Летни страсти и море водят до чертички две - Тема 39

• 24 791
  • 745
  •   1
Отговори
# 75
Момичета, всичко се случва.Един организъм се влияе от страшно много неща, както е в строй може да се развали, а разваленото да де оправи от самосебе си.
С това не казвам, че трябва да се носим по течението и да няма лекуване.Но разни дребни неща, не трябва да ни натъжават. 
Аз имах много дълъг цикъл, който всеки месец беше различни дни-35, 40, 50, 55...Поне веднъж в годината имах 3 месеца един след друг, в които не ми идваше.
Когато забременях беше съвсем скоро след крав на менструацията. Забременяла съм между 14-ти и 19 ден на цикъла.Явно тогава като по чудо съм овулирала,а с цикъла ми се предполагаше, че е може би е към 25-30 ден. Точно тогава и моят мъж беше за няколко дни при мен, инаме е все по командировки.И както го бях отписала, изведнъж различни фактори и необясними неща се натрупаха и е станало.
Та някакви такива отклонения в графиките не са повод за предварително сдухване.Да, може да е причина да се проверят и изследват някои неща, но пък си представям моите графики какви са били(аз не съм мерила нищо), а пък стана.

# 76
Здравейте, сладурки  Hug
Честито на виделите 2 чертички  Hug Лека и безпроблемна бременност  Hug
Дани много се радвам, че си се възстановила /до колкото е възможно/  Hug  Може би не си ме спомняш, но когато каза, че си направила спонтанен аборт, аз чаках да видя 2-те чертички Simple Smile Стана ми много криво, когато написа тъжния статус и се разплаках  Cry  Дано скоро пак да си бременна и да имаш пухкав финал  Hug

Аз искам да ви почерпя с парченце торта, защото днеска имем имен ден  Hug

Успешен бебиправещ ден  luvbed fertilization

# 77
Нели Честит имен ден мила,страхотна тортичка    smile3525

# 78
Нели как да не те помня, а и аз ви четях когато имах време... Наистина ужаса е голям, но нямам избор и се боря. Знам че един ден ще имам и друго дете.... Няма кой да ми помогне, живота продължава, а и имам син, който иска пълноценна майка и със здрава психика...Трябва да съм много силна, а и човек преживял този ужас, наистина става още по-силен. А на теб успешна бременност до термин. Hug Честит ти Ден ден и догодина да празнувате с бебо!  bouquet
Тани, Дикси благодаря ви и на вас.  Hug

# 79
  • USA
Здравейте!

Аз май ще пропусна този месец, ще трябва да съм на лекарства известно време, а точно идната седмица беше подходяща за бебеправене.

Успех на всички!

# 80
Нели А., Честит Имен Ден, мила! Бъди здрава и много обичана! Hug

ПП. Няма ли да ни поръсиш за късмет! Mr. Green

# 81
Добър вечер.
Едвам ме навихте за Вечерната иглика.  smile3534 Разбира се все още се надявам да не ми дойде МЦ, но ако ми изиграе юлска шега ще си взема и аз ВИ. Днес четох една статия в 24 часа и се оказа (на база статията), че пъпките които понякога ми излизат на брадичката са от хормонален дисбаланс и даваха като идея именно ВИ. Така, че ако не за едното, то за друго може да помогне.

Нели А., Честит Имен Ден! Жива, здрава и с много усмивки да си носиш името!  bouquet

V V , не се тормози излишно. Всеки месец си е сам за себе си. Денис ти е дала насоки и какво да следиш. Ето моя прогестерон миналия месец беше ок, сега нещо никакъв го няма. Но историята познава много кофти графики завършили с  EFP Макар, че твоята не е толкова притеснителна, все пак си имала О и ако се задържи около и над 37.00- може това да е бил твоят месец  Hug

# 82
Здравейте Simple Smile

И аз се записвам в новата тема. Пожелавам успех на всички бебеправещи, това да нашето лято, в което ще се случи чудото с двете чертички  babydust7
  Мен лично ме е хванала леко параноя. Вече няколко месеца удряме на камък и след всеки МЦ се изнервям все повече и на половинката му вдигам леко нервите  spoko Все си мислех, че няма да ни е толкова трудно. Междувременно ми излязоха леки здравословни проблеми и трябваше да спрем.....та се надявам наистина съвсем скоро и ние да сме от щастливците Simple Smile
  Гледам мамите с детските колички и искам и аз съвсем скоро да бутам една  1stroller

