Търся електронна книга - тема 4

• 126 593
  • 748
  •   1
Отговори
# 585
Има ли някой "Под купола" на Стивън Кинг?

Намерих я сякаш във флибуста, обаче не мога да разбера на какъв език е, сякаш на руски, пък аз искам на Български.

# 586
  • София
Има ли някой "Под купола" на Стивън Кинг?

Съмнявам се, че ще я намериш на български - книгата е твърде нова.
Ако все пак успееш, моля те да споделиш  Hug !

# 587
Разбира се  Peace

Това имам в момента, като събрани книжки. Ако някой иска
Скрит текст:

# 588
благодаря за линковете и се извинявам за недоразумението

в rulit търся и трилогията на Силвия Дей и излиза не найдено.

Последна редакция: ср, 31 юли 2013, 16:07 от hopeful

# 589
Искам да помоля, ако някой има Две малки момиченца в синьо на Мери Хигинс Кларк
Преди известно време ми я пратиха от някоя от предните теми беше, но не мога да я намеря сега. Като преинсталирах компютъра и тя замина за съжаление, преди да се сетя да я кача в киндъла.
Скрит текст:

# 590
  • В две мънички очи...
В момента в читанка е ограничен достъпът до американската литература, защото в писмото до всички издателства е посочено да изпращат жалби за колкото се може качени книги на американски писатели за които имат авторски права.
Като влезнете на автор и ви даде списък на качените произведения вижте дали все пак не можете да я свалите като текст - дава в няколко формата. Вчера аз успях да си сваля "Хиляди сияйни слънца" на Х. Хюсейни

# 591
Искам да помоля, ако някой има Две малки момиченца в синьо на Мери Хигинс Кларк
Преди известно време ми я пратиха от някоя от предните теми беше, но не мога да я намеря сега. Като преинсталирах компютъра и тя замина за съжаление, преди да се сетя да я кача в киндъла.
Скрит текст:

Имаш поща Simple Smile

# 592
  bouquet Благодаря

# 593
Здравейте,
новобранец съм, но потърсих в "Разширено търсене" и никъде не намерих да се споменава качване на тази книга, които аз искам (пък и във флибуста ги няма) :

"Опасност в червена рокля"- Кристина Дод

paaapiii@abv.bg

Последна редакция: ср, 31 юли 2013, 19:04 от papincetoOo

# 594
  • София
А дали някой има Английския съсед в e-pub вариант?
Благодаря предварително!

# 595
  • България, София
Здравейте,
от много време търся една книга на Стивън Кинг - Сблъсък, на бг. Не я открих нито втв флибуста нито в рулит, нито читанката. Четох в читанката, че струва 200 лв, което няма как да си позволя, а ми се иска да я прочета.

Ще съм благодарна, ако помогне някой, да я открия.

# 596
Здравейте,
от много време търся една книга на Стивън Кинг - Сблъсък, на бг. Не я открих нито втв флибуста нито в рулит, нито читанката. Четох в читанката, че струва 200 лв, което няма как да си позволя, а ми се иска да я прочета.

Ще съм благодарна, ако помогне някой, да я открия.
http://chitanka.info/text/1794-sblysyk

# 597
Това е поредната книга, която не може да се свали в момента
"Важно! АБК готви нова атака над „Моята библиотека.
Съдържанието на книгата е свалено от библиотеката в знак на протест."

# 598
  • Ямбол
Това е поредната книга, която не може да се свали в момента
....
Коя?

# 599
  • София
Здравейте,

Нали не си представяш тази цена да е актуална към 2013г.  Shocked?
Това е била цената на първото издание на български език на книгата през 1990г., когато 200лв. са били около 20лв. сегашни пари. В линка, който ти е дала archduke (от Читанка!!!) е именно изданието от 1991г. От същия линк можеш да четеш книгата он-лайн. Ето ти ДРУГ ЛИНК за сваляне (пак от Читанка!!!) - скролваш надолу, където е списъкът на книгите на Кинг, намираш си търсената и отстрани ще ти се появят иконките за различните формати.
Ако искаш все пак да си купиш книгите, ще ги намериш по книжарниците или он-лайн за 17лв. - "Сблъсък" е преиздадена съвсем наскоро.

Общи условия

Активация на акаунт