АВГУСТинче за море се стяга, но майка му от форума не може да избяга - 30

• 26 542
  • 747
  •   1
Отговори
# 555
  • By the sea
Тъй, тъй, малко двусмислено се получи hahaha Др. път да им пуснат тока на тия катми Joy Абе поводи да има Hug Това местенце много готино изглежда Party
Защо от сутринта ми се върти, че днес е понеделник и като погледна календара си плюя три пъти в пазвата Joy

# 556
Тиина да ти е жива здрава дъщеричката, много да ви радва Simple Smile
Васето какво ще готвите бе? За първи път я чувам тая дума Embarassed
Месечинка пробвай само чисто кисело мляко да му дадеш. А Бобо има ли режим за хранене? Ако не, защо не пробваш така? Аз примерно давам обяда в рамките на час и половина и никога не ми е отказвал храна. Аз лично съ за някакъв режим при малките деца, всичко до сега се получава някакси и ми е много леко, а и пилето е много спокоен. Не знам може да си е до дете, но мен това ме улеснява страшно. И ся кво написах hahaha Дано ме разбра
Пейпърче Hug
Диди не е така, чети си, няма да сгрешиш Peace
Белверде чантата сама по себе си е много хубава, като в бежово повече ми харесва, но според мен няма да си отива с роклята. Да такъв стил е като нея, но става много претрупано. Да не ми се обидиш Hug
за ваксините
Скрит текст:
Аз мислех да не пиша повече за ваксините, но само да кажа, че според мен СЗО не е най- добрия източник, на който трябва да се доверява човек. Значи в книгата за която писахх по нагоре първите 130 страници са посветени на историята на ваксините, фармацефтичните фирми в цял свят, тяхнта печалба, конфликтите които възникват на пазара, борбата за пари. Повече от една трета от парите на СЗО идват от фармацията, другите от частни дарения и PPP (Public Private Partnerships). Като тези които даряват лично пари имат права да изискват дадени неща. Значи GAVI, които отговарят за имунизационната програма за цял свят имат скромната сума от 1 милиярд долара, 750 мио са от Бил Гейтс, Рокфелер и фармаконцерна Sanofi- Aventis. Значи тези GAVI са се намесили в най- бедните страни, за такива печалби става въпрос. Има примери с Индия, страшно дълга тема, има манипулирани изследвания, пускат ваксините с много кратък срок на изследване, защото времето е пари.
Това е само една мини част от цялата политика на СЗО и тяхните интереси. Пиша го само заради подхвърления въпрос, че медицината ни мисли доброто. Забравих да пиша, че има хора на на много високи позиции в СЗО, които защитават интересите на фармаиндустрията. Не е правилно според мен такива хора въобще да имат пръст в управлението Peace
А за папилома вируса прочетох в книгата страшни факти, премълчавани, но сега не мога да го намеря.
Май ще почна наново да я чета книгата

Последна редакция: нд, 14 юли 2013, 12:36 от Lino

# 557
Диди, то 100-процентово нищо няма в този живот. Ама нали клоним към по-големия процент  Hug

Белверде, бежовата е по-хубава, но ми се струва, че ще се бие с роклята. Доста са еднакви откъм дантели и май ще дойде прекалено  newsm78 Но аз не съм хич разбирач от тези неща, така че може и да греша. Кавали много го харесвах преди, ама откакто му видях смешните старчески снимки вече буди само смях в мен  hahaha Важното е, че красивите млади момичета винаги са готови на всичко за пари и слава, дори да си лягат с такива гротески  Rolling Eyes

Коралита, ще чакам снимките с нетърпение  Hug
Оф, Камелия всяка сутрин става в 5 и 30 да изпие шише мляко и след това започват песни и танци на народите до 7 и накрая заспиваме, но тя после е свежарка, а аз съм скапана  Crossing Arms ММ си спи и нищо не му пречи, ама аз не мога така  Rolling Eyes

# 558
  • Обетованата земя
Lino  Hug , много си права за всичко което написа. Все повече се говори за тия неща, дано по-скоро дойде времето, когато истината  бъде все по-достъпна и явна. Където има дим, има и огън... И каквото и да ни говорят в този живот, за съжаление винаги става въпрос за пари. А когато ми говорят за здравето на децата ми, някак си не мога да се доверя сляпо. Много интересна звучи книгата, за която говориш.  Peace

# 559
Бюти дай моля те рецептата за рафаело-то Mr. Green
Диди аз преведох точно един абзац само
Скрит текст:
Страшно полезна книга, отваря ти очите за много неща. Но пари, пари това е. Има и цяла глава за алуминия и как се натоварва едно 3 килограмово бебе при ваксинирането му и тнт. Като цяло автора на малко научен език обяснява защо, ако родителя се реши на ваксини е хубаво да се слагат след годинката поне. Мисля че накрая на книгата има ваксини изброени, които автора дава като алтернатива за бебета, ако родителя реши да ваксинира. Хубавото е че наистина автора не е нито за, нито против. И че има за всяко твърдение допълнителна литература, а не са приказки наизуст

# 560
Диди, теб Любомира ли ти повлия по някакъв начин за взимането на това решение  Hug
Лино, http://www.supichka.com/2013/04/domashni-bonboni-rafaelo.html  Hug ама после видях една с вафли, бял шоколад и лешници вместо бадеми и ми се стори по-хубава  Joy

# 561
  • Обетованата земя
Бюти, не, почти не сме го обсъждали. Но и тя е на това мнение. Аз съм разколебана и го обмислям още от февруари, долу горе след последната ваксина на малката. И много се ровя и интересувам, всъщност както казах една съфорумка ми повлия да се разровя.  Peace Иначе преди, още с Ивайло много съфорумки са ме предупреждавали и подскавали да се разровя, но тогава явно не съм била узряла още и не обръщах внимание, дори съм имала случаи да споря и да съм на страната на ваксините, но си давам сметка че тогава не съм имала абсолютно никаква информация, само това което от години се набива в главите ни.

# 562
Тадамммммммм  Mr. Green
Как сте,банда  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Рош стана днес в 06:30 за мой ужасТ и потресТ  Party А аз чак сега успях да седна да ви попрегледам Hug
Чакам снимки от Китинцето Simple Smile
Бютка,спокойно  Hug И мойта диета е в киреча,да не говорим,че съм лепнала едно кило отгоре bowuu bowuu От днес уж по-сериозно го давам,ама да видим Crazy
Коралитааааааааа Hug Hug Hug Hug Hug Hug Изглеждаш страхотнооооооооооо Hug Hug Hug Hug
Муки,жива и здрава да е Калина,орисана с много късмет!
Месечинка,не се коси.Като не иска да яде,ми да не яде.Ето днес Рош си отказа обедното пюре,ама аз не отворих още 10000 бурканчета.Дадох само от едно,не пожела,направих малко АМ,но не знам дали е пил,оставих го на баба му  Peace А ти вземи остави Бобо на баща му/баща ти и излез да се разведриш,че и ти си човек и ти душа носиш Hug
Оххх,викат ме,ще ставам,после ще дописвам Simple Smile

# 563
Здравейте  Hug

Муки ,да ти е жива и здрава Кика, много да те слуша и радва   newsm59

Честит първи рожден ден на Борис на КиК и на Борис на Дарлена и на малката принцеса на Тиина  newsm59 newsm59 newsm59  да са живи и здрави и много да ви радват

Лино много се зарадвах че махате апарата  Hug  наслаждавай се на всеки миг с пилето, а за снимките както и другите са ти казали от тук нататък ще имате мноооооого

# 564
 Ваксините
Скрит текст:
Ей, тези ваксини много дълга дискусия се отвори значи, но ако не се доверяваме на медиците, то тогава на кого да се доверим, всяка майка, мисли най-доброто за своето дете, ако махнем с лека ръка и кажем, че не са прави, видим само лошото, то тогава на кого да поверим здравето на нашите деца, на нас самите, само защото сме им майки ли? Нима това, че сме им майки ни прави вещи по всякакви въпроси свързани дори и с медицина, с хомеопатия, с образование, за всичко си има специалисти учили години наред, да трябва да отсяваме и преценяме, отговорни сме за здравето на децата ни от самия миг на раждането им, но според мен не трябва да вървим срещу медицината, за която днес е толкова развита, а трябва да сме само благодарни, че живеем в такива времена. Преди години са измирали страшно много деца, и продължават в по-бедните държави, там се молят за ваксини и за лекарства, губят се хиляди животи, точно заради ваксините да-за това че ги няма в бедните страни. Има толкова задължителни ваксини в Бг, според мен, не защото тук е решено да ни избият и да натровят децата ни, а защото е по-евтино да ваксинираш, отколкото да лекуваш тежки усложнения от дадената болест. Всяка крайност, каквато и да била не подкрепям, да ще сложа ваксините на моето дете задължителните, не бих се наела обаче да му слагам всяка ваксина, за която чуя или се появи. Отговорна сме за здарвето на нашите деца и мисля, че всяка майка прави най-доброто, информира се и преценя за своето дете, рисковоте и ползите от ваксините.

# 565
Лино, ето заек чомлек. А по принцип се прави само със заек, лук, арпаджик, чесън, бяло вино и подправки ... chef
Пейпърче, ми не е много лятна манджа, ама те са като бременни - като им се прияде нещо ...  Rolling Eyes
Размина ми се ходенето на село днес, утре ще е. Дребното спи от 14,00 часа, а аз си правя списък на багажа за морето ...  hahaha

# 566
Току-що попаднах на това от една съученика, лекарка. Не съм го чела, само заглавието видях, поствам го и отивам да чета  Hug

Ваксините - в сянката на митове и предразсъдъци

# 567
Имам питанка  newsm78 newsm78 newsm78
На Ров нослето прохърква леко и след разтвор и след това дърпане с аспиратор,валя едни леко зелени пупита,от лепкавите  newsm78 newsm78 newsm78
Това сега да ме притеснява или не?Абе не знам защо се опитвам сама да се сдухам  Thinking Thinking Thinking

# 568
  • Враца
Васе, как без упойка пък ти...  hahaha Нали ще опищя операционната. С местна опойка.  Peace

Тийна
, честта рожденничка! Нека расте здрава и много щастлива!   bouquet

Муки, да е жива и здрава Калина. Нека да ви случка колкото може повече.   bouquet  Hug

Белверде, взимай бежово. Wink

Рош, не знам какво да те посъветвам за сополите. Криско един път имаше, ама не съм му ги дърпала с аспиратор. Само пръсках физ. разтвор преди всяко сукане, че тогава диша през носа предимно и се оправи за 4-5 дни. Педи тогава каза, че е от зъбите. Но не знам дали са били лепкави и зелени, не си спомням да са ми правили някакво такова впечатление. Не се тревожи.  Hug

# 569
Рошле,според мен няма нищо опасно в тия точно сополки  Peace Може да е от прах от честите разходки.Задръстват им се нослетата с боклуци.

Благодаря ви за пожеланията!  Hug   bouquet  Купона мина,сега започва да ме втриса за след месец  Laughing

За ваксините.....истината е някъде там  Peace

Общи условия

Активация на акаунт