Къде в Бургас (37)

• 90 126
  • 745
  •   1
Отговори
# 75
мерси многооо

# 76
  • Бургас
днес откриха ли Странд, нещо интересно има ли

# 77
  • Бургас
Много бил различен!
http://www.burgasinfo.com/news/view/5/41086/

# 78
 Съжалявам за спама, но някой има ли отзиви от д-р Кехайов (ортопед)? Моля за малко информация на лични да се доверим или да търсим друг. И знаете ли дали висят още пред кръвния център "желаещи" да кръводарят срещу заплащане? Какви пари долу-горе искат?

# 79
  • Бургас
Висят. Мисля, че искат 120-150 лв.
От д-р Кехайов нямам впечатления, но добри отзиви съм чувала за Стоян Христов, Лъчезар Томов и д-р Зайков.

# 80
70лв искат,а може и да се пазариш ,ако е повече количество!
Зайков е един мошеник бих казала .

# 81
Здравейте , момичета. Имам проблем със задните гуми на детската количка , прекалено много се изтри гумата им. Въпроса ми е : дали вулканизатор би могъл да ми наслои гума или някой друг майстор , ако се сещате ?

# 82
 Уауу  Crazy а аз се възмущавах колко много пари си искат санитарките  ooooh! Благодаря ви момичета, дано се справим само с роднини и приятели.
 С д-р Томов говорих днес, той е и завеждащ и ми направи много добро впечатление, но лекуващ остава Кехайов, дано всичко е наред. Още веднъж, благодаря   bouquet

# 83
Здравейте,може ли някой да ми пише колко плащате за чистачка на входа и какво включва чистенето и колко пъти седмично? Става въпрос за 4-етажно блокче. Може и на лични,да не оспамвам темата.

# 84
Здравейте,може ли някой да ми пише колко плащате за чистачка на входа и какво включва чистенето и колко пъти седмично? Става въпрос за 4-етажно блокче. Може и на лични,да не оспамвам темата.

точно за 4 етажен блок с 1 вход плащат мои близки по 5 лв на чистене, веднъж на седмица, демек 20 кинта на месец. блока е чисто нов обаче и почти никой не живее там, така че няма и много за чистене.

# 85
  • Бургас
Здравейте, дами!
Да ви попитам къде тук има групова  аеробика? Сега започнах да ходя на йога в Младежкия, но искам и нещо по-раздвижващо.

Спортна зала "Аякс" . аз лично съм много доволна от степ-аеробиката  Peace
Имат и сайт:
http://ajax-sport.com/

# 86
  • Бургас
Можете ли да ми препоръчате добър стоматолог за поставяне на фасети.  Hug

# 87
  • в джунглата
Къде продават раници за уценици в Бургас?

# 88
 Момичета, на път за Созопол , бих искала да мина през Бургас и ще съм благодарна,ако споделите,кой мол в града Ви ще ми е най на път и удобен?Мисля да прекарам час-два, преди да плодължа за Созопол.Ще се радвам,ако споделите.Мисля си за Галерия,но не съм много на ясно..

# 89
От къде ще пътуваш за Бургас /Созопол?

Общи условия

Активация на акаунт