АВГУСТинче за море се стяга, но майка му от форума не може да избяга - 30

• 26 552
  • 747
  •   1
Отговори
# 540
  • Обетованата земя
Тийна, честит първи рожден ден на Екатерина! Да е жива издрава, много весела и палава Wink   bouquet

Скрит текст:
Най-смешното за ваксините е, че хората, които вярват че дадена ваксина ще предпази детето им и я слагат, все пак се страхуват, че неваксинираното дете има шанс да зарази ваксинираното...  Rolling Eyes

Рош, и аз съжалявам, много мъка има по света...  Sad

# 541
  • До морето
Просто не мога да не ви кажа какво стана току що - цял ден не съм ви чела и тъкмо седнах на бързо да прочета какво сте писали, а Самито си играе тука на килима до мене. И гледам, че Рош се чуди къде сте ги намерили етзи кротки деца и аз с гордост поглеждам Самито и си викам - Ми ето и Самуил не можеше да се занимава сам, ама я колко тихичко си седи сега и си кротува вече 15-20 минути, порасна вече  Laughing. След малко тръгвам да го взимам в спалнята и  Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked прекрасното ми дете така мощно се беше насрало, имаше по колената и по гърба, панталонките му не можеш да разбереш какъв цвят са били  Joy Joy Joy Joy Joy Те така тихичко и спокойно, без напън, без нищо  Laughing Laughing Laughing Laughing

# 542
  • Варна
Диди,
мисля, че по-скоро проблемът е, че деца, които не се ваксинират поради противопоказания са застрашени. Аз лично вярвам, че детето ми е защитено от ваксините, иначе защо ще му ги бия?
Рош,
съжалявам много Rolling Eyes Тези дни попадам все на кофти теми във форума, начетох се на трагедии и гадости... Много е гаден животът понякога Tired
Сами,
Бобо веднъж се беше наакал в бънджито - имаше ако по краката до коляното, добре, че беше с панталонки, та бънджито оцеля Joy
Момичета,
Бобо за втори път повръща секунди, след като е ял кисело мляко... Може ли да му се гади от него? Ядеше го с охота известно време, сега взе да повръща. Бях ви писала преди 2-3 дни как върна половината си закуска. Днес му дадох мъничко - 2-3 лъжички с насръргана супер ситно краставица, след третата лъжица изведнъж избълва всичко, примесено с обяда даже, защото беше жълтеникаво-оранжево на цвят. Честно, притеснявам се вече, вместо да яде все повече неща той яде все по-малко. Вместо да разнообразявам, аз все повече ограничавам менюто му. Не яде кус-кус, попара, сирене, масло, не яде парченца, на каква кухня ще го записвам, той не яде нищо, което не е гладко пасирано. Само каша с плодово пюре и 5-6 зеленчуково-месни, на другите се муси... И така докога?

# 543
Диди,
Скрит текст:
аз не се страхувам, вероятността за това клони към нулева, а ако случайно се случи, то детето ще го изкара бързо и много леко. Казвам го за деца, които нямат ваксини по ред причини. Защото ако стават все повече, то лавинообразно ще се разпространява лесно и дадена болест. Разбира се, аз не споря, само казвам какво мисля аз  Hug

Месечинке, повръща ли, ако му даваш киселото мляко чисто, без нищо? Ако да - спри го. Спри и другите млечни за известно време. Но ако винаги има нещо, може то да го дразни.  Rolling Eyes

# 544
За ваксините отново Embarassed не съм съгласна, че никой не прави проучване за последиците от тях, защото и СЗО в документите си публикува и организацията, чиито документи постна Дарлена (благодаря, изчетох ги на един дъх) но сега не мога да цитирам името й Embarassed та и двете организации правят проучване и публикуват резултатите, като СЗО дори прави и оценка на финансовата ефективност на всяка ваксина (т.е. Кое е по-финансово изгодно-да ваксинираш или да лекуваш)...

Аз лично много проучвам сега и за ваксината срещу Човешки папилома вирус, защото се чудя дали да ваксинирам девойките....и за сега клоня към ваксиниране....да, появяват се разни хора, които казват че тези вируси са над 100 вида, пък ваксината била само срещу 2 или 4 щама (зависи коя ваксина ще избера), но пък четейки СЗО се оказва, че точно тези щамове предизвикват 85% от болестта-рак на маточната шийка. Защо противниците на тази ваксина го спестяват това?!?! ooooh!

Или пък ротавирусната ваксина...по оценка на СЗО през 2008 година има 453000 деца под 5г починали от ротавирус, вярно че 90% от тях са в Африка или арабския свят, но остават 10% .... Или пък 2 милиона деца са били хоспитализирани пак с такъв вирус...Никол не я ваксинирах, защото не ходеше на градина и я контролирах какво пипа и пъха в уста, но сега Маги я ваксинирах, защото пък си има какичка, ходеща на градина и е вече в рискова група...

Сега ми предстои и избор за ваксина срещу варицела...(която в Англия е задължителна за деца, които посещават частни детски градини).... Гледайки други дечица тук в темата, и снимките във ФБ на болните ни августинчета, май предпочитам ваксина....

Незнам момичета, Блонди е права...ние четем, ама сме само шепа сред майките в БГ, че й по света....нека бог пази децата Praynig

# 545
йееееееее Получихме си първия подарък за РД  Laughing Страхотен е

Благодаря миглен4ица  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Очаквайте снимки  Heart Eyes

# 546
йееееееее Получихме си първия подарък за РД  Laughing Страхотен е

Благодаря миглен4ица  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Очаквайте снимки  Heart Eyes
  newsm44  Радвам се че ви е харесал  Hug Hug Hug

# 547
Прибрахме се току-що от двучасова разходка с Карамелия, тя като че посвикна и вече седи, кеф, изморих се, ама е гот  Simple Smile

Тринити, мерси за линковете  Hug

на Криско сложих за варицела, много съм доволна, нееднократно е бил с деца в заразния период, обменяха и лиги даже, изобщо не се зарази. С Кармелита ще я сложа също, ама като се приберем от БГ, че е раничко още  Simple Smile

Нещо исках да ви кажа, ама го забравих  #Silly

# 548
Ако знаете само как ми се спи,направо ще припадна за сън, а кафето отваря след 10 минути дано издържа, малчо ни стопи лагерите тази сутрин, кукна се в пет сутринта .... Явно пътуванията му се отразяват така на тонуса че се наспива по-бързо, ама много бързоооооооо, сега ще давам на заето през деня. Добре поне, че времето е хубаво и слязохме в градината, та човекъ шофьор да може да поспи още малко. Този уикенд сме на езерото Балатон в Унгария и е много якоооо, не знам с какво да го оприлича, ще ви пусна снимки във фейса когато съм готова с подбора м Simple Smile
Криси вече цяла седмица ми отказва зеленчуковото пюре, хапне 3-4 лъжички и започва да реве, и му давам мляко. Надявам се да е период и да отмине, че най-много мразя да хвърлям храна, а неговите пюрета на мен са ми супер безвкусни, така че отиватндиректно в кофата. И закуска доста често ми отказва пак му давам мляко, въобще и ние като Бобо на Месечинка се завеъщане към захранването като ограничаваме видовете и разнообразието от храна Simple Smile))) аз го подозирам, че може и от вирусчето което прекара през седмицата да се цупи на зеленчуковите пюрета, но може и да не е това Simple Smile
Миналата седмица си купих две панталончета, един размер по-малки от предишните и тези дни само се фръцкам пред ММ и му обяснявам каква готина жена има хехехе, даже и успях да се лакирам за втори път, откакто сме тук Simple Smile
Дарлена, за Хърватска ще пиша, нямате грижи, последно се смяхме с мъжа ми на думите им за гаджета, значи момчето се нарича 'цура', а момчето 'дечко', а сещате ли се за едноименния хотел до Лъвовмост цура, е сега разбрах защо е кръстен така Simple Smile)) а и още нещо много яко, на опашката в дм съм и Криси мрънкоти,а продавачката се обръща към него и му вик: Защо се лютиш? Кой тебе люти? Направо попиках се да се смея като излязох и сега като се разреве дребния с мм му викаме че е разлютен и го питаме защо се лютиш Simple Smile))))
Айде на кафетооооо Simple Smile

# 549
Скрит текст:

Момичета,влизам за да ви почерпя виртуално за рожденния ден на Калина  Heart Eyes  newsm76  party023  party041 Tada

# 550
  • Обетованата земя
Муки, и тук-да е жива и здрава Калина!!! Весел празник!   bouquet  

За ваксините-не, не защитават децата ни на 100 %, иначе защо има толкова много случаи на разболели се уж ваксинирани хора? http://www.vaksini.eu/antibodies.html Завиждам ви за смелостта, че и допълнителни ваксини да слагате...понякога ми се иска нищо да не чета, и да си мисля, че всички в държавата се опитват да правят добро за нас и децата ни, но уви-не вярвам. За папилома вируса пък никой не може да ме накара да си ваксинирам детето... Rolling Eyes Както и да е, нека са живи и здрави всички!!!  Peace

Вчера какъв ергенски живот ми се паднаааа, огромна глътка въздух за мама  Mr. Green-първо 4 часа на страхотно басейнче със сестра ми, с музика, DJ, водни игри и състезания, после вечерта дискотечка пак с нея до 3.30...мммм каква свободаааа, затъжих се за студентските години  Whistling Sunglasses Blush

# 551
Муки, жива и здрава да ви е голямата мишка! Да има много щастливо детство, изпълнено с игри и забавления!   bouquet
Тиина, честита рожденичка на патерици и на теб! Да е жива и здрава и много щастлива Екатерина!   bouquet
Ние след малко отиваме на село и сега зареждам Заебина във форума ...  hahaha Свекър ми ме чака да отида да готвим чомлек, че свекито не знае как ...  hahaha

# 552
  • София
Муки, да ти е жива и здрава Калина, много да те слуша и радва   bouquet
Сами, е поне е тихичък и кротък, сега другото е човещинка Hug
За ваксините - и аз мисля, чеса по-малкото зло, от вероятността да се разболеят от нещо, което не са ваксинирани Rolling Eyes
Диди, браво, страхотно си си изкарала Hug
Коралче, много рано става твоя момък, да не е там от чистия въздух Laughing Браво за размерът и панталоните Hug
Аз вчера поскиторих няколко часа по центъра, там най-много ми харесва да си ходя по магазините, тези молове нещо не са ми на сърце, бях с мама и малкия. По принцип излязох да се поогледам за подарък за кръстника на Валери, то ще е семеен де и мисля да е някаква посуда, да им остане за спомен, някакъв хубав сервиз или нещо подобно. Вие как мислите, подходящо ли е? И викам помежду другото ще се огледам за обувки за мен, за кръщенето, а то нито едното свърших, нито другото Blush Но пък се влюбих в новият модел чанта на Кавали и кажете не е ли точно за моята рокля Crossing Arms А си мислех изобщо да нямам чанта hahaha С обувките е зле положението - няма нищо подходящо нито за чантата, нито за роклята  Confused  Чудех се пък дали да не ги съчетая с бежови - чанта и обувки, има колкото щеш избор от тях Rolling Eyes

Последна редакция: нд, 14 юли 2013, 11:32 от belverde

# 553
  • By the sea
Васе, какъв чомлек посред лято hahaha
Коралче, и аз ще чакам с нетърпение снимките от Балатон Party
Муки, честито на малкото пораснало Кики! Да е жива и здрава и Супер кака за Яворче да бъде bouquet Hug
Честито и на Тийновото Кате! Много здраво, добро, щастливо детенце да е bouquet

Вчера му дръпнахме голямо пътешествие, после бяхме като ударени от самолет Crazy Обаче действа супер зареждащо това отдалечаване от вкъщи, от ежедневието, пък дори и само за ден Flutter
Аааааа, и семейство Панди са големи сладури, но който е станал част от турнето им, се е убедил лично Hug Hug Heart Eyes Бют, сега имаме повод за още едно посещение, че освен катмите и сладоледа много ни хареса Mr. Green Hug Hug
На  фотосесията Китито беше леко темерутски настроена Crazy, после като прегледахме кадрите, ми то само усмивки:))Това Лили е страхотно Heart Eyes  Наяде се с бръшлян и листа, че и тупна с главата надолу от едно, слава Богу, съвсем ниско столче ooooh! Най-хубавото е, че снимките ще са готови до първия рожден ден Heart Eyes

Лино, не помня дали писах вече, но се присъединявам към останалите, ма.ната им на снимките, ще си направите много занапред с едно здраво и щастливо детенце и това е най-важното! ПОжелавам ти в най-скоро време да се отърсиш от този психически товар и да се наслаждаваш на спокойствие без страх на момченцето си Hug Hug Hug Heart Eyes

Миланова, супер, разбира се, че няма проблеми, ще ви го дам лично тогава Hug
Белверде, чантичката е много найс Flutter Няма ли да си с нещо тип плик newsm78

# 554
Честит рожден ден на порасналото момиче на Тиина  Hug Hug да ти е жива и здрава  Hug
Честит рожден ден и на Калина  Heart Eyes Heart Eyes
Пейпър, кви катми бе, нали не ги опитахте  Joy и вие сте много готини и свежи. Ето сайта на Барите
http://www.complexbarite.com/bg/  Hug
Месечинке, вчера се сетих, че така и така би трябвало да се видим  Blush т.е. надявам се  Mr. Green ако искаш може лично да дадеш подаръка, а не да се занимаваш с Еконт  Hug
Мигленчица, подаръкът за твойта кукла е готов от миналата седмица, ама трябва да пускам още едно нещо в Еконт, та утре ще го пратя вече  Blush
Белверде, егати жестоката чанта!!!!!!!!!!!!  Shocked Shocked влюбена съм, искам да ме гушка вечер  Joy Joy зимай бежовата  Party
Оф, пък аз съм много несериозна с диетата, само ям боклуци и качвам кг, писна ми вечеее, явно си трябва неядене и това е  Crossing Arms Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт