За мамографа - мисля, че само жени след 35 или нещо такова се изследват на мамограф, иначе - на ехограф.
)))
Давайте предложения, в какъв час ще е подходящо за децата и удобно за вас!
Аз съм по-непостоянна в спортуването, зависи какво е актуално в момента като предлагане в града ни. Но съм минала през аеробика, зумба, народни танци...важни са и социалните контакти
Сега и синът ми - ходи и на карате, и на народни танци, 5 дни от седмицата е ангажиран дори и през лятото, но не се оплаква, напротив - много отговорно се отнася към ангажиментите си.
сигурно щях да лудна.Според мен не е фатално ,нали го кърмиш.Ако яде кисело мляко ще си заместваш дневната доза млечни с кисело мляко,мисля че 40 гр сирене бяха 150 кисело или 200 АМ.Краве масло спокойно може да се замести с друга мазнина-зехтин примерно. 

С Криско много сме летели също, но той беше много по-спокойно и кротко бебе. И тя е кротка, де, но все пак не е същата 
отпадна призът и за вас
Не знам диетата дали е здравословна, но виждам, че е неефективна
Днес ми дойде и една рокличка, така, всекидневна, ми то гъз, то шкебме, ужас

Днес ъсм й предвидила жълтък - трети път от 2 месеца
Харесвам ги сами по себе си много, но никога не бих носила. Но иначе са стилен и класически подарък.

Искам и снимка на цъфналото цвете следващия път 

После започвам да храня Рош и съответно пак се започва с едни циркови изпълнения,той се хили,не яде,а е гладен,смее се.Казаха ми,че явно не бил гладен,да не съм го мъчела,после щял да яде,сега трябвало да играе.Не обърнах внимание на коментара,въоръжих се с търпение и Рош си изяде цялото бурканче 190гр
Но бях решила,че няма да позволя да ми развалят денят,но.....ако има следващ коментар,ще предложа да затворят вратата на дома ми от външната страна

Можели само да гледат Рош,не можело да чистят
Браво, много хубаво го измислихте пак, Бютка, Диди!
Аз предният път не се включих, че бяхме в доста тежко финансово състояние, но сеееега няма да се отървете от мен!
Само да предупредя, че нямам никакво въожбражение и съм много прагматична ... 

Иначе пък му давам всеки ден кисело мляко. 

И имам чувството, че всички такива са събрани само в нашата тема! 

Как става, как разбирате кой прави добри, как става плащането, получаването, на ръка ли? Т.е. и града е от значение вероятно, изобщо не ми е ясно, знам, че не са евтини, но как се избира кой да ти го направи и откъде? От реклами
Да взема и аз да си подаря един за РД през август 

На дивана има едни плюшени възглавници и само гледа да ги добара и започва едно скимтене, едно прехласване и моментално си лапа палеца, някакъв условен рефлекс
Има едно такова елече, имитира заешка кожа, ама е мекичко като магарешка муцунка (нали знаете, че това е най-нежното и мекичко нещо
) и като й го облека и само си търка бузките в него и му пее и смуче палеца, голям е образ