мен момичета  Hug Hug Hug Не съм ви чела от 3 дни а вече ми домъчня  Hug Hug
Аз имах малко гости и не можах да се добера до компютъра  /Сестра ми беше на гости с двете деца и беше много весело .... а днес като се прибрах от работа и като видях какво е тихо направо... Cry/ Друго си е  като има дечица в една къща , всичко е някак по живо  Laughing поне за мен е така. Дай боже в скоро време всички да напълним домовете си с дечица  Praynig Praynig
Връщам се да ви дочитам  Grinning

# 119
Даниелка  Praynig Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт