Търся електронна книга - тема 4

• 128 379
  • 748
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте, прегледах източниците, които знам (rulit, flibusta, zamunda, chitanka), но не откривам последната част на трилогията на К. Панкол - "Катеричките от Сентрал Парк са тъжни в понеделник". Не, че съм впечатлена, но пък не обичам да оставам поредица недовършена Simple Smile
Някой знае ли къде мога да намеря последната част, ако мога да я намеря?
Благодаря предварително.

Освен да ми пратиш e-mail и ще я имаш.  Peace Simple Smile

# 466
Аз изрових света, но не успях да намеря "Под купола 1 и 2" , даже помолих на една мацка от Чети.ме да ми прати първата част поне нямам отговор  Sad Моля , ако някой ги има да ми ги прати  Hug
И също да помоля за "Стъкларят от Мурано" ,"Тайната на Ботичели" и "Мадоната на бадемите"  Praynig
Да вметна иначе и аз нещо покрай темата за пиратството-обожавам да чета и ММ винаги ми подарява книги за поводи, но просто покрай детето не можем да си позволим да си купувам книга всяка седмица (аз чета много бързо  Wink ) просто наистина има хора, които искат, но нямат възможност Sad
Скрит текст:
Пощата ми е : ivelina_iv_andreeva@abv.bg

# 467
И също да помоля за "Стъкларят от Мурано" ,"Тайната на Ботичели" и "Мадоната на бадемите"  Praynig
И аз да помоля за тези книжки!  Praynig
Скрит текст:

# 468
Срещали ли сте някъде "18% сиво" от Захари Карабашлиев?

# 469
Не може книжна и електронна книга да са на една цена. Ето един Амазон пуска ежедневни промоции, четците им вече са на достъпни цени, защото те печелят от продажба на книги.

Ще ме прощавате за "вмешателството", но понеже това е мнение което много често всички изказват и аз не мога да се въздържа.
Как очаквате нещата да са като при амазон? При условие че тиражите на американските издателства са над стотина хиляди, а в тук масово тиражите са между 2 и 5 хиляди (като изключим някои хитови поредици, които не са чак толкова много на брой)... И дори тези тиражи си стоят непродадени? Сигурна съм, че издателствата НИ няма да имат нищо против да пускат някои намаления след някой и друг месец, ако разпродадат един тираж от примерно 50 хиляди.
А и цената на електронните книги... За мен е непонятно как може да сравнявате нещата. Едно е да се заплаща само за разпространение, друго и за права.
Не-Американските издателства заплащат права за електронните книги, права които са 3-4 пъти по-скъпи от тези за хартиените, т.е правата излизат горе-долу колкото печата, да не говорим, че тук хората които наистина си купуват електронни книги се броят на пръстите на едната ръка. (Това го знам от познати които работят в издателство.)
Всички мрънкат за цените на книгите, но замисляте ли се, че колкото по-малко книги се закупуват толкова повече поскъпват? Чиста математика... тиража не се продава, следващия път се намаля... което автоматично означава вдигане на цените. Авторите искат някаква сума, естествено, че има значение между колко ПРОДАДЕНИ книги ще я разпределиш тази сума.
Защо никой не се оплаква, че сиренето (примерно) не прилича на нищо и е стигнало до 15лв на килограм? Може би защото не можете да си го намерите никъде безплатно?
Всички искат издателствата да стимулират "потребителите", а не мислите ли, че нещата са двустранни?
Аз също чета много бързо нямам големи финансови възможности и поради това съм се записала в две библиотеки. Да най-новите издадени книги, ако ги има, човек много трудно може да се добере до тях, но за сметка на това има толкова много и хубави по-стари книги за четене. Трудно ще ви повярвам, че сте изчели всички.
Но пък нали трябва да се чете все най-новото, защото иначе не знам какво ще стане. Може би светът ще свърши?
Важното е да се мрънка.

Последна редакция: пт, 26 юли 2013, 12:53 от Cassy

# 470
  • Пловдив
Здравейте,

търся си книгите на Джанет Еванович от поредицата за Стефани Плъм. Моля, ако някой ги има да ми пише!
  bouquet

# 471
Здравейте,

търся си книгите на Джанет Еванович от поредицата за Стефани Плъм. Моля, ако някой ги има да ми пише!
  bouquet
Някои ги има в Читанка.

# 472
 Heart Eyes Привет.Ако някой има нещо от Хенри Милър в ел. вариант да шарне на zveti_kab@abv.bg
  Огромно благодаря предварително и хубав ден от мен! На бг обаче

# 473
Айде, да Ви светна как се маха DRM защитата ...

# 474
Аз допреди да родя бях записана на библиотека. Но сега с детето няма как да ходя и да си избирам спокойно, тъй като е голям ревльо Sad Освен това от личен опит мога да потвърдя, че библиотекарките пазят хубавите книги за свои хора......аз бях такъв човек на една библиотека, но сега ми идва далече....
Мечтата ми е пак да работя в книжарница  Heart Eyes но засега няма как  Sad

# 475
  • Бургас
Аз изрових света, но не успях да намеря "Под купола 1 и 2" , даже помолих на една мацка от Чети.ме да ми прати първата част поне нямам отговор 

И аз къде ли не търсих, но не можах да намеря нищо. А в Чети.ме потребителката я има на хартиен носител. Peace
И отново да помоля, ако някой има нещо на Мариус Габриел, различно от Маската на времето и Седмата луна, да ми я прати.  bouquet
Скрит текст:

# 476
ех,че хубава темичка! Ще ми стане любима  Simple Smile)) След като за седмица "изядох" с кориците 50 нюанса сиво ще ви помоля за книжката Кросфайър  на Силвия Дей  Simple Smile

# 477
  • into the blue

Търся "Аз преди теб"
panda_puh@abv.bg
Благодаря!

# 478

Търся "Аз преди теб"
panda_puh@abv.bg
Благодаря!

ех,че хубава темичка! Ще ми стане любима  Simple Smile)) След като за седмица "изядох" с кориците 50 нюанса сиво ще ви помоля за книжката Кросфайър  на Силвия Дей  Simple Smile

Книгите се намират във Флибуста.

# 479

Търся "Аз преди теб"
panda_puh@abv.bg
Благодаря!

Книгите се намират във Флибуста.

И в rulit, той поне не изисква регистрация.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт