Летни страсти и море водят до чертички две - Тема 39

• 24 777
  • 745
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте, сладурки  Hug
Благодаря за пожеланията  Hug Живи и здрави да сте и дано скоро се "изнесете" от тази тема  Heart Eyes  
Я да ви опрашя едно хубаво  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

Някой знае ли какво става с Алексче. Другият месец и е терминът, но имаше контракции миналия. Всичко ок ли е с нея?

Много си ви гушкам всичките  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Успешен бебиправещ ден  luvbed fertilization

# 91
 tiptoe       55  Тук съм! Не ви изпускам от око! search

Маги, няма ли да се запишеш при февруарките? То едното не пречи на другото?  Laughing

Нелка, честит имен ден със закъснение!   bouquet

Прекрасен ден на всички!   Nature Sunny 1swing  grinning039

# 92
♥Пандичка♥ да не би да ме гоните  Mr. Green Wink Wink Wink шегувам се разбира се  Mr. Green. Честно да си кажа, опитах се да се запиша при февруарките, ама нещо не ме грабнаха, не знам защо - няма я химията лиии какво не знам, не успях да намеря общ език с тях, може би защото и не се познаваме още и всяка с тревогите си иии едно такова странно ми е. Като разбрах, че бебетата са две, мислех да се запиша в отчетни при близнаци, ама и за там се размотавам. Доктора пък ми каза, че понеже са близнаци най-вероятно ще се родят доста по-рано, общо взето каза ми, че след 27-28 ми Декември, ще бъдат вече готови и ще може да се раждат, което не значи че трябва да се раждат де, дай Боже да стоят вътре колкото може повече, обаче не знам за къде съм сега, за февруарки ли за януарки ли, за близнаци ли - абеее не мога да си намеря място  Mr. Green Mr. Green Mr. Green тук най-ми е добре и най си ви обичам, за това ще досаждам още маалко тук  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 93
Добро утро!
Даниела  добре си се завърнала. И аз пиша от доста отдавна, макар и не толкова редовно. Успех от мен.
Тоито радвам се, че си се възстановила и с нови сили напред
Миленче радвам се да те "видя" и теб
Добре дошли на новите момичета   welcome
Много се радвам на оптимистичния дух в темата
Аз също пия вечерна иглика до овулация. Доволна съм. Има добър ефект и върху ЦС.
Маги никъде няма да ходиш. Тук си знаем историите и затова сме си близки.

# 94
Добро утро, сладурки!

Добре дошли, на новите момичета! Simple Smile

Маги, не те пускам в друга тема! Naughty

Събудих се с адско главоболие! Почти всеки месец в края на М. ме боли главата, не знам защо!?

Приятен и усмихнат ден, ви желая! Hug

ПП. още съм сънена и забравих да си събера от прашеца на Нели А.. Трупам си запаси! Mr. Green
 newsm75 newsm79 newsm79 newsm79 newsm28

# 95
  • планетата Земя
Маги,няма как отчетната да те грабне изведнъж.С времето ще стане.А и ще ти е доста полезна като се родят бебоците

lenivik ,благодаря

Affroditta,имали сте тежка нощ

И момичета,никакви паранои и отчайване,моля.С усмивки и ведри мисли напред в атака  smile3540

# 96
И момичета,никакви паранои и отчайване,моля.С усмивки и ведри мисли напред в атака  smile3540

Peace  Hug Hug Hug

# 97
Здравейте
Ще ви грабнат отчетните. Съвсем нормално е в началото да е така.И аз си пишех в тази тема доста време и отчетната някак не ме привличаше. Но постепенно се зачиташ, написваш някое и друго мнение или пък искаш съвет. И докато се усетиш си спрял да влизаш в бебеправещите.
Сега например съм така с форумите за нашите деца, за бебета. Не се сещам да влизам, а като се сетя гледам като индианец и нямам какво да кажа  Laughing

# 98
Събудих се с адско главоболие! Почти всеки месец в края на М. ме боли главата, не знам защо!?
Аз съм така винаги преди МЦ(сигурен признак е при мен). Confused
Това е от високото ниво на хормоните(кой точно не зная, де), според моето скромно мнение .. защото и по време на бременност някои мами също са имали такъв признак.

# 99

Я да ви опрашя едно хубаво  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

Летя със метлата, летя със метлата, събирам с метлата .. да сбъдна мечтатаааа  Whistling   Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
 newsm75 newsm75 newsm75 newsm75 newsm75 newsm75 newsm75 newsm75 newsm75 newsm75 newsm28 newsm28 newsm28 newsm28 newsm28

Приятен ден, скъпи мои!  Hug

# 100
Red_Lory, Честито ! Приветствам всички и пожелавам много направени бебоци Simple Smile  Flutter

# 101
Маги благодаря ти, значи февруарчета ще са твоите шушулки? Wink И моето синче е февруарче. Hug
Ленвик благодаря и на теб!  bouquet
Випедже, дано всичко е наред и с цитото. Praynig
Аз ходих и ми взеха пак влагалищен секрет за гъбичките и бактерията за да разберем дали сме ги убили с лекарствата. Дано да е така,резултатът ще е готов на 11-ти следобяда.

# 102
@Daniella@ май май няма да устискат до Февруари, макар, че много ми се иска, обачее доктора каза, чее вероятността е много малка. По коригирани негови сметки, съобразно датата на пункцията, от там и датата на трансфера, ми каза да посочвам, като дата на ПРМ - 14 - май, нищо, че всъщност ми беше 19ти май, обаче заради лекарства стимулация и тн - от датата на пункцията се връщали 14 дни. Та сметнато по този начин ми се пада термин 18ти февруари, нооо той каза, че гаранция още януари месец ще се родят. За това ще се стягаме за януари, дано да устискат колкото може повече  Hug

# 103
Маги когато се родят, важното е всичко да е наред и да почакат колкото се може повече в коремчето. Praynig Моят термин беше 19-ти февруари, ама синковеца избърза и се роди на 10-ти. Grinning

# 104
  • планетата Земя
Някой знае ли какво става с Алексче. Другият месец и е терминът, но имаше контракции миналия. Всичко ок ли е с нея?

Бременее си успешно.Засичам я по други теми

Общи условия

Активация на акаунт