Оздравяхме, не знам дали споменах де, бяхме с диария, но сега сме добре, вече.
Излизат ни 2-ро и 3-то зъбче отгоре, но от двете страни- малко приличаме на вапмирче.
ама утре съм на фризьор 
Да не говорим, че като хапне малко, т.е като излъже глада и почва да се оглежда, да се прави на разсеян, да ми бута ръката и каква мацаница става - аз, той, дрехите, столчето, около столчето - ужасТ, нищо общо с Европата нямаме вече 
Да ви кажа, е и аз като Тарантулка (и като Карп
А освен това от вчера почнах да го уча, че ще става на една годинка и му показвам пръстче, ама той вече като ми види пръста вирнат и прави тъжната физиономийка 

Ама то постоянно трябва да се дърпаш с четка и преса. Кака ти Лонгория на тази снимка сигурно са я правили 6 човека 

, ама е от сърце 

за темата,много готино заглавие!

, но днес взех някое друго постно пюре. Нямам търпение за кухнята вече, но пусти му мързел, чакам консултацията , че да взема бележка от ЛЛ.
Утре домашен маникюр и педикюр , и се надявам моят син да бъде послушен , та да ида да ми клъцнат връхчетата 
. Днес като го храних в Морската последната лъжица с пюре я изпрати с ръка като катапулт точно върху едно цвете финтифлюшка на фанелката ми. Иначе се ядосвам като цапа, но след коментара на Сами " Китката ти цъфна" пак се смяхме като....И двете имаме един момент дето се хилим без глас и само се тресем 

честита ти рожденничка