Септемврийка на мъжО се въси, да фнимаа вече к'ви ги ръси - Тема № 19

• 23 409
  • 745
  •   1
Отговори
# 555
Днес реших да се поразходя малко и сега всичко ме боли, трябва да почивам - моята работа е хем сърби, хем боли Simple Smile Пих едно но шпа.

# 556
Здравейте момичета  Hug

Пфф не мога цял ден да ви изчета...
Аз мога да се похваля , че за два дена изпрах, изгладих и прибрах всички дрешки, които сестрами ми даде от племенничките.Има много ританки, камизолки, ботита и гащетозончета .Дори си мисля ,че ще пера дрехи 2 пъти седмично.Пералнята ми е за 7 кг и така мисля , че ще събирам дрехи и така ще пера на бебо отделно.

Вчера с една приятелка бяхме в Бургас и си разпуснахме много добре.Купих на бебо термометър за телесна температура, комплект нокторизачка и ножичка, гребенче и четка и четка за шишета.
Мисля ,че не остана много за купуване.
Във вторник съм на преглед и вече нямям търпение.От месец и 10 дена не съм виждала бебо.Дано всичко да му е наред, макар че знам че е защото много се движи и няма значение дали съм на вън , дали вървя , дали спя то все мърда.Е това много ме радва.
Памперси мисля да ползвам на Памперс премиум кеър, но като за начало ще купя малък пакет.Ако нещо бебо не го хареса ще купя друг вид.
Помпа моя приятелка ми даде на Дисни и каза ,че е много доволна.Тя я ползва доста защото нейния мъник не се научи да суче и му даваше с шише кърма.Аз в болницата няма да я нося ,защото в тази болница ,в която ще раждам не дават да се носи ,там давали ако се наложи.Изкуствени зърна също мисля да не купувам.Е ако се наложи чак тогава.
За моренцето аз също че ходя за 5 дена другия месец и по мои изчисления ще съм в 35-36 седмица.Но за щастие на мен ми е на 70 км , а и мисля да си взема сакчето за родилното за всеки случай.
Ох , колко много неща си мислех да пиша и вече ги забравих.
Като се сетя пак ще се включа.
Лека вечер от мен

# 557
Здравейте момичета, много сте мили, благодаря за подкрепата. Hug
Ходих при Марков и всичко е наред. Каза, че две седмици е къс срок и в този срок е нормално разликата в растежа да е около 2-3 мм, което пък е допустима грешка в екографията. Та измери и той бебка и я изкара по-голяма от колкото лекарката вчера, т.е. има нормален растеж, изоставаме от термин само с три дни. Гледахме мозъче, сърчице и всичко което се гледа на една ФМ, и каза няколко пъти всичко е супер, няма нужда да я вадим по-рано. Да си я нося поне още две седмици, а може даже и четири Grinning Важното каза е да я усещам всеки ден да рита и да не се притеснявам, защото няма причина за това.
Свързах се с моята лекарка, която ме чакаше за резултат и тя се успокои. Искам само да похваля тези двама лекари, АГ-то която ми се обади  и не я досрамя да ме прати за второ мнение. И на Марков, че дойде преди работното си време за да ме види по спешност. Трябва да има повече такива лекари, на които да усещаш, че им пука за тебе.
Благодаря ви още веднъж и на вас Hug

# 558
Йоана,  newsm74

# 559
  • Gone with the wind
Йоана, супер новини ни носиш!

# 560
Браво за хубавите резултати! И браво и на двамата лекари - хубаво е наистина а почувстваш, че се грижат за теб, а не да се бориш с тях и да трябва да подлагаш всяка дума на съмнение.

# 561
Браво Йоана за хубавите новини. Дано повече лекари да са така загрижени за пациентите си. Hug

# 562
Браво, Йоанка! Радвам се за теб! Нали ти казахме всички тук,че нещата са наред  Grinning

Амели -  Няма как да се сравняваме - ние живеем при едно специфично условие, което те са нямали - СТРЕС! Еййййййй две банки кърма всяка сутрин супер  Simple Smile

Ми де да знам за стреса, преди 60 години майчинството е било 40 дена и после щеш- не щеш, се връщаш на работа, за мен само това би било стрес, отделно,че баба ми е пътувала 40 км всеки ден до работата си, тя е инженер, проектирала е разни важни апарати в съдружие със СССР, види ми се това далеч по-отговорно от работата, която аз изпълнявам в последните 5 години.... как се поддържа тая лактация при тия условия идея си нямам, а и имала зла свекърва, разправя....
Виж, преди 30 години, когато майка ми ни е раждала, верно са нямали стрес, но пък тогава не е било модерно да се кърми, та и кърма масово са нямали.

# 563
Йоана, много хубави новини Peace
Аз пък оня ден гледах котката и кучето как стоят и малките цокат ли цокат, еми нямаха помпа за кърма пък се оправиха Joy мене ме е страх от тая помпа и тва си е Embarassed
Сохо, аз не крия нищо ама не ога да кажа кой кога да пазари, виж Веселото много ме кефи, как поръчва все по нещо, аз края на тоя месец ще поръчам всичко на куп, опирам прибирам и се отдавам на релакс до раждането, с мойта голяма пералня за две пранета и съм ок hahaha ще си приготвя всичко и никой няма да тормозя Peace
Колежката ми обеща да ми намери хубав бархет и тензух с красиви картинки ако не намеря тук, баща й е дистрибутор и тва го оредих, тъй че не се притеснявам за нищо Mr. Green
Само тоя тоалет за изписването ме мъчи newsm78

# 564
Йоана много се радвам, че всичко е наред с бебчо. Сега можеш да си спокойна и да се наслаждаваш на останалото време от бременността ти, на всяко ритниче и приготовленията около предстоящата среща с новия човек Blush

А аз да ви кажа какво направих Rolling Eyes Преди малко изядох такова количество диня, че имам съмнения, че тази нощ ще съм дежурна в тоалетната. Ако по никое време съм се отчела, поне ще знаете от къде съм ви писала hahaha

# 565
Анни , абсолютно всичко, което вече имаме е на прИмоция.  Simple Smile Да си кажа честно, че спестихме много  парички от ранното пазаруване.

# 566
Браво Йоана, сега спокойно си чакай бебчето   bouquet

Аз пък игнорирам всякакви размери от ултразвука, просто предната бременност имаше такива фрапантни разлики че ми стана ясно че : първо разлика в измерването от няколко милиметра води до седмици напред или назад в развитието, а след преглед при три лекаря в рамките на седмица и трите измериха ембриончето абсолютно различно. Второ - всяко бебенце се развива различно, ако на едното главичката му е по-голяма, после напредва с развитието на другите части и няма абсолютно идентично развитие по учебник  Peace

Откак бебчо се обърна надолу много ми натиска пикочния мехур, никъде не мога да мръдна без да си предначертая тоалетните по пътя  Blush С каката нямах такъв проблем, но и тя се обърна в 9тия месец чак. Имам и усещането, че по-рано ще излезе заради натиска, който ми указва. Дано не чака пак последния ден от термина, че ми беше много тежко.

За посрещането на бебо изобщо не съм готова, май ще ме изненада този път. Иначе аз бях подредила всичко за каката след 30та седмица, когато вече бях по-спокойна, че дори да стане нещо ще оцелее.
Сега обаче не ми остава изобщо време, търча по задачки всеки ден, а още не съм почнала да разчиствам и да правя място в шкафовете.

# 567
Йоанка браво мила, аз специално заради теб влизам  Hug много ама много се радвам за беболина  Hug
Лека нощ на всички пупинки  Hug Hug Hug

# 568
  • Пловдив
Йоанка, браво. Много се радвам. Има време, рано е да излиза беба още. Да кротува и да си расте в коремчето.

# 569
Здравейте момичета, днес някой дали беше на лекцията на Токуда да сподели? Трябваше темата да е какво да се носи за болницата, но по разбираеми причини не можах да отида.
А какво стана с Естреа, усети ли вече бебчето? Не ни дръж в неведение.

Общи условия

Активация на акаунт