Септемврийка на мъжО се въси, да фнимаа вече к'ви ги ръси - Тема № 19

• 23 426
  • 745
  •   1
Отговори
# 435
Честити покупки на всички  Hug
Чак другата седмица съм на преглед,имам чувството, че е минала цяла година,а не месец откак видях бебо
Тоз път може да питам колко е голям,доки до сега не ми е казвал мерки  Crossing Arms
Иначе нищо ново покрай нас
Дадоха ми еднократни подплънки,ще си ползвам тях,за козметиката се чудя още,но има време  Mr. Green
Хубав ден   bouquet

# 436
тръгва да ми предлага друго от 20лв. с обяснението , че Дефламола нямало да ми помогне.

ти пък що  им вдяваш за какво ти е? кажи "Една възрастна съседка ме помоли да й купя" и толкоз. Аз винаги така се измъквам, ако почнат да ме разпитват, щото съм попадала и на такива нахалитети, дето искат дозировка, предписана от доктор , да променят според своите възгледи!
 Peace Ами то май така трябва, иначе отърване няма.
 А толкова смешно ми стана в магазина. Защото работеха 2 каси и с опашки по 4-5 човека. Ама аз си малча и чакам. Видя ме едно момиче от персонала и ме придърпа"Ела ще отворя другата каса" и от някъде изкача едно бабе и вика "И аз ще дойда, и аз..." hahaha
  Веселото, моля те сподели, ако е удобно, как върви като цена козметиката на Авен и от къде я купи. Аз съм малко като кон с капаци и не съм я виждала по аптеките. Или не съм я забелязвала- по-вероятно!!! Crazy
 Ами ако не съм си харесала педиатър какво става с тоя болничен, който трябва той да го издаде?! newsm78  Охххх трябва да издадат наръчник за бременната жена, в който да са описани всички тия изисквания, документи и т.н. Направо всеки път откривам топлата вода.
  Ръчния преглед на матката не е чак толко гаден стига да не гледаш. Амели, ти ме разби, като каза, че си мушкали цялата ръка. На бас , че на следващия преглед няма да се стърпя и ще погледна  Joy

# 437
Здравейте момичета!
От вчера следобед не съм усещала бебето и съм малко притеснена.Реших че си въобразявам,но и днес вече кое време стана и нищо.Звънях на акушерката,не ми вдига  smile3511
Какво да правя?Колко още да изчакам и с кого да се свържа в случай,че акушерката не ме отрази?

# 438
Естреа, стига паника , скъпа. Я вземи пий едно кафе или хапни шоколад. Лягаш малко по гръб и побутни коремчето някъде. Ти като я натиснеш ще реагира. Ако си гила в движение тия дни, наистина трудно се усеща. Споко, незнам акушерката как може да ти помогне !!!

# 439
Обяснявам на ММ за упражненията за обръщане на бебо, той вика аз ще те държа, ама отзад, че да съчетаем полезното с приятното. Много са несериозни мъжете значи, докато вдяна какво ще съчетаваме.  Blush
и ММ това си помисли  Simple Smile Горкият нали не правим секс, защото ми е забранено, но още малко.

# 440
Амели, ти ме разби, като каза, че си мушкали цялата ръка.

Ами с по-малко не става  Laughing
сега като лежах в болницата заради кървенето и докторът като си извади ръката след прегледа, имаше кръв по цялата ръкавица няколко санта над китката. По това се ориентирам колко дълбоко бърка, иначе, слава Богу, нищо не усещам. Но в този преглед освен шийката, той каза,че е проверявал и плацентата. Наистина си мисля,че щом може да ми провери плацентата с юмрук отвътре,би могъл да ми спести доста мъки при раждането и да изкара бебето с едно просто движение,  не разбирам защо не го правят!