# 83
Нели, Честит Имен Ден, мила  Hug smile3525 Жива,здрава и много щастлива и обичана!  Hug
V V както са ти казали момичетата - не се отчайвай, недей да плачеш и не се тормози така.  Hug Денис все пак ти е казала,че графиката не е довършена и не може да се види всичко с точност. Много скоро ще ни зарадваш и ти - вярвам го!  Praynig Hug
maimun77  ,съжалявам че ще изпуснете този месец, но по-важно е здравето. Ти да си добре е най-важно, а другия месец дано успеете и да ни зарадваш  Hug Hug Hug

Аз какво да ви кажа. Не знам дали ще имам О, а и спрях БТ да меря. - изключително много бях изморена напоследък. Ще започна на ново със следващата М  Simple Smile
Тази нощ за мен беше много натоварена психически  Sad Без да спамя, накратко ще го кажа така - брата на ММ, който е 10ти клас снощи си пийнал, в 3:30ч звънна телефона на ММ и понеже той спеше(от вчера е с болки в стомаха и разтройство  Sad ) вдигнах аз. Малкия каза,че се е изгубил и не знае къде е и връзката се разпадна.(представяте си какви неща ми минаха през главата) Събудих ММ и падна едно обикаляне по улиците из града (за около час) докато намерим брат му. На връщане без малко да се блъснем с друг "бързащ".
Като се прибрахме му ударих един рев, но и днес ми е много криво.
Това е от мен..
Лека и бебеносна, момичета  Hug Hug Hug

# 84
Добро утро!

Много сте мили  Hug Hug Hug
Като се посъвзема малко пак ще се включа активно, сега само ще ви чета.

# 85
  • планетата Земя
Добро утро.Лека и успешна седмица.

V V,наистина не се отчайвай.Дори едни месец да е така.Не е задължително всеки месец да се случва

Аз обмислям да си взема тестове за О този месец.С ММ ще имаме прозорец около овулацията та да знам дали сме я хванали,и дали да се надяваме изобщо за този месец

Последна редакция: пн, 08 юли 2013, 08:02 от Milena___

# 86
Добро утро и от мен.  bouquet
VV, не се стресирай излишно, според мен няма място за притеснение. Не винаги фоликула се пука при + О тест, може да има изключения. Hug
Афродита много кофти нощт сте имали. Sad
Миленка мерси за кафето. Дано успеете с мъжа ти сътворите 2-рото чудо! Praynig
Успешен ден и нека седмицата също да е успешна!  bouquet

# 87
  • Марс
Добро утро, момичета!
Станах рано и още в 8 бях през кабинета на АГ. Реших, че мина доста време в чакане и е време за един профилактичен преглед... Видимо всичко е прекрасно каза докито... да продължаваме да работим... чакам резултат от цитонамазка около обяд...
иииии това ме успокои още повече... дано спокойствието даде резултат скоро...
Аз по принцип не изпадам лесно в депресии и лесно не се нервирам... но.. друго си е да чуеш тези думи ...

Стискам палци на всички ви и от сърце ви желая здраве, то ни е най-нужно!!!   bouquet

# 88
Момичета, всичко се случва.Един организъм се влияе от страшно много неща, както е в строй може да се развали, а разваленото да де оправи от самосебе си.
С това не казвам, че трябва да се носим по течението и да няма лекуване.Но разни дребни неща, не трябва да ни натъжават. 
Peace
Много ми хареса изказването ти!

Успешна нова седмица, момичета!
Нека я напълним с повече положителни тестове! Praynig

# 89
Хайде добро утро и от мен, нямаше ме 2-3 дни иии сега ще се връщам да ви чета, само на примависта @Daniella@ - добре дошла, с теб сме отдаааавна в темичката и се знаем, радвам се, че се завърна в редицити ни и се надявам скоро ама много скоро да се получат и при теб нещата и се радвам, че си се възстановила и всичко неприятно е далеч зад гърба ви  Hug Hug Hug.
Toito радвам се, че и ти си тук, затъжих се за т.н. "стари муцуни"  Wink тук в темичката, не е приятно, че се зъдържахме толкова много теми тук, ама ей го на аз съм вече пристрастена към вас и хич не мисля да се отдеглям и да ходя в друга тема. Тук ми е най-добре при вас, така чеее без значение, че съм за отчетни вече, аз ще ви досаждам тук иии ще ви следя зорко кой колко се труди  Mr. Green Mr. Green Mr. Green.

Хайде стискам палци на всички иии мнооогооо положителни тестове да заваляв.
Видях, че бистрите политиката за вечерната иглика, аз я пих, пих и Геритамин (витамин А+Е) - до овулация се пият и двете, пише че регулират хормоните и подобряват качеството на яйцеклетките - мисля, че на мен ми помогнаха - амаа май май доктора най-много помогна, така чеее не знам аз дали съм обективен пример  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт