СЕДМИ КЛАС - 29 тема - Три за щастие!!!!!

• 37 169
  • 742
  •   1
Отговори
# 405
Всяка година има такава статия-нищо ново под слънцето.
Поне да бяха уточнили какво да разбираме под "елитни" паралелки hahaha
Журналисти Mr. Green

# 406
  • Вече на светло в София
тази година нещата не са както обикновено:

http://sofia.dir.bg/news.php?id=14344665
Кои ще да са тези 13 паралелка в елитни гимназии? Що не се сещам за такива Wink

# 407
  • София
тази година нещата не са както обикновено:

http://sofia.dir.bg/news.php?id=14344665
Поредната дезинформация от Кастрева.
Нито има свободни места по ЕГ, нито на 10.07 ще обявят свободните места за 3-то класиране.
А това с реденето на желанията, съобразявайки с бала на детето сме го дъвкали вече...

# 408
  • Пловдив
Това са писания на поредния журналист, който изобщо не се е срещал с Кастрева, а си пише инфото по информация от "посредника" БНР ... Та в случая - я чул, я не, а и да е чул, дали е разбрал изобщо за какво иде реч.  Peace

# 409
  • София
Пишат 5 за 4... ooooh! Написано другаде за тези 13 паралелки:
http://www.dnes.bg/obrazovanie/2013/07/04/obshto-2829-sa-se-klas … gimnaziite.192685

"Тези 13 паралелки, за които има риск да бъдат закрити, ако не се попълнят, са в професионални гимназии, в гимназии с профил "изкуства" и с хуманитарен профил, каза Кастрева. Тя отбеляза, че сред тези 13 паралелки е и паралелката с профил "изобразително изкуство" в Първо СОУ, което се намира в центъра на София." Joy

Написано на трето място за същите паралелки:
http://www.monitor.bg/bin/marticle?id=391090
"В момента 13 паралелки в столицата са заплашени от закриване.  Те са предимно хуманитарни или по изкуствата и засягат най-вече училищата в по-крайни квартали. Дали ще бъдат закрити, ще стане ясно следващата седмица"

На това му се вика игра на  развален телефон hahaha

# 410
  • София
при толкова много невалидни балове, какво няма да закриват! То и местата в тези "елитни" май са множко, щом дори тройкаджиите не ги искат. Баси елитните паралелки - влизаш с тройки по всичко!

# 411
това, на което аз се учудвам е, че на 2ро класиране много деца не мръднаха, после се оказа, че има свободни места почти навсякъде и затова се чудя какво се случва newsm78

# 412
това, на което аз се учудвам е, че на 2ро класиране много деца не мръднаха, после се оказа, че има свободни места почти навсякъде и затова се чудя какво се случва newsm78
Доколкото знам още не са обявили свободните места след 2-ро класиране.

А тези писаници за  бройки под 26/28 сигурно има някакъв минимум за записали се деца в паралелката , иначе  всяка паралелка,  обявила свободно би била пред закриване  Grinning

# 413
  • София и там където не се пуши
С една дума профилирани = на елитни.

То и тази дума елитни си е смешно де.

Между другото, доколкото знам ги закриват определен брой паралелки след второ, та дори още след първо не сформират някои, ако има под определен брой желаещи и децата се прехвърлят на друго желание.

# 414
Boiana - Аз ще ходя довечера на родителската среща в НПМГ. Но съм с кола. Кажи как да се познаем?

# 415
Тъй като се коментираше напред дали и кога едно място остава за трето класиране, да Ви кажа - току-шо ми звъннаха от ФЕГ на мобилния да проверят дали знаем, че днес изтича срока за записване след 2-ро класиране. Казах, че детето е записано вече в АК, те пожелаха успех и ми казаха, че в такъв случай, все пак да знам, че чакат до 18 часа а после обявяват мястото за свободно за 3-то класиране.
Става дума за ФЕ, ИЕ, Х.

Виж ако я запиша днес, а после изтегля документите й, тогава вече наистина мястото ще остане за 4-то класиране.

# 416
  • София
Здравейте дами, има ли майки на дечица, които ще учат в 35 у-ще? Ще се радвам да се запознаем.

Здравей! Аз съм майка на бъдеща осмокласничка във френска паралелка - 8 Д клас!
Ние сме 8а - с немски, руски и БЕЛ

# 417
По повод въпроса за евентуални проблими при изтегляне на документи направих запитване до РИО  и ето какво ми отговириха  "Здравейте, не е редно да имате проблем с изтегляне на документите - това е Ваше право. Ако все пак срещнете затруднения можете да се обърнете към комисията за прием по Наредба №11, която работи в НПГПТО "Ломоносов" ул. "Св. Св. Кирил и Методий" №148

# 418
  • София
Здравейте, мами,
Поздравления на класираните дечица и успех на тези, които още изчакват.
Интересува ме дали има майки/татковци на осмокласници, приети в 22-ро СОУ. Не намерих отделен форум и затова пиша тук. Много малко мнения и впечатления има за това училище, а ми се ще да науча нещо повече. Девойката е приета испански и английски.
Благодаря предварително!

# 419
Здравейте!
Искам да знам, ако  детето  е записано на 2-ро класиране,  възможно ли е да прескочи 3-то и да отиде направо на 4-то класиране?

Общи условия

Активация на акаунт