# 441
Амели, направо ме разби  Joy Как юмрук бе, жена  Joy Аз в момента имам чувството, че съм девствена  Mr. Green

# 442
 Може би ТАМ няма чак толкова място, че и бебешка главичка да мине барабар с 1-2 докторски ръце. Пък и те не се славят с много нежни и малки ръчъчки. Mr. Green

Обяснявам на ММ за упражненията за обръщане на бебо, той вика аз ще те държа, ама отзад, че да съчетаем полезното с приятното. Много са несериозни мъжете значи, докато вдяна какво ще съчетаваме.  Blush
и ММ това си помисли  Simple Smile Горкият нали не правим секс, защото ми е забранено, но още малко.
Оххх, Танче, сигурно всички сме на твойто. Е може би с  малки изключения. Тамън се чудех как може да стане , дори при голямо желание. Ама дупето ми е станало като airbag и освен да се подрусва, незнам дали може да свърши нещо  Mr. Green Пък и "какъв уникален сексапил лъха от мен"-  та аз не мога да го гушна без да го смачкам  Mr. Green
Амели, направо ме разби  Joy Как юмрук бе, жена  Joy Аз в момента имам чувството, че съм девствена  Mr. Green
  hahaha  Подготвяй се психически!

# 443
Танище, аз също се чувствам така, още не са ме преглеждали така ама се надявам и да не боли Mr. Green
Аз беболина я усещам най много като лежа на страни, ама и някъде така четох, лягало се наляво с крака един върху друг newsm78
Клара има и малки пакети, питай най-добре в магазините Peace

# 444
Здравейте момичета!
От вчера следобед не съм усещала бебето и съм малко притеснена.Реших че си въобразявам,но и днес вече кое време стана и нищо.Звънях на акушерката,не ми вдига  smile3511
Какво да правя?Колко още да изчакам и с кого да се свържа в случай,че акушерката не ме отрази?
Няма какво да се свързваш с акушерката, отивай в най близката аг болница и никой няма да те върне. Моята акушерка каза че ако има нещо и нея я няма да отида в АГ то и без проблем ще ме прегледат
Анни ще питам мерси

# 445
sealover Помпа в родилното трябва, защото много често първите дни има свръхлактация докато организма се настрои какви количества да произвежда. Отделно бебето при нормално раждане първите три дни почти само спи и много е трудно да го разбудиш да яде, пък и то толкова отнема докато усети какво да прави. Така че ако веднага ти тръгне кърма ще трябва и някак да облекчаваш гърдите да не направиш мастит.

Прегледът за разкритие се прави чак като влезем в 9ти месец и беше гаден да  Simple Smile Аз след като родих си мислех че допреди да тръгна да раждам съм си била направо девствена... но след всички лекарски прегледи  Mr. Green

# 446
Локресия...просто нямам думи...наистина някои хора си нямат друга работа, освен да се интересуват от живота на другите...много гадно.

Помпа ползвах и в родилното...обикновена на НУК. После си взех ръчна на Авент - много по-доволна съм. Споделям мнението, че ръчните помпи са по-добрия избор от механичните. Изцеждането се препоръчва само в началото за регулиране и после при нужда...На мен като ми се е налагало да оставям кърма, все не ми се получаваше 100-тина мл. и толкова Sad, ...Диана се справяше по-добре Laughing

Аз имах "течове" от гърдите, но не много. Сама си го измислих...ежедневните превръзки срязани на 2...евтино и практично поне за мен.

# 447
Аз вече мирясах по повод пелената  PartyКупих я  от друг магазин,дето спорех с майка ми ,че бил смотан и няма нищо  EmbarassedОоох,многотопло бе при нас,тъкмо ММ ме смени да наглежда детето на тренировките.
Петя,малко и аз докато зацепя,но после наистина ме разсмя  Hug
Мен пък въобще този път на ЖК не са ме преглеждали.Само ми правят ехограф.В болницата беше задължително при приемането да те бръкнат,на което всеки път се противях/тук и в София/,че после хууубаво се разкървавявам.Убедена съм ,че не  са си пъхали цялата ръка,защото ми казваха "пропуска пръст",което би трябвало да значи,че нямам разкритие/или поне така си мисля,нали щяха да ми кажат,ако имам такова/Прегледа и на мен ми е гаден,но като се отпуснеш и не стягаш тялото минава,ооо виж за този преглед по време на раждане ми причерняваше.Идваше ми да го тупна док  Confused  , тогава си е болезнено.

# 448
Мая , шампоан за коса и тяло 17лв. и стотинки, лосион за тяло 20лв. и стотинки, кремче за подсичане 13лв. и стотинки.

# 449
Някой знае ли 45дневния болничен преди термин дали може да се издаде по-рано или по-късно?
Лекарката ми ще е в отпуска тогава и се чудя  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт