АВГУСТинче за море се стяга, но майка му от форума не може да избяга - 30

• 26 889
  • 747
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
Абе да питам фатално ли е, че Бобчо (почти) не яде масло и сирене? Маслото даже хич, защото няма с какво да го дам - то студено твърдо парче докато го размеся със зеленчуковото пюре ми се отщява (пюрето го давам със стайна Т, защото топло не го ще). А сирене давам чат-пат със зеленчука, но рядко, защото то сега жълтък, месо, дрън-дрън и не е хубаво трите да се засичат (така четох). И кво - мойто от млечните яде само кисело мляко.
За мамографа - мисля, че само жени след 35 или нещо такова се изследват на мамограф, иначе - на ехограф.

# 76
Месечинка, и аз така знам за мамографа  Peace Даже след 40 ми казаха като ходих.
А Мамографа в ОБ е някакъв нов и ми казаха, че не облъчва.

# 77
за ц*ците и аз да кажа. Когато спрях да кърмя Криси, което ми се струва адски отдавна вече, отидох на мамолог, който ме прегледа с ехограф и каза че трябва поне веднъж годишно да се преглеждам при мамолог - профилактично, а и ако усетя проблем също, разбира се.

и свеки се пенсионира след около седмица, мислех си да й подарим комплект перли...или друго бижу и букет цветя - как ви се струва? За пътуване - не искам, защото предпочитам да е нещо материално, което ще й остане като спомен за годините напред, а нещо сантиментално или направено от нас - не мисля че ще се справя, а и не мисля че искам да се занимавам, защото нали се сещате кой отговаря за подаръците в нашето семейство? Simple Smile)))

# 78
  • гр.Велики Преслав
За Варненската среща никой не ми отрази въпроса  wavey Давайте предложения, в какъв час ще е подходящо за децата и удобно за вас!

Биби в нашето семейство спорта е на почит, но е за удоволствие. Съпругът ми от както се познаваме си играе футбол. Имат си тук един аматьорски отбор все приятели, събират се 2 пъти в седмицата да тренират. Организират си турнири. Един от приятелите му е някакъв мениджър в OMV, живее във Варна, но също идва всеки път за тренировки тук. Та той е главният организатор на турнирите, обиколили сме България чрез него. Съпругите също, нали сме агитка  Grinning Аз съм по-непостоянна в спортуването, зависи какво е актуално в момента като предлагане в града ни. Но съм минала през аеробика, зумба, народни танци...важни са и социалните контакти  Simple Smile Сега и синът ми - ходи и на карате, и на народни танци, 5 дни от седмицата е ангажиран дори и през лятото, но не се оплаква, напротив - много отговорно се отнася към ангажиментите си.

# 79
  • Варна
На мен по принцип ми е удобно или сутрин след 10 или следобед след 14:30. Около 16-16 и нещо е екстра Simple Smile

# 80
БиБи мамографията не пречи на кърменето по никакъв начин,това го обсъждахме по-преди. Ако се прави скенер с контраст,контраста трябва да се изчака определен брои часове да се елиминира от организма.Разбира се първо се прави преглед,след това ехография и тогава при съмнение мамография или резонанс. Честито ви зъбче!Свалените килца подмладяват,ако са свалени със спорт и здравословно хранене.Моята приятелка е на 40,изглежда на 25 но всеки ден без изключение прави упражнения по 30 минути и ходи пеша да работа-бърз ход поне 1 час дневно.Обаче си има изградени навици от малка.Аз спортувах спирах и накрая нищо и половина.
Коралче моят е най-прост,5 решетъчни тави една върху друга и вентилатор по средата.Всяко нещо се суши различно има книжка,кайсиите 10 ч,месо 8 и тн. Гадното е,че бръмчи все едно е пуснат вентилатор и ММ ме гледа мръсно като реша да го пускам посреднощ Mr. Green
Ау застреляхте ме с тоя самолет.На мен както няколко пъти ми се е случвало да летя между терминалите да си хвана връзката представям си го това с Бейбито и бати Мрънчо.
Месечинте ако Бейбито правеше така всяка нощ #Crazyсигурно щях да лудна.Според мен не е фатално ,нали го кърмиш.Ако яде кисело мляко ще си заместваш дневната доза млечни с кисело мляко,мисля че 40 гр сирене бяха 150 кисело или 200 АМ.Краве масло спокойно може да се замести с друга мазнина-зехтин примерно.

