Търся електронна книга - тема 4

• 126 703
  • 748
  •   1
Отговори
# 240
Разбирам, че в някои случаи има проблеми с линка Книги във Флибуста. Ако имате такъв проблем, напишете в адресната линия на браузера си следното:

Код:
ftp://annonimous@retcom.net

Ако всичко е нормално, би трябвало да видите списък от 4 папки и един файл - FlibustaBooks.doc. Опитайте да отворите файла...

Свързването със сървъра и отварянето на файла са два различни проблема. Ако при вас се проявява някой от тях - пишете ми на ЛС или по скрития текст. Опишете какви съобщения се появяват, ако има такива.

Скрит текст:

# 241
Опитвам, но ми иска парола
Поздрави на всички четящи, този форум е прекрасен.

# 242
Някой.има.ли"Кървавото.евангелие"на.Джеймс.Ролинс? newsm78
Скрит текст:

# 243
Извинявам се, техническа грешка... Правилният адрес е:

Код:
ftp://anonimous@retcom.net

Копирайте текста от полето Код в браузъра си...

Успех!!!

# 244
  • В две мънички очи...
Може ли малко инфо с какво редактирате книгите?

# 245
Здравейте, търся Сексът и градът на английски.
kaya_sne@yahoo.com

# 246
Ysabell, подготвям подробно ръководство за редактиране на книги, което ще публикувам на сървъра след 2-3 дни...

В момента уточнявам един малък проблем - в ел.книгите има едно понятие "Подзаглавие" (subtitle); подзаглавието нормално се извежда центрирано в страницата на четеца (много често това са три звездички - ***). Оказва се, че при някои четци, вкл. и в сайта Флибуста (ако четете директно от там), подзаглавията излизат ляво равнени... Разучавам проблема, но имам една молба - нека някой с Киндъл да си изтегли последните редактирани версии на първите два тома на КРОСФАЙЪР и да види къде излизат звездичките - в центъра или не. Линк за теглене:

http://proxy.flibusta.net/a/118510

# 247
  • София
Извинявам се, техническа грешка... Правилният адрес е:

Код:
ftp://anonimous@retcom.net

Копирайте текста от полето Код в браузъра си...

Успех!!!

Така ми се отваря прозорец в който се иска име и парола. Използвам Интернет Експлорер, но пробвах това което е писала lili_78 и отворих файла през Гугъл Хром.

# 248
  • София
В момента уточнявам един малък проблем - в ел.книгите има едно понятие "Подзаглавие" (subtitle); подзаглавието нормално се извежда центрирано в страницата на четеца (много често това са три звездички - ***). Оказва се, че при някои четци, вкл. и в сайта Флибуста (ако четете директно от там), подзаглавията излизат ляво равнени... Разучавам проблема, но имам една молба - нека някой с Киндъл да си изтегли последните редактирани версии на първите два тома на КРОСФАЙЪР и да види къде излизат звездичките - в центъра или не.

PanJoro, звездички няма, но заглавие, автор, име на трилогията, том са центрирани.

# 249
Mrs Jan, проблемът вероятно опира до специфичните настройки на Internet Explorer, достъпни от Internet options. Най-вероятно трябва да се даде някакво разрешение в табелата Advanced, но при мен няма как да го проверя (аз имам безпрекословен достъп до сървъра си и, като негов администратор, не минавам през никакви проверки). Затова ще помоля някое по-опитно момиче да си поиграе с настройките в Advanced и да публикува решението, ако го намери...

От следващия пост: Има звездички - във всяка глава се срещат по 2-3 пъти минимум, но трябва да се напредне в текста...

Също така ми е интересно как изглеждат бележките под линия - мисля, че и в двете книги има по две такива...

# 250
Mrs Jan, всъщност щом автора излиза центриран, така ще е и за звездичките - те са форматирани като подзаглавия.

Момичета, да ви напомня, че търся PDF-вариантите на "Опиянена от теб" и "Ад", за да ги редактирам...

# 251
  • София
От следващия пост: Има звездички - във всяка глава се срещат по 2-3 пъти минимум, но трябва да се напредне в текста...

Също така ми е интересно как изглеждат бележките под линия - мисля, че и в двете книги има по две такива...

Звездичките са в центъра.

Бележките под линия - отворих само първата книга - от края й, където са обясненията не мога да се върна в текста, на мястото, за което се отнася обяснението. А нямам представа къде в текста е сложена ележка при само две за цялата книга, за да мога да проверя, дали от нея мога да стигна до обяснението. Но съм чела други книги, при които от текста отивам на обяснението, но не мога да се върна обратно - явно е някакъв проблем при форматирането.

# 252
Здравейте! Опитах на няколко пъти да се регистрирам  във Флибуста, но не получавам емайл за потвърждение  Sad Много бих се радвала ако някой ми изпрати "Ад" на Дан Браун и "Аз преди теб".
Благодаря Ви предварително!   bouquet
muse09@abv.bg

# 253
Здравейте! Опитах на няколко пъти да се регистрирам  във Флибуста, но не получавам емайл за потвърждение  Sad Много бих се радвала ако някой ми изпрати "Ад" на Дан Браун и "Аз преди теб".
Благодаря Ви предварително!   bouquet
muse09@abv.bg

Добре де.. преди 2-3 страници дадох линк към Ад... никой ли не чете?  Tired

http://www.rulit.net/books/az-predi-teb-download-free-296547.html
http://www.rulit.net/books/ad-download-free-294898.html

# 254
Освен това съфорумка даде валидна регистрация+ парола, която да се ползва от нямащите регистрация във Флибуста.

Общи условия

Активация на акаунт