Търся електронна книга - тема 4

• 126 552
  • 748
  •   1
Отговори
# 15
  • Deutschland
Много моля,ако имате книги от поредицата В смъртта на Нора Робъртс, извън тези в читанката да ми ги изпратите на kann7@yahoo.de
Формат fb2, epub, mobi. Благодаря

# 16
  • Бургас
Идеята и организацията стават все по добри   bouquet, мерси за което. Но аз имам следната молба можели да се качат някъде и списък с притежаваните от нас фен преводи, защото всички знаем, че има интересни книги и поредици които бълг. издатели за сега не са решили да издават. Аз например с нетърпение чакам да се завърши превода на Магьосници на елентите - 4 книга на Аня Басет и да се завърти из интернет пространството, на мен лично поредицата много ми харесва.
Пак да питам Даринда Джоунс- Третият гроб, дали вече някой успя да си го намери,  че да помоля да го сподели с мен на madlenaivanova@abv.bg

# 17
  • Пловдив
Страхотно, браво за организацията  Simple Smile

# 18
# 19
Само се записвам и аз засега.
Добра работа с организацията!   bouquet

# 20
  • София
Здравейте, търся новата книга на Дан Браун - АД. Ще съм ви благодарна, ако ми я пратите.
mmmanik@gmail.com

# 21
Здравейте, търся новата книга на Дан Браун - АД. Ще съм ви благодарна, ако ми я пратите.
mmmanik@gmail.com

видях я качена на бълг език във Флибуста...ако имаш регистрация там можеш да си я свалиш Simple Smile

# 22
Здравейте, много ще съм благодарен ако някой може да ме насочи към следните книги:
        -Карлос Руис Сафон- тиригогията “Сянката на вятъра”
        -Маркъс Зюсак- “Крадецът на книги”
       -Бен Голдейкър-”Псевдонауката”
       -Грегъри Дейвид Робъртс-”Шантарам”
       -Дейвид Мичъл-”Облакът атлас”       
       -Артуро Перес-Реверте- “Деветата порта”
epub или друг формат може да ги споделите с мен на mony.bungle@gmail.com

# 23
  • София
mmmanik@gmail.com

видях я качена на бълг език във Флибуста...ако имаш регистрация там можеш да си я свалиш Simple Smile

нямам, но ще се опитам да си направя. благодаря Simple Smile

# 24
Цитат на: mmmanik link=topic=727159.msg25594293#msg25594293 date=137293886
[color=darkred
нямам, но ще се опитам да си направя. благодаря[/color] Simple Smile

Тук я има без регистрация. http://www.rulit.net/author/braun-den/ad-download-free-294898.html

ПП. Грешка. Не е за сваляне. Sad

Последна редакция: чт, 04 юли 2013, 16:00 от Vapor

# 25
  • София
Поздравления за организацията и библиотеката.
Опитах да се регистрирам във Флибустата, но първо ми даде, че мейла ми вече се използва /не съм се регистрирала до сега/
После се регистрирах с един друг, но още нямам мейл с парола и т.н. Sad(

Все още не мога да вляза, затова може ли да помоля да ми изпратите трилогията КРОСФАЙЪР /Открита пред теб; Отразена в теб и Опиянена от теб/ на мейл

Последна редакция: чт, 04 юли 2013, 17:14 от beliz

# 26
  • София
Поздравления за организацията и библиотеката.
Опитах да се регистрирам във Флибустата, но първо ми даде, че мейла ми вече се използва /не съм се регистрирала до сега/
После се регистрирах с един друг, но още нямам мейл с парола и т.н. Sad(

Все още не мога да вляза, затова може ли да помоля да ми изпратите трилогията КРОСФАЙЪР /Открита пред теб; Отразена в теб и Опиянена от теб/ на мейл

Скрит текст:

Изпратено  Simple Smile

# 27
Здравейте,
исках да споделя за всички, които имат проблем с регистрацията във флибуста. При мен също не се получи, няколко дни чаках въпросния мейл с парола, търсих и в спам папката, опитах и чрез бутона за забравена парола...нищо. Накрая търпението ми се изчерпа. Направих си нова регистрация с друг мейл и потребителско  име, отговор с парола получих мигновено. Даже изтеглих една книжка.  Heart Eyes
Благодаря на всички, които споделят книгите си и чрез електронната поща, и чрез флибуста.   Hands Clap  Hands Clap

# 28
  • София
Благодаря за книжките .. сега влязох в мейла да ги изтегля и видях, че са ми пратили парола.. имам регистрация вече Simple Smile)

# 29
Здравейте. Някой има ли някоя книга от Елиф Шафак, освен ''Любов''? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт