Търся електронна книга - тема 4

• 126 711
  • 748
  •   1
Отговори
# 195
Simple Smile Heart Eyes Много бих искала да прочета "Кръвни връзки "и "Златна лилия"от Р.М.  Благодаря предварително ,ако някой реши да ми ги изпрати.Късмет и хубав ден!
zveti_kab@abv.bg

Пращам на имейла Grinning Laughing Grinning

# 196
Бъдете спокойни.Няма повече да ви досаждам но и вие не оставяте по-назад от мен.Не е нужно да се заяждате за едното нищо. Twisted Evil Simple Smile Sad Wink

Не знам дали я търсиш само на български. На английски я има тук. http://tuebl.ca/book/show/id/41040

Наистина ти благодаря за разбирането.
Късмет и хубав ден от мен Grinning Laughing Grinning

# 197
Добър вечер на всичкиии  Hug
Нахлувам в темата посред нощ, за да се включа и аз с молба за "А планините ехтяха" на Халед ХосейниPraynig

# 198
Здравейте, търся английско-българо-английски  речник. Четеца  ми е PocketBook Touch, потдържа много формати. Изтеглих речник на Babylon, но не се стартира. Прегледах линковете в началото, нищо не открих. Предварително благодаря,  предполагам често се появяват "досадни" питания за речници  Embarassed.

# 199
Здравейте мили хора,

нова съм в този форум, страстен любител на четенето.
Следвах указанията, но нещо не се справям с работата във Флибуста. Стигам до началната страница, но не намирам качените от вас книги. Моля, ако някой има време, да ми помогне. Имам доста книги в док и текс формат, тъй като съм с Покет бук. Веднага ще откликна на молби за книжки.
Поздрави и усмехнат ден

# 200
Търся втората книга от поредицата Кросфайър във формат различен от .fb2.
Изтеглих "Отразена в теб" от флибуста, но не я отварям на четеца.
Другите 2 книги - 1 и 3 няма проблем.

# 201
Здравейте мили хора,

нова съм в този форум, страстен любител на четенето.
Следвах указанията, но нещо не се справям с работата във Флибуста. Стигам до началната страница, но не намирам качените от вас книги. Моля, ако някой има време, да ми помогне. Имам доста книги в док и текс формат, тъй като съм с Покет бук. Веднага ще откликна на молби за книжки.
Поздрави и усмехнат ден
За да видиш книгите на български трябва да имаш регистрация, след като влезеш в сайта като регистриран потребител, начина е следния:
Скрит текст:

след което:

.....така излизат всички книги на български

Последна редакция: пт, 12 юли 2013, 11:31 от .Ели.

# 202
Много ти благодаря, май се справих.
Да попитам, на някой да му се намира 2 и 3 част на Джефри Арчър-Глеховете на бащите и другата не се сещам как беше.

# 203
Мдааа, поредицата се казва Хрониките на Клифтън, Джефри Арчър

# 204
  • гр.В.Търново при моя любим
 Може ли да помоля да ми изпратите трилогията Открита пред теб; Отразена в теб и Опиянена от теб на issi_82@abv.bg.Предварително благодаря:)

# 205
  • Ямбол
Мдааа, поредицата се казва Хрониките на Клифтън, Джефри Арчър
Ако ги намериш някъде, подскажи и на мен, аз бих била благодарна само за 3-тата.

# 206
  • Бургас
Може ли да помоля да ми изпратите трилогията Открита пред теб; Отразена в теб и Опиянена от теб на issi_82@abv.bg.Предварително благодаря:)

http://flibusta.net/s/30956  Peace

# 207
  • гр.В.Търново при моя любим
Благодаря  bouquet

# 208
  • Варна
Здравейте! Някой ще може ли да ми изпрати пълният вариант на АД (Дан Браун). Днес установих, че книгата в моби. която изтеглих средата на юни, не е цялата. Vania_kk@abv.bg
Благодаря предварително Simple Smile

# 209
Здравейте! Някой ще може ли да ми изпрати пълният вариант на АД (Дан Браун). Днес установих, че книгата в моби. която изтеглих средата на юни, не е цялата. Vania_kk@abv.bg
Благодаря предварително Simple Smile

http://www.rulit.net/books/ad-download-free-294898.html  Peace

Общи условия

Активация на акаунт