# 81
  • гр.Велики Преслав
На мен по принцип ми е удобно или сутрин след 10 или следобед след 14:30. Около 16-16 и нещо е екстра Simple Smile

Месечинке и аз так си го мислех, но ако си съберем в 10 часа до 12 всеки ще бърза да се прибира за да храни детето, да спи. Пък и жегата ще е по-голяма точно по обяд. Следобед някак ще ни е по-спокойно.

# 82
  • Обетованата земя
Тази сутрин сме на ръжени ядки със сирене и масло, много се харесват Simple Smile
Освободила съм си място в кутията  Blush, а Самимами, Бюти и Месечинка са записани според часа на записвани, но не сте последователни, че и във ФБ имах писма Wink

# 83
Захариева,и според мен е по-удачно да е към 16 часа,по-прохладно е тогава,а и повече време ще имаме да се видим.Аз съм тежка гемия,ако е преди обяд най-вероятно няма да успея да дойда,щото и кухнята трябва да взема.

# 84
Еееее, какво направихте вие - на Диди кутията за ЛС  е пълна  Laughing Диди, айде чисти, че да не остана без подарък  Whistling

Joy Joy Joy

Коралита, ако си съгласна, веднага те взимам аз за подарък  Hug

Бютка, Камелия разнася и смуче твоя подарък в момента и винаги се сещам  Heart Eyes

Ули, сеирът винаги е бил важен, не напоследък. Хляб и зрелища искат хората, това е  Tired
Мерси за успокоението за полета  Hug С Криско много сме летели също, но той беше много по-спокойно и кротко бебе. И тя е кротка, де, но все пак не е същата  Grinning

Е, Би би, честито зъбче,  Hug отпадна призът и за вас  hahaha Не знам диетата дали е здравословна, но виждам, че е неефективна  Joy Днес ми дойде и една рокличка, така, всекидневна, ми то гъз, то шкебме, ужас  ooooh! Tired

Месечинке, стопи маслото в МВ и го сложи течно към пюрето, де, иначе не става  Simple Smile Днес ъсм й предвидила жълтък - трети път от 2 месеца  Laughing Сирене почти не давам и аз, но масло редовно.

Коралита, перли е много хубаво, стига жената да харесва. Аз лично не обичам, имам чувството, че се връщам в 60-те  Whistling Харесвам ги сами по себе си много, но никога не бих носила. Но иначе са стилен и класически подарък.  Simple Smile

# 85
А така Rolling Eyes само Сами и Блонди ми отразиха въпроса и отговориха Mr. Green другите ме прескачат Crazy
Сами, моля те пиши ми на лични подробности че пак се запалих по хороскопите и смятам да си поръчам един /като за начало/ за мен за рождения ми ден Crazy

# 86
Хилоу,да се разпиша,докато Рош има занимание  smile3534 smile3534 smile3534
Пейперита,честит рожден ден на маман ти!Много да те слушка  Hug
Аз мия с Бочко,но на мен не ми мирише неприятно  Thinking
С.Койчева,не мога да помогна с мнение по питанката ти,ама стискам палци да не е нищо сериозно  Hug Искам и снимка на цъфналото цвете следващия път  Heart Eyes
Ивка,Велито е много сладка Simple Smile
Коралита,аз,аз бях казала,че виках по едно хлапета,които ритаха котенце  Peace

Сега ще ви кажа как ме подредиха и да не съм чула повече да се оплаквате
Скрит текст:
Идват да видят Рош.Аз тъкмо ще давам вода,когато влизат в стаята и се започва едно цирикане и лигавене и съответно нашият човек отказва дори да пробва какво му давам да пие  Mr. Green Веднага ми казаха те да му дадат вода,че явно от мен не искал да пие,не съм можела да му давам както трябва явно  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha После започвам да храня Рош и съответно пак се започва с едни циркови изпълнения,той се хили,не яде,а е гладен,смее се.Казаха ми,че явно не бил гладен,да не съм го мъчела,после щял да яде,сега трябвало да играе.Не обърнах внимание на коментара,въоръжих се с търпение и Рош си изяде цялото бурканче 190гр  baby_neutral Но бях решила,че няма да позволя да ми развалят денят,но.....ако има следващ коментар,ще предложа да затворят вратата на дома ми от външната страна  smile3513 smile3513 smile3513
Отивам да чистя,че никой не се сеща да помага Simple SmileМожели само да гледат Рош,не можело да чистят  newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62

# 87
Само, минавам! Не се сърдете, нямам никакво време с двама мъчещи се да проходят. Липсвате ми много!  Heart Eyes

# 88
Хаааааа, видяхте ли - който пише посред нощите как успява да прати ЛС ...  hahaha Браво, много хубаво го измислихте пак, Бютка, Диди!  Hug Аз предният път не се включих, че бяхме в доста тежко финансово състояние, но сеееега няма да се отървете от мен!  Hug Само да предупредя, че нямам никакво въожбражение и съм много прагматична ...  Rolling Eyes
Блонди, благодаря, добре е вече. Всъщност имаше една малка раничка над устничката, но като се успокои и спадна отока, въобще не си личеше и ... даже го спестих на баща му, че щеше да ме навре в ...  Embarassed
Аз никога не съм летяла със самолет, така че не мога да помогна!  Peace
Би би, айде честит зъбак и на Сашето!  Hug
Месечинка, твоят каскадьор как е? И Несито не яде масло и сирене, защото не яде закуска. Въпреки, че мога да му го давам следобед, ама ...  newsm78 Иначе пък му давам всеки ден кисело мляко.  Peace
Пейпърче, честита рожденичка!  Hug
Захариева, браво на Момчил, много се радвам като чувам за такива отговорни деца!  Hug И имам чувството, че всички такива са събрани само в нашата тема!  Peace
Попи, и аз така със спорта - нищо и половина  ...  hahaha
Рош, и моята мъжова майка е същата, помага ми като "гледа" детето ...  hahaha
Малиииии, трябва да ходя за манджата, а дребното се на..а!  Joy

# 89
Кашпи, Сами, може ли и на мен подробности малко за хороскопа  Blush Как става, как разбирате кой прави добри, как става плащането, получаването, на ръка ли? Т.е. и града е от значение вероятно, изобщо не ми е ясно, знам, че не са евтини, но как се избира кой да ти го направи и откъде? От реклами  newsm78 Да взема и аз да си подаря един за РД през август  hahaha

Рошле, някой писа, че Бочко му мирише много приятно, не неприятно  Hug

Камелия пък има някаква страст към мекички неща, изпада в такъв телешки възторг, направо ще ме скъса.  Joy На дивана има едни плюшени възглавници и само гледа да ги добара и започва едно скимтене, едно прехласване и моментално си лапа палеца, някакъв условен рефлекс  hahaha Има едно такова елече, имитира заешка кожа, ама е мекичко като магарешка муцунка (нали знаете, че това е най-нежното и мекичко нещо  Joy) и като й го облека и само си търка бузките в него и му пее и смуче палеца, голям е образ  Joy

Кой пита по-назад за нощните ядента? И Камелия де, беше спряла за 2-3 и мислех, че се е отказала, ама нъц - към 4 си иска, но аз се радвам, де, че пие мляко така  Blush

Онзи ден имах така малко разстърсващо преживяване и после се замислих за какви глупости се тръшкаме - килограми, гъз, визия... на кого му пука, изобщо не е важно. Не са ли здрави децата ни, а и ние, за да ги отгледаме, нищо, ама нищо друго няма значение и не е важно. Дреме ми за гъза, какъвто е, такъв ще си го нося  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт