Файв дано не се разболеят дечицата
И все пак, ако намериш начин да дойдеш на срещата, ще ми е много приятно да се запознаем.mishi17 как е с бебе на палатка? И ние имахме оферта за уикенда - на палатка на Кара дере, но не се престраших.

Ивка виж го на картата в гугъл.
И аз да помрънкам
Аз ги догоних и го отървах от по-сериозни последствия. Затворихме се в двора на приятелката ми, а кучето продължаваше да стои пред вратата и да ръмжи. Цялата треперех. Исках веднага да тръгнем, за да закарам Момчил до болницата, но не можехме да излезем заради кучето. После разбрах, че съседите на приятелката ми /мои познати също, нали сме малък град/ хранят това куче, за да им пази имот. Кучето е нахапало и други деца, които са идвали на тази улица, но никой не се е оплакал в полицията, заради стопаните му. Чудя се как да постъпя. Те ми се извиниха хората, но съм сигурна, че няма да предприемат мерки за кучето, а аз не мога да спра да се ядосвам, че допуснах да се случи пред мен - куче да нападне детето ми

Ама иначе го оставям сам да си прави бели на воля и въобще не ме търси ... 

В проходилката обича, размотава се с нея много. Лежи си в кошарата по корем или се чекне по гръб, играе с играчки, пее. И си седи в люлката да гледа ТВ, тези занимания редуваме, понякога и в трамплина отвън и разходките, поне седи в количката вече. Но иначе сама се занимава, но не ще седнала, все трябва да лежи (ако не е в люлката или количката). Иначе не пълзи, но започна да се изправя на 4 крака. Ама къде да пълзи, на пода тук не става, не я оставям

(без майтап, има такива проучвания).