НТБГ информация

• 13 835
  • 51
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Здравейте! Екскурзии има ли?
Не в училището няма екскурзии. Има панаири по чужбина, но те са свързани пак с учебната дейност и учебните фирми които се правят от учениците и са скъпички.

# 46
А какви са тези учебни фирми?

# 47
  • София
А какви са тези учебни фирми?
Практика по професията ще ви се обясни повече в училището.

# 48
Благодаря!

# 49
Здравейте  bouquet. Днес записахме дъщеря ми - 8д клас - Търговия с френски. Класна ще им бъде г-жа Вътова. Много ще съм благодарна за отзиви за нивото на езика, за класната и като цяло...каквото се сетите Simple Smile.
А също и за физическото, четох, че има първенства по плуване, така ли е?
Здравейте,
Училището миналата година участва в две градски първенства по плуване - ноември и февруари, с пълни отбори за момичета и момчета. Децата от НТБГ се представиха отлично. И момичетата, и момчетата заеха призови места и на двете състезания в индивидуални дисциплини , щафети и отборно. Басейн в училището няма, а децата, които са в отбора, се занимават с плуване не отсега и по принцип си плуват в  някой от софийските басейни, евентуално към някой плувен клуб.  Състезанията, на които участват, са училищни, организирани най-често от Столична община и там всички се състезават от името на своето училище, а не от името на спортен клуб. Предишната година също са участвали, но не чак толкова успешно.
Ако още нещо те интересува точно по тази тема, питай, информацията ми е напълно достоверна, моето дете беше в отбора.
А тези, които не знаят (та било то и бивши или настоящи ученици) да не пишат подвеждаща информация... като някой не знае нещо, просто не отговаря на питането.

Последна редакция: чт, 31 юли 2014, 10:54 от sailergirl

# 50
  • София - Рим и обратно
Благодаря ти много, sailergirl   bouquet
Значи, това което четох не е невярно. Дъщеря ми не желае да играе нито баскет, нито волейбол, но плуването й харесва, а и беше доста добра, когато тренираше. Ще ми препоръчаш ли столичен басейн, където базата е добра и се харесва на децата? Спартак е в близост до училището, предполагам ще й е удобно...

# 51
Здравей отново, Кафе с мед,
това, че дъщеря ти ще си плува за удоволствие или за да си подобри резултатите в извън учебно време, няма да я отърве от задължителните занимания по физическо Simple Smile - просто уточнявам, за да няма недоразумения. По физическо играят волейбол, футбол, баскетбол, покриват нормативи... Чудесно е, че тя иска пак да плува, тъкмо отборът на момичетата 8-10 клас ще има нужда от нови попълнения, защото едно или две от момичетата тази година ще са 11 клас и ще се състезават вече в по-горната възрастова група.

Ние плуваме в спортната палата. В Спартак няма причина да са лоши условията. Там тренират много столични отбори.

Поздрави,

Последна редакция: пт, 01 авг 2014, 10:09 от sailergirl

Общи условия

Активация на акаунт