Търся електронна книга - тема 4

• 128 588
  • 748
  •   1
Отговори
# 345
Някой ако има поредицата Реликвите на смъртните в електронене вариант ще съм му много благодарна ако ми я прати на имейл:hrisipalahanova@abv.bg
Благодаря предварително Grinning Laughing

Съжалявам,че само се натрапвам с тези мои съобщения но е важно наистина Cry

# 346
Някой ако има поредицата Реликвите на смъртните в електронене вариант ще съм му много благодарна ако ми я прати на имейл:hrisipalahanova@abv.bg

Изпратих ти 1,2,3.

# 347
  • Там, където ме обичат

Мен също много ме дразнят с това. Ако това се прави от издателствата трябва да знаят че приходите им намаляват не само защото хората купуват по-малко книги, но и защото все по-малко хора четат книги. И колкото по-неграмотно става поколението толкова повече ще намаляват техните продажби. Читанка е сайт създаден с толкова любов към книгите и знам че ако пак се случи и я съборят почти сигурно е че за 2 часа ще се вдигнат поне 5 огледални копия. Ще трябва да освободя място за да сваля един нов архив - за всеки случай  Simple Smile
Ysabell, PanJoro,  подкрепям изцяло позициите и на двамата.
Няма да съм многословна, понеже няма и нужда, но съм сигурна че има много такива като вас и като мен. Не е ясно и видно, защото не всички пишат, но при крайни мерки от страна на кои да е асоциации, ще заемат ясна позиция

За такива като мен можете ли да обясните какво е "огледално копие"?

# 348
Здравейте търса книгата Среднощен ловец №1 На крачка от гроба в е-вариант ако някой я има нека ми я прати на имейл:hrisipalahanova@abv.bg
Мерси предварително! baby_neutral baby_neutral

# 349
Читанка е сайт създаден с толкова любов към книгите и знам че ако пак се случи и я съборят почти сигурно е че за 2 часа ще се вдигнат поне 5 огледални копия. Ще трябва да освободя място за да сваля един нов архив - за всеки случай  Simple Smile

Ysabell, PanJoro,  подкрепям изцяло позициите и на двамата.

За такива като мен можете ли да обясните какво е "огледално копие"?

Поне 5 нови сървъра с различен хостинг, домейни, но с еднакво съдържание ... Демек, ще има нови 5 читанки, като Ламята със седем глави ... от нищото! Режеш едната, изниква друга глава ...

# 350

Изпратих ти 1,2,3.

Мерси! Laughing Grinning

# 351
  • Там, където ме обичат
big pufana    bouquet

# 352
Опитвам се да изтегля книга от качените във флибуста с общото име и парола, взети от подписа на ПанЖоро, и ми излиза това съобщение:
Извините, это имя пользователя или пароль неверны. Забыли пароль?
същото се случва и когато опитам с моята регистрация. Пробвах с три различни браузъра и все този резултат. Аз ли не правя нещо правилно или има общ проблем с флибуста?
Странно.
Защо не пробваш да въведеш името и паролата, като ги въвеждаш от клавиатурата. Без да ги копираш и поставяш. Когато влизам в друг сайт за книги, така ми се получава, докато не въведа ръчно паролата.
Надявам се да стане.

# 353
  • София
Аз преди теб на Джоджо Мойс и нещо на Даниъл Силва ако ви се намира ще се радвам да споделите с мен Simple Smile

Скрит текст:

# 354
Аз преди теб на Джоджо Мойс и нещо на Даниъл Силва ако ви се намира ще се радвам да споделите с мен Simple Smile

Скрит текст:
Аз преди теб - http://www.flibusta.net/b/329285, ама кой да погледне из Книги във Флибуста. Whistling  Simple Smile

# 355
  • София

Скрит текст:
Аз преди теб - http://www.flibusta.net/b/329285, ама кой да погледне из Книги във Флибуста. Whistling  Simple Smile

Не мога да я сваля нещо, а преди това не можех да вляза във флибуста ... Sad Сори за спама!

# 356
Не мога да я сваля нещо, а преди това не можех да вляза във флибуста ... Sad Сори за спама!
Пратих ти я. Simple Smile

Някой да има по-качествен скан на Единствена любов? Този, който имам е с доста лошо качество и едва се разпознава от Аби.

# 357
Здравейте, момичета Simple Smile Чудя се след като вече има Аз преди теб качена във флибуста няма ли скоро да излязат и Библиотекарката и С.Е.К.Р.Е.Т.... Thinking

# 358
Здравейте,
търся седма книга от поредицата "Братството на черния кинжал"- Отмъстена любов, в epub или doc формат. Имам я в pdf, отлично качество, но когато я кача на ел.книга, излиза много дребен шрифт. Опитах се да конвертирам, при всички опити се получава много зле накъсан текст.    Sad  Ако не я намеря ще я чета и така, но ако някой я има, ще съм много благодарна ако ми я прати . Praynig И разбира се ако някой я иска като pdf, с радост ще я споделя.
amarelamia@gmail.com

Можеш да я откриеш във Флибуста, но е необработена.

Последна редакция: пт, 19 юли 2013, 13:17 от Katrine

# 359
Здравейте, момичета Simple Smile Чудя се след като вече има Аз преди теб качена във флибуста няма ли скоро да излязат и Библиотекарката и С.Е.К.Р.Е.Т.... Thinking
дано..и аз ги чакам с нетърпение Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт