Аутистичен спектър. Аутизъм - тема 23

• 76 696
  • 758
  •   1
Отговори
# 15
  • София

Имам  книжка в pdf. формат, която мисля не присъства в първа страница, как да я препратя към вас, ако някой ми даде мейл мога да я изпратя. "РAБOТА В ХОД -
Поведенчески стратегии за справяне и програма за
интензивно поведенческо лечение на аутизма"

Благодаря  Hug Има я на първа страница като линк под името Applied Behavior Analises - АВА ново

Много добра програма е - може би най добрата.

# 16
# 17

Не разбрах за глицерина-трябва ли да присъства или не?

Не , не трябва . Способствал за образуване на кариес .

# 18
Получих позволение от нашата терапевтка да споделя с вас следното  относно ГПП

https://plus.google.com/photos/105424083040728833586/albums/5884128175789792337

мисля че ще е много полезен родители които са още в началото на пътя, но и за мен лично също беше много информативен материала. Съжалявам че е под формата на снимки но не разполагам с компютърен вариат, само с изпечатан.

# 19
  • София, Борово
 _re_ge, благодаря за положеният труд и че сподели   bouquet

# 20
_re_ge книгата е страхотна   bouquet

# 21
_re_ge, сърдечни благодарности за теб и Вашата терапевтка! newsm51
Книгата е много полезна за всяка една от нас.

# 22
Дайте идеи за възстановяване на мойта психика. С детето вървим напред въпреки цялото му мрънкане, бавно. Обаче аз съм тотално изчерпана.

# 23
  • София, Борово
Дайте идеи за възстановяване на мойта психика. С детето вървим напред въпреки цялото му мрънкане, бавно. Обаче аз съм тотално изчерпана.
Hug
и аз ще се възползвам от идеи и съвети..  Също се чувствам изчерпана и клоня към депресия. Това освен проблем за мен е голям проблем и за децата.. Имам и нужда да мълча, поне един ден да не говоря нищо

# 24
  Психолог (за родителя) , хомеопатия , разбиращи/подкрепящи/отменящи роднини .

Спорт , шопинг , срещи с приятели , нещо за саморазвитие и за усещане на собствена значимост ( хоби , курсове , задочни обучения ....)

# 25
Преди да се погрижиш за любимите си хора, първо се погрижи за себе си!

Мили мами, не го забравяйте!Отделяйте всяка свободна секунда за себе си. smile3524

# 26
Приятели? А какво беше това? Не сериозно, последните 4 години само с една приятелка поддържам връзка и тя горката идва до нас - 2-3 пъти в година. Да добавя че е детски психолог.
Диана искаш ли да си говорим по скайп? Както и всички други от темата де. Май от тук завързах повече приятелства отколкото иначе намирам на живо. Като съм на живо трябва да се преструвам на позитивно енергична и приятна личност, иначе и детето няма да има с кой да общува.

Между другото искате ли да си спретнем една среща с децата към края на лятото? В някой детски център из София, там софиянци трябва да препоръчат? Клуба на анонимния алкохолик ... ъъъ.. родител де.

n_alex76 всяка свободна минута бачкам. На ръба съм във всяко едно отношение. Писането във форума ми е като терапия. Съжалявам че и вас натоварвам.

# 27
  • София
За среща съм ЗА. От контакти принципно не мога да се оплача. Липсва ми време за мен си само, което не виждам скоро как ще намера
Един въпрос, който ме мъчи от вчера. Могат ли да се дават едновременно ензими и пробиотици? Не питам в биохимичната тема, че тук повече се чете. А личната във понеделник чак ще мога

# 28
  • София
Доника, според мен можеш спокойно да даваш едновременно пробиотици и ензими. Допълват се.

# 29
Въпросът е какво разбирате под "едновременно" - ако е заедно, отговорът е "не". Ако е през известно време 2-3 часа, отговорът е ,"да". Ето нещо, с което съм съгласна, на което попаднах, изписвайки въпроса в Гугъл. Не съм се задълбочавала в авторитетни източници, защото ми се струва, че едва ли може да се спори по това.http://curezone.com/forums/am.asp?i=1033542

Общи условия

Активация на акаунт