Търся електронна книга - тема 4

• 126 714
  • 748
  •   1
Отговори
# 180
  • Бургас
Здравейте,
Търся книгата Каин и Авел на Джефри Арчър.

Скрит текст:

Да си повторя молбата и ако някой има нещо на Мариус Габриел, без Маската на времето и Седмата луна, ще съм много благодарна. Hug

# 181
Търся книгите от поредицата "Кръвни връзки" на Ришел Мийд на български. Ще съм много благодарна ако някой се отзове и ми ги прати.   bouquet

Скрит текст:

# 182
Търся книгите от поредицата "Кръвни връзки" на Ришел Мийд на български. Ще съм много благодарна ако някой се отзове и ми ги прати.   bouquet

Скрит текст:

Аз си купих всички книги на Мийд от biblio.bg. Все още има само първата част на Кръвни връзки, но пък е в epub и е супер удобно за четене. Мисля, че втората и третата част още не са издадени в електронен вариант.

# 183
Здравейте,
Търся книгата Каин и Авел на Джефри Арчър.

Скрит текст:

Да си повторя молбата и ако някой има нещо на Мариус Габриел, без Маската на времето и Седмата луна, ще съм много благодарна. Hug

Ако ти върши работа Каин и Авел я има във Флибуста на руски. На български и аз не успях да я намеря.

# 184
Бъдете спокойни.Няма повече да ви досаждам но и вие не оставяте по-назад от мен.Не е нужно да се заяждате за едното нищо. Twisted Evil Simple Smile Sad Wink

# 185
Бъдете спокойни.Няма повече да ви досаждам но и вие не оставяте по-назад от мен.Не е нужно да се заяждате за едното нищо. Twisted Evil Simple Smile Sad Wink

Не знам дали я търсиш само на български. На английски я има тук. http://tuebl.ca/book/show/id/41040

# 186
 Simple Smile Heart Eyes Много бих искала да прочета "Кръвни връзки "и "Златна лилия"от Р.М.  Благодаря предварително ,ако някой реши да ми ги изпрати.Късмет и хубав ден!
zveti_kab@abv.bg

# 187
  • Бургас
Имам Кръвни връзки и Златна лилия но са лоши сканове, ако не ги намерите по читави пишете ще ги пратя  Peace
Търся Ками Гарсия- Прелестни създания и Прелестен мрак, а и може и нещо друго от нея ако на някой му се намира- но не фен превод- madlenaivanova@abv.bg мерси

# 188
  • Варна
Покрай последните събития у нас и във Варна, ми попадна името на една БГ писателка Лора Лазар- някой да разполага с някоя от нейните книжки. Няма значение коя от четирите. Имената им са: Чашата на проклчтието, Грешния квартал, Небеса от грях и Убиец назаем.

bouquet

# 189
  • What are you laughing at?
Здравейте, мили момичета, търся една книга в електронен вариант на Джон Вердън - "Намисли си число" но не я откривам, ако някой я има и е готов да я сподели ще съм му много благодарна! newsm51 newsm51
Скрит текст:

# 190
Здравейте има ли някой "Опиянена от теб"?

# 191
Здравейте търся "Ангел с часовников механизъм" на Касандра Клеър. В случай, че някой я има -> yordanovadessi@gmail.com Simple Smile

# 192
  • София
valentina_n   във flibusta я има: http://flibusta.net/a/118510

# 193
  • Благоевград
Здравейте, регистрирах се във форума преди седмица и докато прочета кое, къде, защо мина време. А и реших да се ориентирам в обстановката преди да пиша глупости. Някой от книгите които търсих успях да намеря, но други не. Ето нещата които търся:

Д-р Марк Хаймън - УлтраМетаболизъм
Шери Аргов - Защо мъжете се женят за кучки?
Братството книга 9
Донълд Тръмп - Моят път към върха
поредицата Университета Тръмп
Сет Годин - Племена и Лилавата крава
Алън Акселрод - Патън за лидерството. Стратегически уроци за корпоративна война

Последна редакция: чт, 11 юли 2013, 23:38 от ally_80

# 194

Скрит текст:

Аз си купих всички книги на Мийд от biblio.bg. Все още има само първата част на Кръвни връзки, но пък е в epub и е супер удобно за четене. Мисля, че втората и третата част още не са издадени в електронен вариант.

Имам и втората на Кръвни връзки,пращам на имейла Grinning

Общи условия

Активация на акаунт