Летни страсти и море водят до чертички две - Тема 39

• 24 551
  • 745
  •   1
Отговори
# 660
Sunshine, звучи сякаш си на ръба да се предадеш. Недей така, моля те. Ако втората СГ е вярна има ли шанс да забременеете естествено или има проблем и при теб? Спомена няколко гинеколога,не съм запозната с историята ти, ако искаш да я споделиш... Сигурно ти звучи много клиширано и не това искаш да чуеш, но наистина, има ли проблем, има решение и с мъжа ти ще намерите пътя към него и към бебчето, сигурна съм. Няма как да искате бебе толкова много и да не се получи по един или друг начин. Успех всичко да се разреши скоро, бързо и без повече излишни срещи с милата докторска общност.
Така си мислех, че ще бъде разгадано но не е така Simple Smile Да, ако втората спермограма е вярна има шанс за забременяване по естествен път но според първата не. Само за преживяемостта не знам дали не е много малко до 24 часа е само 1 процент! Не знам дали е възможно да дава толкова голяма разлика ако има някакъв проблем в мъжа ми, какъвто и да е проблема говоря принципно. Постоянно мисля, затова и съм в шаш докато не си напиша мислите сякаш решенията не идват. За момента ще правим това, което зависи от нас. А след месец пак ще пуснем спермограма. Май ще трябва да ходя в болница, ама не ми се ходи страх ме е Simple Smile
А дали има проблем при мен не знам, ако повишено тсх е проблем но аз го лекувам това.
Ами какво да ти кажа, поне искам да попадам на лекари които им пука за мен може и да взимат пари но поне да не ме стресират ненужно и да ми кажат точни неща а не някакви ала бала....докато ми вземат парите и после айде махай се.
За гинеколозите дълга и широка и не искам да си спомням. Иначе последната ме успокои, че ми няма нищо ама аз не мога да се успокоя след преживения шок в конкретния кабинет. Ох, като се сетя и все с връщам в това че си мислех че ще умирам и ми има нещо от което не искам и да се оперирам след последната ми операция, която няма общо с гинекологията но беше просто ужасно на никой не го пожелавам това изживяване. Sad
Айде ставам, че се чувствам ужасно само като си спомня. Peace
И не съм се предала, ако бях нямаше да търся решение Wink
Просто ми писна да вися по доктори и да харча пари които мога да дам на някой който има нужда от хляб примерно или на някое дете без родители да подаря парите...Макар, че не сме богати ама не се оплаквам има за сега каво да ядем макар и не пълноценно. Както и да е Simple Smile Дано сме живи и здрави, че и с много буклуци полуфабрикати ни тъпчат и в магазините. Laughing

# 661
  • USA
Здравейте!

На мен вчера ми дойде, не съм изненадана, изпуснахме овулацията, но поне поне пробвахме. Този месец се надявам нищо да не ни спре и да "работим".

И ние имахме предпочитание с първото, даже действахме по схемата за момиченце. Този път обаче, нямаме. Искам и от двата пола, пък ако са близнаци(няма как да стане), ще съм най-щастливият човек.

Съншайн, не мога да помогна със съвет или информация, но стискам палци скоро да се похвалиш!

Момичета, не мога да сметна колко дни ми е цикълът, идва ми със зацапване. На следващия ден няма нищо, и чак след това, та от кой ден се води, първия или третия?

# 662
Милена и аз не знам,би трябвало вече да се види,ако е момче,поне чурката.А лекаря каза,само това-на момче ми прилича,ама хич не беше сигурен,и затова може би не беше категоричен.Много е свестен и си разбира от работата,но на моя близка роднина беше и казвал,че е момче,накрая излезе момиче.Ще видим,сега ми стана много интересно Simple Smile
Ще си купувам дрешки в неутрални цветове,аз и малкото,които съм взела стават и за момиче и за момче.
А някой знае ли кога тестисите слизат надолу,доколкото знам някога чак след раждането слизат.Та...имам спомен,че май около 7 месец се виждали на ехографа.

# 663
Съншайн, не мога да помогна със съвет или информация, но стискам палци скоро да се похвалиш!
Благодаря ти, дано да е в рамките на тези три месеца. Мисля, че и овулацията не можем да улучим. Ще трябва да я следя. Hug

# 664
  • планетата Земя
А някой знае ли кога тестисите слизат надолу,доколкото знам някога чак след раждането слизат.Та...имам спомен,че май около 7 месец се виждали на ехографа.

