НТБГ информация

• 13 845
  • 51
  •   1
Отговори
# 30
Аз съм 9 клас  Simple Smile И не е вярно, че само една г-жа е добра по език, спациално по френски и двете са много добри! Миналата година нашият отбор спечели Rallye francophone наравно с паралелка от ФЕГ.

# 31
Аз, като родител на осмокласник, съм много доволна от учителката по френски. Ежеседмични контролни поддържат нивото на активност на учениците, а любопитството, което започва да проявява синът ми към всичко френско, ми подсказва, че учи с интерес езика.

# 32
И понеже родителите в другите теми много си хвалят децата, та и аз реших да похваля нашите.
На градското училищно състезание по плуване отборите на НТБГ (8-10 клас) заеха 2-ро място при момчетата и 3-то място при момичетата. На отделните дисциплини спечелиха много грамоти и медали, сред които и златни.
Доста софийски гимназии са участвали като 1-ва и 2-ра АГ, математическа...

# 33
И аз съм с много добри впечатления от г-жа Вътова, по френски. Сериозно и с интерес учат децата, но за съжаление в 9ти клас темпото на езика спада.
Не мога да къжа същото, за г-жата по физика....

# 34
  • София
Коя е госпожата по физика?

# 35
Стойчева е г-жата по физика Simple Smile

# 36
# 37
   Задължително ли е ежедневното носене на униформи или е само проформа, за празнични дни?

# 38
  • София
Принципно е задължително, но учениците са изобретателни!  Joy Joy Joy

# 39
Здравейте!
Приети сме Бизнес администрация с ИЕ. Моля някой да каже мнение!

# 40
  • София - Рим и обратно
Здравейте  bouquet. Днес записахме дъщеря ми - 8д клас - Търговия с френски. Класна ще им бъде г-жа Вътова. Много ще съм благодарна за отзиви за нивото на езика, за класната и като цяло...каквото се сетите Simple Smile.
А също и за физическото, четох, че има първенства по плуване, така ли е?

# 41
Здравейте! Синът ми завърши тази година 8 клас - Търговия с френски, но при другата преподавателка - Манева. Доволна съм от обучението по езика и от училището като цяло. За първенство по плуване не съм чула, но са силни отборите им по баскетбол и волейбол.
Пожелавам ви успех! Simple Smile 

# 42
  • София - Рим и обратно
Много благодаря за отговора,  chere_mere  bouquet
Дано се включат и други родители да обменим опит и информация Simple Smile.

# 43
  • София
В училището няма басейн и няма и първенство по плуване, или поне до миналата година.

# 44
Здравейте! Екскурзии има ли?

Общи условия

Активация на акаунт