Търся електронна книга - тема 4

• 128 623
  • 748
  •   1
Отговори
# 390
Мили хора, случайно да ви се намира Вълците на Хилари Мантел. Много ще съм благодарна.

# 391
Аз си търся книгите от поредицата Паднали ангели от Лорън Кейт. Много ще съм благодарна ако някои ми ги прати на krasssi_forum@abv.bg
Благодаря предварително   bouquet  bouquet  bouquet Heart Eyes Heart Eyes  bouquet  bouquet

http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=64667

# 392
За да не оспамваме излишно темата, моля всеки, който не може да се свърже със сървъра от линка в моя подпис и линка "Книги във Флибуста" в други подписи, да ми прати ЛС със следната информация:

- С каква операционна система работи;
- Има ли програма за отваряне на DOC-файлове;
- Кой му е интернет-доставчика;
- Съобщения от системата, ако се извеждат такива.

Проблемът с БТК все още не е разрешен - ако доставчикът ви на интернет е свързан с БТК или ползва техни мрежови устройства - ще имате проблеми не само при връзка с моя сървър, но и с доста други домейни, за които не знаете, защото не ги търсите...

Преосмислям идеята директно да се отваря файла FlibustaBooks.doc на сървъра, защото при липса на програма, отваряща DOC-файлове на компютъра ви, най-вероятно ще се провали и връзката със сървъра...

# 393
Здравейте дами!!! Търся една книга The Laird Who Loved Me на Карън Хоукинс. Изчетох останалите книги, но тази не мога да я намеря, само на английски я видях в амазона. Ако сте я виждали някъде моля пишете? Praynig
Момичета и аз я търся на български.Много моля някой ако я има да ми я прати.
Хубав ден на всички!
tleonidova@abv.bg

# 394
Търся "Страсти по госпожица Пондероза" на Лили Прайър във формат подходящ за Kindle. Благодаря предварително.  bouquet

# 395
Случайно някой да има "Човекът, който се смее" на Юго, тъй като не мога да я намеря никъде в електронен вариант  Thinking

# 396
За да можете да четете DOC-файлове, не е задължително да имате инсталиран MS Office на компютъра си (става дума за Windows-компютър, разбира се). Майкрософт предлагат безплатна "разглеждачка" за техните офис-пакети, известна като Word Viewer. Можете да изтеглите програмката от следния линк:

http://support.microsoft.com/kb/891090/bg

Има два Viewer-а - за Word 97-2003 и за Word 2007-2010-2013. Трябва да изтеглите и инсталирате и двете версии (започнете с версията за 2003). По-нататък няма да имате проблеми с отварянето на каквито и да са DOC, DOCX и RTF файлове, създадени с MS Word, без да го имате инсталиран на компютъра си.

# 397
Някой намирал ли е книги на Даниъл Силва на български?

# 398
  • Варна
Здравейте! Търся "Непосилната лекота на битието" на Милан Кундера. Ако не е неуместно, бих помолила за линк или да ми я изпратите на е-мейл. Благодаря!
Скрит текст:

# 399
  • Варна
Здравейте! Търся книгата на Сара Ратаро "да се възползвам всякак от теб" - mobi, txt, doc.
vania_kk@abv.bg
Благодаря ви!

# 400

Ръководство за редактиране на FB2-книги

На сървъра вече е налично ръководството за редактиране на FB2-книги с редактора FictionBook Editor - в папка 01 MANUALS\REDAKTIRANE NA KNIGI S FBE.

Необходимо е да се прочете файлът 00 Edit books with FBE.rtf, в който е описано как се прави всичко. Същинското ръководство е във вид на видео-файлове. За да се слушат обясненията са необходими тонколони или слушалки.

Ръководството не е завършено напълно, но съдържа всичко необходимо, за да се редактира една книга. Екстрите ще бъдат добавени допълнително.

Моля, не коментирайте ръководството в темата - използвайте ЛС или ми пишете на мейла в скрития текст.

Скрит текст:

# 401
Здравейте! Търся "Непосилната лекота на битието" на Милан Кундера.

Готово!

# 402
Здравейте момичета,
търся "Всичко започва от детството - Стела Даскалова" и също "Как се възпитават момчета
Стив Бидълф"
dobinko@abv.bg
много благодаря! Simple Smile

# 403
  • София
Здравейте! Търся "Непосилната лекота на битието" на Милан Кундера. Ако не е неуместно, бих помолила за линк или да ми я изпратите на е-мейл. Благодаря!
Скрит текст:

http://proxy.flibusta.net/b/331387

# 404
Здравейте, търся книгите на Паулу Коелю "Алхимикът" и "Брида".Ще дам мейл ако някой ги имал Благодаря

Hug

Общи условия

Активация на акаунт