Самите тестиси слизат след раждането,но торбичките са си там от преди това  Wink
В 18 г.с лекарят ми каза със сигурност пола на бебето

Съншайн,много се преживяла,ама много  Hug Повечето лекари са такива наистина,но като без тях не можем.Лоша работа

# 665
По рядко се включвам, че ми е трудно от телефона, но пък ви чета редовно!
Аз пак съм с гадене, само на моменти, но силно!
Развесели ме един отговор в темата за графиките, но пък ми хареса, дано да се окаже право момичето!

# 666
  • планетата Земя
luba_ani ,графиката ти е много хубава наистина.Дано БТ да се задържи така 9 месеца.Но едва ли гаденето е от предполагаемата бременност.Много е рано,за да реагира организма ти така.

# 667
luba_ani ,графиката ти е много хубава наистина.Дано БТ да се задържи така 9 месеца.Но едва ли гаденето е от предполагаемата бременност.Много е рано,за да реагира организма ти така.
Оооо, Миленче, знам че е от нещо друго гаденето!
Така силно се надявам да са станали нещата този път!

# 668
Момичета, утре ми е 30ти ден от МЦ, а нямам никакви признаци, че ще ми дойде. То хубаво, но си мисля, тъй като цикъла ми след операцията беше 40дни, дали да не изчакам преди тест. Би трябвало този месец , дори и да ми дойде да ми се намалят дните на МЦ ...  newsm78 вие какво бихте направили .. да дочакам до другата седмица  newsm78

# 669
Мерила ли си БТ този месец? Няма нанесени данни в графиката. Ако имаш предположения поне по симптоми, добави 14 дни към предполагаемата овулация и тествай. Успех!

# 670
Съншайн, много се радвам на силния ти дух и вяра! Само така!!!   bouquet

Нианка, много благодаря, миличка!  Hug Аз си ви понаглеждам, но наистина понякога има някакво смущение да пиша, като знам при мен колко бързо се получиха нещата, пък при други по-бавно. Както и да е.

Колкото до Нелката, и в отчетната никаква я няма. Последно си писахме на лични преди десет дни, щеше да заминава на море. Ще й драсна да видя как е.  Heart Eyes

Последна редакция: сб, 27 юли 2013, 09:51 от ♥Пандичка♥

# 671
Здравейте момичета! Случайно видях темата и реших да се разпиша да ви вдъхна малко кураж, а и се надавам да съм ви на късмет!
Аз от май месец съм горда мама на сладко момченце, но никога няма да забрава трепетите точно по това време миналата година когато започнахме с опитите! Ще ви кажа че трябва да имате вяра, трябва да сте сигурни че ще стане, ще кажете мн е лесно не не е но това е правилното, аз също съм виждала тест с една черта и то не един път но бях сигурна че ще се получи. Приятелките ми казваха не го мисли и ще стане е как да не го мислиш, няма такъв шанс броях дните, часовте дори, но знаех че ще стане, ВСЯКА ЖЕНА Е РОДЕНА ДА БЪДЕ МАЙКА, за съжаление при някои по трудно, но ще стане сигурна съм. Пожелавам на всички ви това лято да видите 2те чертички и да ви видя в бъдещи мами 2014, пегръдки за всички и стиснати палчета  Hug

# 672
  • планетата Земя
Добро утро.Приятен уикенд на всички

Тоито,тествай се.
Пандичка,не сме на състезание  Wink

# 673
Миленче, така е, но знаеш какво имам предвид.

Нелката е ОК, вчера са се върнали от моренце. Чакаме да се отчете сама.  Hug

# 674
  • София
Здравейте
За мен този месец пак беше неуспешен.
Дойде ми онзи ден. А имах много явна овулация според температура и усещания.
Но пък нещо странно ми се случва Laughing  Моят цикъл е по 40-50 дни, а последните 3 пъти се е скъсил значително. Последните два пъти ми дойде точно на 36-ти ден. Сега ми дойде на 32-ри Shocked  Това не ми се е случвало от поне 5 години.
Но пък си пуснах днес полови хормони, по-нататък прогестерон.
Та поне ще видя с хормоните какво става.

Общи условия

Активация на акаунт